Nieuw

Islam’s grootste medische uitvinding ‘KAMELENZEIK’ – de kuur wat alles geneest – wordt nu verkocht in Franse winkels

Het drinken van kamelenurine, is net zoals het onthoofden van niet-moslims en het trouwen met 7-jarige meisjes, een van die walgelijke gewoontes die door de koran en de hadiths worden voorgedragen.

DMF Boven staat een foto van de fles urine aangeboden op de website van een winkel in Saint-Etienne, Frankrijk, die “Urine de Chameau” verkoopt.

Een geneeswijze voor de meest gevreesde ziektes, waar je het het minst zou verwachten, maar precies waar een koran-geletterde moslim zou verwachten dat hij het zou vinden. Dr. Faten Abdel-Rahman Khorshid is verantwoordelijk voor één van de grootste nationale prestaties van het Arabische Koninkrijk op het gebied van wetenschap voor haar werk wat begon met de urine van kamelen, en eindigde met een geneeskundige behandeling voor kanker.

Vertaling van de beschrijving:

Op het Arabisch schiereiland consumeren patiënten 100 ml kamelenurine per dag, hetzij puur of gemengd met kamelenmelk. Van deze geneeswijze wordt gezegd dat het helpt om van veel ziektes af te komen.
Kamelenurine wordt vooral gebruikt om huidgerelateerde aandoeningen te behandelen, zoals schimmels, schurft of cutaan abcessen, tandproblemen, ooginfecties, slangenbeten, maar ook alle buikpijnen (in het bijzonder maagpijn) en zweren. Kamelenurine heeft ook anti-roos eigenschappen en wanneer het wordt gebruikt in shampoo, geeft het een prachtige glans aan het haar. Het voorkomt ook dorst en honger bij de caravanleider die in de woestijn is verdwaald. Verscheidene onderzoekers in Arabische landen verklaren ook dat kamelenurine anti-kankerverwekkende eigenschappen heeft, met name met betrekking tot leverkanker.

Frontpage (Daniel Greenfield) Enkele mensen van de Ukl stam kwamen naar de profeet om de islam te aanvaarden. Het klimaat van Medina deed hen geen goed, dus de profeet gaf hen bevel naar de barmhartige kamelen te gaan om hun melk en urine (als medicijn) te drinken.

Zoals de meeste koran verhalen, eindigde dit verhaal ook in ISIS-stijl met marteling en verminking: “Mohammed gaf toen het bevel hun handen en voeten af ​​te snijden (en het was gedaan), en ook hun ogen werden verbrand met verhitte stukken ijzer. Ze werden in ‘Al-Harrah’ geplaatst, en toen ze om water vroegen, werd er geen water gegeven aan hen, totdat ze van extreme dorst stierven.”

Maar kamelenurine wordt nog steeds beschouwd als een magisch medicijn wat alle islamitische ziektes geneest. Behalve dan het gebrek aan geweten, dat blijkt niet te genezen. Vooral in Saudi-Arabië, waar de kameel centraal staat. Een kamelenurineverkoper besloot op de kosten te besparen door het te ruilen met zijn eigen urine. Na de ontdekking dat de eigenaar de flessen had gevuld met zijn eigen lichamelijk afval, heeft de Saoedische overheid de kamelenurinewinkel gesloten .

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft echter gewaarschuwd tegen het drinken van kamelenurine.

Bron:

http://www.barenakedislam.com/2017/09/16/islams-most-infamous-medical-invention-camel-urine-the-cure-for-what-ails-you-is-now-being-sold-in-french-shops/

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5152 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Islam’s grootste medische uitvinding ‘KAMELENZEIK’ – de kuur wat alles geneest – wordt nu verkocht in Franse winkels

 1. Ff compleet: drinken urine, neuken kleine kinderen en dieren die ze daarna afmaken, behandelen vrouwen als vee maar smeren vervolgens alles troep die ze kunnen vinden op een kut in de muur, willen alles dood en kapot en kunnen in 1400 jaar geen enkel constructief feit ter algemeen nut produceren…..en dat moet voorrang krijgen bij alles wat hier gebeurd, dat word gezien als de oplossing voor onze vergrijzing? En hier zijn er nog mensen die dit soort ophanden dragen???

  De zelfhaat bij de Europeaan moet groot zijn…

  Liked by 1 persoon

 2. zou het zelfde moeten wezen als hunting season for coyotes hier……YEAR AROUND.
  no tickets necessary. (voor de onozele de coyote zoals gepresenteerd in roadrunner is duidelijk een hogere diersoort dan een mislim)

  Like

 3. Ze zijn er nog 1 vergeten.
  Er gaat ook kalmerende werking van uit voor je omgeving.
  Ze ontwijken je namelijk als de pest omdat je een uur in wind stinkt.

  Like

 4. @Duchesne,
  al die feiten en geen politieke mongool die het ziet, op een paar na.

  Like

 5. Het werkt helaas niet tegen godsdienstwaanzin en verwardheid bij aanslagen.

  Like

 6. Interessant artikel over de Arabieren, afstammelingen van Ismael: https://www.christiancourier.com/articles/963-ishmael-his-hand-against-every-man

  Dit wordt er over Ismael gezegd, “he is…a wild ass among men; his hand shall be against every man, and every man’s hand against him. And he shall dwell over against all his brethren” (Genesis 16:12).

  ‘Thomas Newton, who traced the bloody history of the Arabs with precision, said these people
  “live in a state of continual war with the rest of the world … they have been such enemies of mankind, it is no wonder that mankind have been enemies to them again”.’

  Het artikel besluit met een waarheid als een koe: ‘Muslim terrorist attacks like that of September 11, 2001 (als dat al waar zou zijn natuurlijk) are not an expression of aberrant radicalism; it is Islam in its purest form.’

  Exacte typering. Dir volk is een verschrikking. Een plaag. Een virus. Een voortwoekerend kankergezwel. Degenen die deze parasiet gebruiken voor globalistische doeleinden, weten precies hoe de vork in de steel zit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: