Nieuw

De onbegeleide moslim minderjarige vluchteling terreuraanval in Londen

Door: Daniel Greenfield – Vertaling: ‘rommel’

Afgelopen decennium, werden Ronald en Penelope Jones onderscheiden voor hun werk als pleegouders. Nu is hun huis in Surrey in verband met de treinexplosie in Londen met een politie-inval overvallen.

De Jones’s hebben veel lof geoogst met hun verzorging voor honderden kinderen. Maar hun groeiende belangstelling om vluchtelingen uit moslimlanden op te nemen veranderde hun liefelijke huis met zijn houten hekjes en groene achtertuin in een tikkende tijdbom.

En die bom ging af op het Parson Green station met achterlating van brandwonden en horror.

Al eerder hadden de Jones’s toegegeven dat, “We hebben een echte mix van kinderen uit Irak, Eritrea, Syrië, Albanië en Afghanistan gehad.” De constante vloed van vluchtelingen uit deze landen die over Europa stroomt brengt terreur en dood.

Ronald Jones, 88, en Penelope Jones, 71, hadden net als zoveel goed bedoelende westerlingen, geen idee waar ze zich mee inlieten totdat de politie bij hun op de deur hamerde. Nu zijn ze zelf vluchtelingen geworden, en hebben onderdak gezocht bij familieleden, terwijl de politie naar aanwijzingen zoekt van de laatste terreuraanval.

Het echtpaar kreeg interesse in het opnemen van “vluchtelingen” toen de media de naïeve luisteraars bombardeerde met huilverhalen over het Syrische leed. Maar terwijl ze vaak over kinderen spraken, zijn het in werkelijkheid volwassen migranten.

In het midden van deze zaak staat Yahyah Farroukh, een Syriër, in zijn twintiger jaren. Farroukh was geen kind meer.

De buren beschreven een constante stroom van verkeer naar het huis van de Jones. De bezoekers droegen traditionele islamitische kleding die vaak verband houdt met de jihadisten die de kern vormen van de Europese terreurdreiging.

Gebedsmatten werden in de tuin uitgespreid. En er waren voortdurend mobiele telefoongesprekken.

Farroukh is naar verluid Europa binnengekomen door een migrantenboot van Egypte naar Italië te nemen.

Een ander van de zogenaamde “vluchtelingen” van de Jones is een 18-jarige Irakees uit Bagdad, die door de politie in de gaten werd gehouden en onlangs gearresteerd was. Een vluchtelingen-liefdadigheidsorganisatie heeft hem geholpen naar het Verenigd Koninkrijk te komen.

De Irakees heeft uiteindelijk zelfs de onuitputtelijke generositeit van de Jones’s overbelast, die hem naar verluidt lastig en gevaarlijk vonden. En daar moet heel wat voor gebeurd zijn.

Het was deze Irakees waarvan de politie vermoedt de bom in Parsons Green Station heeft geplaatst. En toen de bom op vrijdag, de heiligste dag in de islamitische religie, op de drukke trein afging, begon de mensenjacht.

De Iraakse vluchteling werd gearresteerd tijdens zijn poging een ticket naar Calais te kopen.

Calais naar Dover is de route die vluchtelingen nemen om het Verenigd Koninkrijk binnen te dringen. De Jones’s hadden gesproken over een ‘jongen’ in hun zorg die ‘in een vrachtwagen door Calais had gereden’.

De Iraakse vluchteling verdachte kwam oorspronkelijk door Calais, maar nu ging hij de andere kant op.

Frankrijk heeft nog beter ontwikkelde islamitische terroristische netwerken dan het Verenigd Koninkrijk. En vanuit Calais is het een paar uur naar de terroristische no-go zones van Brussel in België, waar terroristische plannen gesmeed worden, of naar de islamitische voorsteden van Parijs zoals Sevran. Het terroristisch verkeer kan beide kanten opgaan.

Vorige maand ramde Bachir Hamou, een Algerijn, een auto in een groep Franse soldaten nabij Parijs. Hij werd door de Franse autoriteiten in Pas-de-Calais gevangen genomen. Waar was hij op weg naar toe? De Jones’s zijn waarschijnlijk niet de enigen die “vluchtelingen” in hun huis opnemen. Westerlingen nemen ze in huis voordat ze doden. Hun islamitische kameraden nemen ze daarna.

De Iraakse verdachte van de Parsons Green aanval reisde door Calais en zijn beruchte ‘Jungle Camp’. Had hij zijn bestemming bereikt, had hij daar illegale contacten en bondgenoten gevonden om hem verder te verplaatsen. Het Verenigd Koninkrijk had al, in het kader van een overeenkomst om het kamp te ontmantelen, “kwetsbare” minderjarigen uit de “Jungle” opgenomen, ondanks waarschuwingen dat ze een terroristische bedreiging zouden kunnen vormen. Maar de horde van migranten uit moslimlanden belagen nog steeds het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

Nieuwsberichten zeggen dat hij het VK binnen is gekomen als een “onbegeleide minderjarige”. En minderjarigen hebben pleegouders nodig om voor hen te zorgen.

Maar veel van de “onbegeleide minderjarigen” die tijdens de migrantenstroom arriveerden wat Europa en Amerika nu plaagt, waren nooit minderjarigen. Ze waren volwassen mannen en deden alsof ze tieners waren.

De Iraakse verdachte van de Parsons Green aanslag is niet met naam genoemd. Maar de namen en leeftijden betekenen heel weinig. Ondanks de luidkeelse protesten van vluchtelingenactivisten en de media, kunnen we de massa’s van migranten niet controleren of verifiëren die beweren dat ze uit oorlogsverscheurende terreurstaten komen.

De namen en leeftijden zijn zinloos.

In Zweden kunnen de migranten als “kinderen” worden ingeschreven zolang ze niet ouder dan 40 lijken. In het Verenigd Koninkrijk bracht een 12-jarige “kindvluchteling” uit Afghanistan zijn pleegmoeder’s aan het twijfelen toen ze zagen hoe harig hij was. Hij bleek een decennium ouder te zijn. Zijn laatste woorden aan zijn pleegmoeder waren: ‘Ik zal je vermoorden en ik weet waar je kinderen zijn.’

Toen ze werden onderscheiden voor hun inzet om kinderen te verplegen, verklaarde mevrouw Jones: ‘Ik behandel hen hoe ik behandeld zou willen worden als ik in die situatie was.’

Het probleem is echter dat islamitische terroristen geen mevrouw Jones zijn.

Linkse critici vertellen ons dat islamitisch terrorisme een weerslag is voor de wreedheid van ons buitenlands beleid. Maar het is meestal een weerslag voor de misplaatste vriendelijkheid van ons immigratiebeleid. Als we het moslimreizenverbod nogmaals gaan debatteren, moeten we het geval van een bejaard Brits koppel die gewoon vriendelijk wilde helpen in gedachte houden.

Hun vriendelijkheid was helaas misplaatst. De dankbaarheid voor die vriendelijkheid explodeerde in een vuurbal in de Londense metro, vol met pendelaars die alleen maar hun weekend wilden doorbrengen.

De Jones’s wilden kwetsbare kinderen in huis nemen. In plaats daarvan namen ze boze mannen in huis. En die boze mannen worden verdacht van het exploderen van een bom in een trein vol met kinderen. Het waren deze kinderen, niet de migrantenvluchtelingen die niet-begeleide minderjarigen spelen, die de ware kwetsbare kinderen zijn. Het zijn deze kinderen die vriendelijkheid en zorg verdienen.

Dit was de horror die de misplaatste vriendelijkheid van het opnemen van moslimmigranten in het Verenigd Koninkrijk heeft opgebracht.

“Er was een kleine jongen op de vloer geslagen, met zijn gezicht vol bloed, huilend. Er was een vrouw die schreeuwde dat ze zwanger was… Kinderen werden uit de weg geduwd en hun nanny en moeder probeerden ze te grijpen. Er was een meisje zonder huid op haar benen, en een meisje met de achterkant van haar kleding weggebrand.”

Degenen die het mogelijk maakten de terroristen deze wreedheid te plegen, waren niet goedaardig. Ze waren wreed.

Terroristen verwelkomen naar het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten, Canada of Australië, is niet vriendelijkheid. Het is wreedheid. Wat goed voelt kan eindigen met kinderen die van pijn schreeuwen in de metro van Londen.

Bron:

http://www.frontpagemag.com/fpm/267902/unaccompanied-muslim-minor-refugee-terror-attack-daniel-greenfield

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on De onbegeleide moslim minderjarige vluchteling terreuraanval in Londen

 1. polderboy // september 18, 2017 om 12:34 //

  De “ISIS” jihad is een cultureel fenomeen. Leuk, maar het kost de samenleving bakken met geld natuurlijk voor commissies, rapporten, deskundigen, staats tv programma’s, subsidies voor getraumatiseerde te deradicaliseren geradicaliseerde lui, wat dat ook mag betekenen: “radicaal”.

  Bestuur vindt het wel goed: ze krijgen een ruime vergoeding voor alles, dus die gaan wel uit hun nek lullen. VVD Schulz laatst nog: het is het klimaat. Nee troel, ze hebben zich in die regio in 50 jaar van 105 tot 430 miljoen vermeerderd. Klimaat zorgt echt niet dat er dan ook meer bloemkolen gaan groeien. Dat moeten ze zelf doen, maar ze voeren daar oorlogen, hangen in de moskee vijf keer per dag, of op een jacht gefinancierd met oliegeld, naast dat ze als hobby alles wat afwijkt van hun sharia interpretatie, uitroeien, wat ook veel tijd kost. Een beetje de econo,ie daar opbouwen hebben die gasten geen tijd voor, en gezien hun reproductieve vermogen, liggen ze zich in de weinige tijd die ze nog over hebben de tering te neuken.

  Je de tering neuken, jihad voeren, no-go gebieden formeren die sharia conform zijn en halal, en niet het probleem hebben, dat je ook bloemkolen moet verbouwen, vindt je gelukkig in het West Europa:
  Hier een arme moslim vluchteling, die de hele dag bezig is te reizen tussen zijn 4 families. Zijn vrouwen hebben allemaal gelijke rechten om volgeblaft te worden, dus afgepeigerd van die ellende in dat verdorven Westen, waar hij zijn harem niet onder een dak mag houden en daarom dagelijks kilometers moet reizen, komt de arme kerel natuurlijk nooit meer toe aan werken.
  Dit sprookje uit duizend en een nachten kost de staat 360.000 Euro per jaar:
  https://de.sputniknews.com/politik/20161026313113653-deutschland-zahlt-dreihundertsechzigtausend-euro-fuer-polygame-migrantenfamilie/

  Like

 2. De enige omschrijving die juist is: smerige linkse collaborateurs.

  Liked by 1 persoon

 3. Vriendelijkheid en altijd maar begrip opbrengen wordt gezien als zwak, naief en dom of onnozel. Dit wordt dan ook massaal misbruikt door deze lieden die zich kapot lachen om ons want ze krijgen vrij spel van de overheid, worden te laag of helemaal niet gestraft, zie Duitsland, Zweden, maar ook elders en krijgen ook nog eens geld toe. De no-go zones groeien de pan uit, politie heeft niks meer te vertellen. Dit gaat op steeds grotere schaal gebeuren, totdat……..kijk eens wat er in Myanmar gebeurt en de UN vindt dat heel erg, maar ik ben bang dat het in heel het Westen op een bepaald moment ook zo zal gaan, het is niet meer te vermijden.

  Like

 4. Er zal nog veel bloed door de Thames moeten stromen voordat het UK gereinigd wordt. Eén ding: als Myanmar het kan, dan kunnen wij het ook 😀

  Like

 5. templars2017 // september 18, 2017 om 16:38 //

  Duidelijk verwoord artikel , zoals gezegd je kan die vlooien niet vertrouwen, de inlichtingendiensten zijn in overdrive terwijl ze achter de feiten aanhuppelen.
  Hoe kun je een massa van die criminelen in kaart brengen laat staan controleren als je moet gaan geloven wat zij zeggen.
  Iemand zonder papieren is niet na te gaan wie hij/zij is laat staan dat je te weten gaat komen wat er allemaal mis mee is .
  In Europa heeft zelfs een hond een Europese pas ,als ik met mijn honden de landsgrens wil verlaten ben ik verplicht hun pas mee te hebben , zij moeten voldoen aan al de vereiste inentingen etc etc.
  Die zandvlooien komen naar hier zonder pas ,zonder enige vorm van identificatie zonder talenkennis of het is het koeterwaals dat ze onder elkaar brabbelen ,zonder medische achtergrond , maar wel met de goedkeuring van de elite ,ngo’s en weet ik veel wie nog allemaal ,uitgenomen de onze !
  Er zijn al veel woorden over geschreven en er zal nog veel over ge-palavert worden zonder dat er iets substantieel veranderd aan de situatie.
  Wat er ook gezegd wordt , argument en tegenargument ,het is een invasie van een volk met een totaal andere levenswijze dan de onze ,er is niets dat een parameter heeft dat past in onze samenleving.
  Stel je even de omgekeerde beweging voor dat wij Europeanen de kolder krijgen en met onze ingesteldheid naar hun landen gaan en daar EISEN dat alles gaat verlopen zoals wij het willen dat het loopt , op hun kosten natuurlijk want daar werken zit er niet in , wij zouden verweten worden voor kolonisten ,uitzuigers en meer van dat fraais.
  We zouden vervolgd worden zonder recht van spreken en uitgemoord in het slechtste geval!
  De kolonisatie van het verleden heeft gepoogd om hun landen ontwikkeling bij te brengen wat terdege mislukt is .
  Hetgeen opgebouwd was is volledig teniet gedaan omdat het niet van hen was, met een schuldgevoel voor ons er boven op .
  Ze gingen het allemaal zelf wel doen ,resultaat , hele landen naar de knoppen , genocides en rassen oorlogen onder elkaar , en dan hulp gaan vragen aan diegene die ze eruit gebonjourd hadden.
  Die mannen leven nog in stammen , de beschaving is aan hen voorbij gegaan en nu gaan ze hier komen proberen te halen wat ze nooit hebben gehad , met de goedkeuring van Timmermans en co.
  We worden gekoloniseerd met alles erop en eraan , simpeler kan je het niet verwoorden.
  Of we met z’n allen die kolonisatie gaan laten gebeuren is de vraag ,aangezien we door de ons regerende bende criminelen geen inspraak krijgen , noch hebben is het zo klaar als een klontje dat de situatie die nu ontwikkeld geen goed einde zal hebben .

  Like

 6. ‘Sargentiniërs’ vind ik dan wel weer leuk gevonden van GeenStijl.

  Like

 7. Like

 8. Die oude mensen mogen blij zijn dat ze nog leven…

  Like

 9. De Jones en anderen die deze kanker gezwellen een schuilplaats geven zijn gewoon medeplichtig. Hoogste tijd dit af te straffen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: