Nieuw

Burgemeester Lampedusa slaat alarm over anarchie op zijn eiland: vluchtelingen bezatten zich en vallen voorbijgangers lastig

Op het Italiaanse eiland Lampedusa ten zuiden van Sicilië heerst complete anarchie. Oorzaak? Vluchtelingen die doelloos door de straten zwerven in beschonken toestand en voorbijgangers lastigvallen. Dat claimt alvast burgemeester Salvatore Martello die aan de alarmbel trekt in een open brief.

De burgervader haalt aan dat de openbare veiligheid op het eiland in het gedrang komt en dat een afdoende controle door politiediensten ontbreekt.

“Vorige maand is hier complete anarchie uitgebroken. De regels worden niet gerespecteerd”, zegt Martello in de Italiaanse krant La Repubblica.

Sinds de vluchtelingencrisis in alle hevigheid woedt, is Lampedusa een hotspot voor asielzoekers die met bootjes de Middellandse Zee oversteken vanuit Libië.

Lees verder:

http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/3262165/2017/09/18/Burgemeester-Lampedusa-slaat-alarm-over-anarchie-op-zijn-eiland-vluchtelingen-bezatten-zich-en-vallen-voorbijgangers-lastig.dhtml

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5561 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Burgemeester Lampedusa slaat alarm over anarchie op zijn eiland: vluchtelingen bezatten zich en vallen voorbijgangers lastig

 1. Tsja, had je als land niet bij de EU gegaan was deze shit aan je deur voorbij gegaan…

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // september 18, 2017 om 16:13 //

  Je kunt het ook anders zien Duchesne, als ja als land barbaren ongelimiteerd binnenlaat moet je niet gek opkijken als ze zich barbaars gedragen.

  Like

 3. Eigen schuld moeten ze de grenzen maar sluiten ze hebben zelf voor deze regering gekozen
  Dat het mis zou gaan dat kan iedere boeren lul wel bedenken en nu gaan ze huilie huilies doen helaas telaat .
  En a.u.b deze strond niet onze kant op sturen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: