Nieuw

Zweedse koninklijke ontmoetingen met de multiculti

Door: Björn Björkqvist – Vertaling: ‘rommel’

De multiculti verspreidt zich razend. Zelfs het Zweedse koninklijke huis ontkomt er niet aan. Hier worden drie ontmoetingen beschreven tussen het koninklijke huis en de multiculti.

Prinses Madelijne en de roma
Het dagblad Expressen heeft ons eergisteren verteld dat prinses Madeleine nieuwe buren heeft gekregen. Een groot aantal zogenaamde EU-migranten heeft zich gevestigd bij Hovstallet. Ze slapen op verschillende plaatsen in de omgeving. Kroonprinses Victoria’s secretaresse Susanne Franchell, die daar ook woont, heeft na een zomer vol van multiculturalisme gereageerd. In een brief naar de pandeigenaar Rijksvastgoedbedrijf  heeft ze de situatie verklaard:

“Het stinkt verschrikkelijk, en bovendien gedragen ze zich bedreigend! Het is vreselijk onbehaaglijk om langs hen heen te lopen, ze schreeuwen scheldwoorden, zijn meestal dronken, vallen je lastig en doen overal hun behoeften.”

Ze vertelt ook dat er andere “migranten” langskomen die geld ophalen van de bedelaars. Franchell’s conclusie is dat het zich handelt om georganiseerde bedelarij waar de bedelaars worden misbruikt door andere migranten.

Prins Carl Philip verhuist naar een getto
In juni 2000 schreef het sociaaldemocratische dagblad Sydöstran dat Carl Philip verhuist was naar Kungsmarken in Karlskrona. De reden hiervoor was dat hij zijn militaire dienst in de Marine moest voldoen en deze 115 woningen in het gebied had gehuurd. Dezelfde woningen waren eerder door de immigratiedienst gehuurd en de omgeving kan beschreven worden als Zweden’s eerste getto. Sydöstran zag dit als een echt zonneschijnverhaal en schreef: “Nu gaat Kungsmarken (Koningsland) werkelijk zijn naam waar maken. Maar de zon verdween achter de wolken. Iemand die samen met de prins zijn dienstplicht vervulde vertelde in december tegen Aftonbladet:

“Het is een klassieke voorstad. Om daar rond te lopen in uniform en bovendien ook nog is een prins zijn, wekte niet altijd positieve reacties op.”

De prins kon een paar weken in de getto wonen voordat hij werd weggejaagd en naar een andere woning werd verhuisd. Zelf wil hij niet praten over wat er gebeurd is.

Prinses Christina en de Somalische dief
Een andere gebeurtenis wat een grote potentie had om een blijmoedig verhaal te worden was toen de zuster van de koning, Prinses Christina, en haar man Tord Magnuson een 19-jarige criminele Afrikaan in huis namen. Volgens Expressen, die in 2012 over de blije happening schreef, was de 19-jarige de oorlog in Somalië ontvlucht en had een tijdje in Nederland gewoond, “waar hij in de klauwen van criminelen was beland”, om in 2009 naar Zweden te gaan om daar verder zijn criminele activiteiten te ontplooien.

Tord Magnuson voelde medelijden met de crimineel en nodigde hem in zijn huis uit. Hij wilde hem “veiligheid, een opleiding, en nabijheid van een familie” geven. Via een besluit van de sociale dienst in Tensta werd Magnuson als “mentor” van de 19-jarige aangewezen, wat onder andere inhield dat Magnuson en de 19-jarige rondscharrelden en zopen in de kroegen van Stockholm’s oude centrum. De 19-jarige verhuisde ook naar het luxe appartement van het echtpaar.

De Somaliër bewees zijn dankbaarheid door het stelen van juwelen met een waarde van 90.000 euro. Onder de gestolen goedereren bevond zich een diadeem van Prinses Christina die nooit is teruggevonden. Veel dingen in deze zaak waren merkwaardig. Tijdens het proces heeft de dief aan Tord Magnuson medegedeeld dat hij de misdaad niet heeft gedaan om wraak te nemen. Na de rechtszaak verklaarde Magnuson:

“Dit is een trieste dag. Ik hou nog steeds van hem.”

Niemand ontkomt aan de multiculti
De multiculti heeft vooral gevolg voor de minderbedeelde Zweden, degenen die gedwongen zijn te leven in de getto’s van het land. Maar zelfs de binnenste cirkel van de koninklijke familie ontsnapt er niet aan. Daarom kan men niet achterover leunen en denken dat men het wel redt zolang je geld hebt. Je kan verhuizen naar een veilige omgeving achter muren en hekken, maar er komt een moment dat je gedwongen wordt buiten de muren en hekken te begeven, of er komt een Tord Magnuson-typ in je omgeving wonen die de dieven thuis uitnodigt.

Je zal moeten werken voor een verandering. Je zou kunnen wensen dat leden van de koninklijke familie naar buiten treden en hun onrust uitspreken over de verandering van hun land. Waarom zegt Carl XVI Gustaf niets nu drie van zijn eigen kinderen zijn getroffen door de multiculti (hoogstwaarschijnlijk zijn ze al vaker en harder getroffen wat niet door de media vermeld wordt). Maar het koninklijke huis is stil. Ze brengen hun eigen toekomst in gevaar als Zweedse koninklijke familie, maar met hun zwijgen, en van anderen, brengen ze ook Zweden in gevaar.

Ben je het ermee eens? Goed. Overweeg dan wat je zelf doet. Ben je van mening dat degenen die het meest kunnen verliezen hun mond moeten opendoen, moet je met minder te verliezen het goede voorbeeld geven.

We hebben maar een land. Laten we het behouden.

Bron:

https://www.motgift.nu/2017/09/16/kungliga-moten-med-mangkulturen/

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5152 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on Zweedse koninklijke ontmoetingen met de multiculti

 1. Jammer dat ze die prinses niet eens “gang rapen” of die prins neersteken en een rolstoel intrappen. Enkel als de “elite” zelf keihard word geraakt zal er pas iets gebeuren en de import stoppen. Maar de incidenten die beschreven zijn zijn niemanddalletjes, niks in vergelijking wat gewone burgers overkomt.Enkel geweld gaat dit probleem nog oplossen, maar ik vrees dat het over ons hoofd gaat groeien en dat vrijheid en veiligheid op geen enkele wijze meer normaal zijn.

  Liked by 1 persoon

 2. Het mongolen virus heeft duidelijk ook het in het zweedse koningshuis toegeslagen. een “travel ban” lijkt mij dan ook zeer toepasselijk.

  Like

 3. templars2017 // september 17, 2017 om 12:53 //

  Wat een achterlijkheid , het Zweeds koningshuis geeft iets gedaan wat een dubbel gezicht heeft .

  Aangezien zij hoogstwaarschijnlijk ook weten dat het gewone volk een nachtmerrie beleeft met die voddekoppen hebben ze een plannetje gevormd om twee doelen te ontmijnen ,enerzijds dient het als een signaal aan de bevolking in de trend van “kijk ook wij nemen deel aan de integratie van de arme sukkelaars ” en anderzijds een signaal van “hou nu maar op om over de migranten te klagen , als wij hen hun dwalingen vergeven dan moeten jullie dat ook maar doen”
  Het kadert precies in de uitgestippelde planning van de omvolking!!
  Hetgeen zij hebben meegemaakt was van te voren al ingecalculeerd en zal hen geen pijn doen.
  Het is een rookscherm dat dient om de bevolking een verkeerd beeld op te hangen ,twijfel te zaaien tussen voor en tegenstanders ,en uit te voeren wat nog moet uitgevoerd worden.
  Met andere woorden het is een misleiding van het volk , slim gespeeld en de merendeel zal het nog gaan geloven ook ,links zal er natuurlijk garen uit spinnen en rechts samen met de nuchtere burgers zullen verder de mond gesnoerd worden .
  Laat je niet foppen het is geen daad van menslievendheid maar een daad van manipulatie van het hoogste niveau.

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // september 17, 2017 om 12:55 //

  Ben wel benieuwd waar de dader nu is ……..

  Like

 5. Claudia M. // september 17, 2017 om 16:43 //

  Je zou toch mogen hopen dat er ergens een besef is van; “het is ook jullie koninkrijkje wat hier in rap tempo verdwijnt.”

  Like

 6. Kijk dit werkt. Plaats migranten in de DIRECTE omgeving van politici en anderen die migranten graag zien en meer willen importeren. Vooral rijken en politici zullen SNEL genezen zijn van hun importeren verwacht ik want dan zijn het hun directe buren. Hier wordt het natuurlijk allemaal weggezet maar de prinses heeft bewaking etc. De arme meid die in stockholm of andere stad loopt staat er alleen voor en kan niet terugvallen op bewaking zoals de knonklijke familie. Wonen genoemde migranten nog steeds naast de knonklijke familie of zijn die inmiddels verplaatst naar elders zodat de konklijke familie weer in alle rust en onder bewaking kan verder leven?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: