Nieuw

Zweedse gemeente koopt woonhuizen voor 1,5 miljoen euro voor ÉÉN moslimman met drie vrouwen

DUUR: Gemeente Nacka heeft 60 miljoen euro belastinggeld in de woningmarkt gepompt met zijn woningprogramma voor immigranten.
 • De gemeente Nacka heeft drie huizen gekocht voor een 57-jarige man met drie vrouwen en 16 kinderen
 • In totaal hebben de politici in Nacka een halve MILJARD kronen (60 miljoen euro) gespendeerd aan het kopen van woonhuizen voor immigranten
 • Zweedse jongeren in Nacka kunnen niet van hun ouders verhuizen wegens woninggebrek

Gemeente Nacka heeft drie woonhuizen gekocht in Saltsjöbaden buiten Stockholm voor een totaal van 13.950.000 kronen voor een immigrant met drie vrouwen, onthult SD (Zweden Democraten) Nacka op zijn Facebook-pagina.

Onder strikte geheimhouding heeft de sociale dienst in de gemeente Nacka drie woonappartementen gekocht voor een familie bestaande uit een man met zijn drie vrouwen en zestien kinderen.

SD Nacka heeft zijn informatie samengesteld uit de gemeentelijke boekhouding en protocollen van gemeenteambtenaren en is hiermee naar buiten gekomen, en hebben de geruchten bevestigd die al een tijdje rondgingen.

In totaal heeft de gemeente voor de 57-jarige moslimman drie woningen gekocht in de omgeving van Ljuskärrsberget, voor 5,5, 3,3 en 5,2 miljoen kronen (totaal 1,5 miljoen euro). De drie vrouwen zijn 40, 40, en 43 jaar oud.

In de afgelopen jaren heeft de gemeente Nacka in totaal een half miljard kronen (60 miljoen euro) gespendeerd aan koopwoningen voor immigranten in Nacka, wat onder de naam “Woningvoorziening voor sociaal behoeftigen” door het leven gaat. Oorspronkelijk was men van plan om 11 miljoen euro belastinggeld te besteden aan deze onderneming, maar de prijzen zijn daarna de lucht in geschoten.

“Volgens de wet (ÄktB 6kap 1§) heeft men als gewoon Zweeds paar met kinderen een voorzieningsplicht tegenover elkaar, woont men niet samen heeft een van de partners een onderhoudsverplichting (ÄktB 6kap 6§). Maar als immigrant in Zweden heeft men recht op een door de belastingbetaler betaalde woning, dagvergoeding, vestigingsvergoeding, (met eventueel extra economische bijstand als de kosten te hoog worden) en toegang tot onze complete welvaartssysteem”, schrijft de SD in zijn artikel op de sociale media, en vat het samen met:

“Zweden Democraten Nacka vindt het absurd dat het belastinggeld van Nacka’s bewoners tegen de plinten klotst om luxe appartementen voor buitenlanders te financieren, terwijl Zweedse familie’s in tweedehands woningen moeten rondscharrelen, jongeren niet van ouderlijk huis kunnen verhuizen, en ouderen op prikborden een onderkomen moeten zoeken.”

Bron:

http://www.friatider.se/nacka-k-bost-der-i-saltsj-baden-f-r-14-miljoner-t-man-med-tre-fruar

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5152 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Zweedse gemeente koopt woonhuizen voor 1,5 miljoen euro voor ÉÉN moslimman met drie vrouwen

 1. Als je toch een burgeroorlog wil moet je zo doorgaan, mensen kunnen wel murw worden gemaakt maar vergeten nooit..

  Liked by 2 people

 2. Hoe lang zullen die woningen er staan?

  Like

 3. Voor een paspoort en de helft ruim ik twintig problemen op. Dan krijg ik ook iets om te verliezen en om voor te vechten. Vandaag reden er twee Finnen achter mij, bij het stoplicht heb ik met moeite mezelf beheerst om niet uit te stappen en iets richting maagden te trappen. Niet dat ze iets deden, ze waren er gewoon en ik irriteerde me kapot.
  Ik wil bij een omwenteling kampcommandant worden…..

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Zweedse feministe: “Waarom is het zo verschrikkelijk” dat een moslimman drie vrouwen heeft?

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: