Nieuw

Zo simpel is het: Hongarije bouwt een hek – reduceert illegale migranten met meer dan 99 procent

Na het uitrollen van een reeks scherpe grensomheiningen als response op de Europese migrantencrises heeft Hongarije de illegale immigratie een flinke beuk verkocht met een reducering van 99 procent illegale vreemdelingen in zijn land. Wat bewijst dat hekwerk en prikkeldraad nuttig is als je het goed weet te gebruiken.

Tijdens een toespraak op de tweede verjaardag van het idee om de grens van Hongarije met Servië af te sluiten – wat ook een buitengrens van de Europese Unie is – verkondigde premier Viktor Orbán’s veiligheidschef, György Bakondi, dat de hekken met zijn prikkeldraad de oorzaak is dat de illegale immigratie van 391.000 in 2015, gedaald is naar 10.236 in 2017, en slechts 1.184 in 2017.

“Het systeem van technische belemmeringen is de sleutel naar succes voor grensbeveiliging, en zonder zou het onmogelijk zijn om de massale aankomst van immigranten te stoppen”, verklaart Bakondi.

Hongarije moest snel reageren op de tsunami van migranten die Europa overspoelden toen Duitsland’s Angela Merkel luidkeels verkondigde dat er “geen limiet” was voor het aantal asielzoekers wat haar land zou accepteren, dus besloot het in plaats van een muur zijn grenzen te verdedigen met dubbele hekken met prikkeldraad, gepeperd met wachttorens, en patrouilles van vers gerekruteerde grenswachten – wat veel sneller was te construeren dan een muur.

Niettemin, terwijl het gestaag versterkt werd en de migratietsunami naar een druppel slonk – wekten het de toorn van open grenzen activisten zoals de miljardair c.q. financier George Soros en globalistische ambtenaren van de Europese Unie en de Verenigde Naties.

Onder andere bezocht de VN Vluchteling Agentschap chef Filippo Grandi de grens en klaagde: “Toen ik vandaag bij het grenshek stond, voelde ik dat het gehele systeem is ontworpen om mensen buiten te houden, van wie velen oorlog en vervolging in hun land ontvluchten”.

Grandi riep Hongarije ook op om zich te ontdoen van de afgesloten doorreiszones wat het land had opgericht, waar asielzoekers worden gedeponeerd terwijl hun asielaanvraag op geldigheid wordt gecontroleerd.

De Hongaren introduceerde deze doorreiszones toen het duidelijk werd dat veel van de Parijs 2015 terroristen door hun grondgebied gepasseerd waren – een verschillende werkwijze dan die van de andere EU-lidstaten, die min of meer migranten hun gang laten gaan, met soms dodelijke gevolgen, in gehoorzaamheid aan de EU-wetgeving.

“Er is een voortdurende migratiedruk op onze grenzen,” insisteert Dr Zoltán Kovács, de staatssecretaris van Openbare Diplomatie en Relaties.

“De maatregelen die zijn genomen ter bescherming van onze grenzen blijven noodzakelijk, het is dankzij deze verrichting dat het aantal migranten wat illegaal en ongecontroleerd Hongarije binnenkomt drastisch is gedaald.”

“Mensen die het hek aanvallen, nemen een standpunt in ten gunste voor het toestaan dat een groot aantal mensen het land zonder enige vorm van controle kunnen binnengaan,” voegde de heer Bakondi toe.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/09/16/hungary-builds-a-wall-cuts-illegal-immigration-by-over-99-per-cent/

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Zo simpel is het: Hongarije bouwt een hek – reduceert illegale migranten met meer dan 99 procent

 1. Hebben de Hongaren een gironummer?
  Daar wil ik graag voor doneren.

  Liked by 1 persoon

 2. wat een verstandige mensen
  waarom problemen (waar je zeker van kunt zijn binnen 5 tot 15 jaar) importeren

  Like

 3. Veel van de globalisten hinken op 2 gedachten. Ze verdedigen hun kasteel (velen zijn rijk) villa bungalow flat of huis op alle mogelijke manieren. Hebben waarschijnlijk een u To dat alarmsysteem en beveiligers, maar willen wel de deur van de EU wagenwijd openzetten

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: