Nieuw

Verdachte (18) bomaanslag Londense metro “vluchteling die opgevangen werd door ouder koppel”

Facebook.

De eerste verdachte van de bomaanslag op de Londense metro van vrijdag zou een vluchteling zijn die opgevangen werd door een ouder koppel uit Sunbury-on-Thames. Dat schrijft de Britse krant The Sun. Het koppel zou in de loop der jaren al honderden kinderen een tijdelijke thuis hebben gegeven en werd daarvoor zelfs opgenomen in de Orde van het Britse Rijk door koningin Elizabeth II.

De tiener (18) werd gisterenmorgen opgepakt in de haven van Dover en wordt momenteel ondervraagd over de aanslag in Parsons Green, waarbij 30 mensen gewond raakten. Hij zou zich volgens de politie in de vertrekhal bevonden hebben, wat erop wijst dat hij van plan was om het land uit te vluchten. De jongeman zou gespot zijn door camera’s met gezichtsherkenning.

Lees verder:

http://www.hln.be/hln/nl/39906/Aanslag-Londen/article/detail/3261522/2017/09/17/Verdachte-18-bomaanslag-Londense-metro-vluchteling-die-opgevangen-werd-door-ouder-koppel.dhtml

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4949 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Verdachte (18) bomaanslag Londense metro “vluchteling die opgevangen werd door ouder koppel”

 1. Verkeerd omgeluste bedrading. Bekend verschijnsel in de zieleknijperij. Zieligheidspornografie heet dat, las ik ergens, en de gebruikers zijn lui die al vingerfappend langs de bloederige plekken van ongelukken, aanslagen en dobberbeentjesaanlegplaatsen trekken en al wenend met in de ene hand een waxinelichtje en in de andere hand hun geslacht boven op een viaduct staan of zich ongeremd afmoppen op een fapcarroussel van zielig kijkende Afrikanen. Vroeger werden ze opgesloten in een dwangbuis met de handen boven de dekens, nu trekken ze de wereld door als minister van uitdelerij of staan uitnodigend te janken met een welkomstbord in d’r kudt (m/v/x), zitten in de politiek en als ze echt goed zijn in blèren worden ze Timmerfranz. Vroeger gingen die ouwe wijven nog naar Kenia om zich uit te laten wonen. Daar zijn ze nu te lui voor en nodigen ze dus van harte thuis uit. En die ouwe vent kijkt toe. Viezerik.

  Like

 2. polderboy // september 17, 2017 om 16:10 //

  De buurvrouw n.a.v. de huiszoeking in het privé AZC:
  “Agenten vertelden me dat er een bom was gevonden in de tuin en vuurwapens onder loszittende panelen in de vloer.”

  Like

 3. templars2017 // september 17, 2017 om 17:35 //

  Dit incident bewijst nogmaals dat je ze überhaupt nooit mag vertrouwen, op geen enkel gebied ,het is en blijft addergebroed.
  Als er inderdaad explosieven en wapens gevonden zijn in die woning dan is de situatie dus nog erger dan geweten was bij de aanvang, hij ging dus nog aanslagen plegen en had dus een goed verborgen schuilplaats annex wapenopslagplaats.
  Wie had een depot verwacht op een dergelijke plaats……alle listen zullen ze gaan gebruiken en ze worden steeds jonger ook me dunkt.
  Nog maar een bewijs dat we er geen controle over hebben ,nergens, en dat we slechts kunnen handelen NA de feiten …….
  Ze gedragen zich totaal onopvallend en je kan ze niet herkennen ,alles gebeurt stiekem ,maar zo zijn ze dus.
  Het beleid van open grenzen is de doodsteek voor Europa ,er is geen enkele manier waarop je kan vaststellen wie je binnenlaat ,je moet ze op hun woord geloven ,wetende wat voor volk het is geeft de zekerheid dat we dit gaan verliezen als er niet drastisch wordt ingegrepen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: