Nieuw

Trump had gelijk! Politie had al twee weken voor de Londense metro-aanslag de dader in arrest maar liet hem gaan

De Britse politie heeft toegegeven dat een andere Parsons Green verdachte waarschijnlijk op de vlucht is nadat politieagenten een 18-jarige gearresteerd hebben op verdenking van het beramen van de aanslag. De 18-jarige – die wordt vastgehouden op een politiebureau in Londen – wordt beschouwd als een ‘problematisch pleegkind’ die al twee weken eerder gearresteerd was in de buurt van de plek waar de terroristische aanslag heeft plaatsgevonden.

De politie heeft ook vermeld dat ze een ‘open geest’ houden of er meer dan één persoon verantwoordelijk is voor de Parsons Green aanslag. In verband met de aanval, die dertig mensen verwondden, is een huis in Sunbury-on-Thames door de politie onderzocht, wat eigendom is van een echtpaar die beiden met een MBE (Member of the Order of the British Empire) medaille zijn onderscheiden, voor hun pleegzorg voor honderden kinderen. Penelope Jones, 71, en haar man Ronald, 88, hebben al drie decennia lang 268 pleegkinderen in hun huis opgevoed, waarvan de laatste acht vluchtelingen zijn geweest.

Lees meer:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4891880/Police-admit-Bucket-Bomber-run.html

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4949 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Trump had gelijk! Politie had al twee weken voor de Londense metro-aanslag de dader in arrest maar liet hem gaan

  1. trebor2110 // september 17, 2017 om 15:49 //

    en die oudjes hadden echt helemaal niks door , geen verandering in gedrag en spraak of kleding ??
    Zulke mensen zijn te goed van vertrouwen en blind
    Hoe vaak is het al voorgekomen dat een goed mens die aan lagerwal geraakte opneemt in zijn/haar huis zwaar bedonderd wordt , bestolen verkracht vermoord .

    Like

  2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: