Nieuw

Sociale Dienst Gotenburg gaat “overleggen” met IS-terroristen om ze “terug in de samenleving te sluizen”

© IS

In het stadsdeel Angerad in het Zweedse Gotenburg heeft men zich voorbereid op de terugkerende IS-terroristen. Ambtenaren van de Sociale Dienst gaan “overleggen” met terroristen. Het doel is deze personen terug in de samenleving te sluizen, schrijft SVT Nyheter.

De meeste personen die vertrokken zijn om zich aan te sluiten bij de islamitisch terreursekte IS komen uit het stadsdeel Angerad.

Daar werkt men nu naarstig om de terroristen terug in de samenleving te brengen.

De gemeenteraad is vlijtig op zoek naar terroristen om te “overleggen”, waar behalve IS-terroristen ook de Sociale Dienst en politie aan gaat deelnemen.

Sociaal werker Bettan Byvald.

“Ik zie het als een manier om de gemeenschap te beschermen, de samenleving te beschermen. Dat deze mensen op een of andere manier in de samenleving terugkomen, zodat ze geen gevaar vormen”, zegt sociaal werker Bettan Byvald tegen SVT Nyheter.

Volgens Byvald heeft de islam “een zeer kleine rol” gespeeld voor de terroristische drijfveer. In plaats daarvan gaat het om mensen met een zogenaamde slechte levenssituatie, die zich soms bezighouden met criminaliteit in plaats van te werken.

Ze gelooft dat “alle” IS-terroristen die ze ontmoet heeft het gemeenzaam hebben dat ze van een negatieve achtergrond in Zweden zijn vertrokken.

Maar tegelijkertijd zegt ze dat de “ideologie” van de terroristen zo sterk is dat ze geholpen moeten worden om het te verlaten. Anders gaan ze misschien anderen mensen in de samenleving radicaliseren.

“Ik wil niet in een samenleving leven, waar ze terugkomen met hun ideologie en op geen enkele manier hulp krijgen om dit te  veranderen”, verklaart Bettan Byvald.

Hoewel IS een terroristische organisatie is, kiest SVT ervoor hun leden als”krijgers” te noemen.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/soker-upp-atervandande-is-krigare-for-samtal

http://www.friatider.se/i-angered-ska-man-samtala-med-terroristerna

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

7 Comments on Sociale Dienst Gotenburg gaat “overleggen” met IS-terroristen om ze “terug in de samenleving te sluizen”

 1. Deze mensen zijn werkelijk helemaal van de wereld af. Ze hebben totaal geen benul waar ze mee te maken hebben. Levensgevaarlijk.

  Like

 2. De experts schieten als maden uit rauw gehakt omhoog…

  Like

 3. Het is voor de Zweedse Bjorn en Annika met de pet te hopen dat de Russen en Amerikaanse special forces, de uit gereisde Zweedse religieuze fascisten weten te elimineren.

  Liked by 1 persoon

 4. dus die dame ziet het als een manier om de gemeenschap te beschermen? Achterlijk wijf, heeft zij ter plekke daar gezien dat mannen o.a zoals op de foto levend verbrand zijn, onthoofd, in een kooi in een zwembad verdronken, mens je haalt de meest gruwelijke moordenaars binnen , waarom worden ze niet opgesloten, denkt ze nu echt dat ze eenmaal terug het braafste jongetje van de klas zijn?

  Like

 5. Zweden met zijn linkse regering , vroeger een land waar ik graag kwam , nu een verloren terreur nest , war de massale verkrachtingen ,en criminaliteit door import crapuul niet meer mag vernoemd worden in de media op straf van zware geldboetes en gevangenis , de enige die er wat aan deed zit in het gevang

  Like

 6. help ze aan kantoorruimte, inschrijving KvK en laat ze een adviesbureau beginnen in Jihad en jihad technieken. het zijn sowieso ervaringsdeskundigen toch???

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweden – veiligheidschef zegt dat terreurdreiging ‘het nieuwe normaal’ is

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: