Nieuw

‘Oogje dichtgeknepen’ bij aannemen allochtone agenten

Volgens oud-politieman Klaas Wilting heeft de druk vanuit de politiek om een divers politiekorps te creëren ervoor gezorgd dat er “oogjes zijn dichtgeknepen” tijdens sollicitaties. Dat zei hij vanmiddag in WNL Op Zaterdag Op NPO Radio 1.

Wilting is niet verbaasd over het vernietigende politierapport waaruit blijkt dan integriteitschendingen een groot probleem zijn bij de politie. “Integriteitschendingen waren er ook al in mijn tijd”, zei Wilting.

WNL >>

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7433 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on ‘Oogje dichtgeknepen’ bij aannemen allochtone agenten

  1. Oogje dicht, zijn ze wel eens open geweest.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: