Nieuw

Nieuwe terreurcoördinator van de EU, @judithineuropa, pakt gelijk groots uit op haar eerste werkdag met maar liefst vijf aanslagen

Afgelopen week werd Judith Sargentini benoemd met het enkele doel om ons allemaal in de bek te schijten. Het is dé manier van de EU om duidelijk te maken dat ze het Europese volk kapot en dood willen en de jihad ongehinderd zijn islamitische gang wensen te laten gaan en dat ze geen ene fuk geven om ons.

Wij kondigden dit vorige week al aan en het bleek helaas waar:

Wat gaat Judith doen?

“Onderzoek effectieve bescherming met respect grondrechten” zegt ze in haar tweet. Onder de link zien we dan staan:

 “We weten uit ervaring dat echt politiewerk beter werkt dan het verzamelen van meer gegevens van alle Europeanen”, zegt Sargentini.

Echt politiewerk, zoals in Amsterdam, jorist die aanslagen gewoon weg en dan kun je vol blijven houden dat er niks aan de hand was. “Werkt beter dan het verzamelen van meer gegevens van alle Europeanen”, zegt Sargentini, en daarom wordt er een sleepwet ingevoerd?

“Onderzoek effectieve bescherming met respect grondrechten”. Eén keer geeft ze antwoord op en vraag en daarna blijft het stil. Misschien omdat alle reacties negatief zijn. Wat altijd zo is bij alle tweets van die EU-potentaten, ze worden geháát.

Ja duh. We weten allemaal voor wiens grondrechten de muts opkomt. Bijvoorbeeld de grondrechten van ‘vluchtelingen’ waar nooit een jihadist tussen zit:

Mij ‘puzzelt’ het niet. Hongarije heeft niet zulke goede ervaringen met islam. Maar het leeghoofd weet én niks van geschiedenis én niks van islam.

Op 14 september benoemd, 15 september viert islam feest met maar liefst vijf (5 !) aanslagen op 1 dag. En dan rekenen we Jeruzalem nog niet mee.

Waar, O waar, hebben we toch dit soort idioten aan verdiend?

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7433 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Nieuwe terreurcoördinator van de EU, @judithineuropa, pakt gelijk groots uit op haar eerste werkdag met maar liefst vijf aanslagen

 1. Je kan nog beter een koe het ambt laten bekleden dan deze kip zonder kop die niks anders dan onzin kakelt

  Like

 2. Wat een rotkop heeft dat wijf trouwens, zou rommel zijn lul er nog niet insteken.

  Liked by 3 people

 3. Wát is toch de bedoeling van deze EU? Als er zoveel mensen binnen gelaten worden die absoluut niet willen werken… wát is hiervan de bedoeling? Wát zit hierachter?
  Genocide van de hardwerkende Europeanen? Maar WAAROM? Ik snap het allemaal niet.

  Like

 4. Naar Judas sargentini zal geen straat of pleintje worden vernoemd.

  Like

 5. Sorry Bert, heb je fout. Het honden uitlaatveldje hier om de hoek heet sinds vanochtend 06.35 het Judith Sargentini plantsoen. De eerste hopen stront zijn reeds geledigd.

  Liked by 1 persoon

 6. Ik hoop echt dat ze die domme kut opblazen en dan bedoel ik niet alleen het gedeelte onder de gordel maar gewoon in het algemeen helemaal lmao

  Like

 7. Heb dat wijf haar kunstgebit thuis gelaten voor de verandering, of heb ze altijd zo’n kop.

  Like

 8. Het aller eerste dat in mij opkomt als ik het gezicht van Sargentini zie is DOWN syndroom. En dat is zonder te weten wie het was. Maar goed, kan de beste overkomen. Maar dan die hele denkwijze….nou ja, denken is het verkeerde woord, denken vergt rationaliteit. Ik kan maar ene ding zeggen over de functie die deze druil heeft gekregen en dat is dat het absoluut en enkel ene comissie is die alles gaat downplayen, alles tot niets gaat reduceren, een soort openlijke doofpot, een circusact waarbij het publiek in de kooi zit.
  Als dit soort lieden ons moet beschrmen dan is het tijd om de vijand te vragen of we met hun mogen meespelen. Hoe is het mogelijk dat zulke figuren ergens gekozen worden, het moet gewoon de norm zijn van groen links stemvee. Ik pleit nu meer dan ooit voor een iq test of ene maatschappelijk bewustzijns diploma voordat stemrecht mag worden toegepast. Eigenlijk is het stemrecht een farce, net als een paspoort krijgen bij je geboorte van ene land waar je niet thuis hoort en benoemd worden als lid van een volk waar je geen deel van wilt zijn. En warvoor eigenlijk een paspoort hebben? Als je hulp nodig hebt in het buitenland is de Nederlandse ambassadeur te druk met de sherry en de secretaresse/hoer en de minachting van die lieden naar burgers toe is enorm. Diplomaten, het is alsof er een hele aparte soort lintwormen leeft in je buik die onzichtbaar zijn en enkel willen meezuigen met hen die soms de staart uit de anus laten zakken en hun aanwezigheid daarbij verraden. Zei iemand koekies?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: