Nieuw

Hoe ver zijn we heen wanneer de mislukte opzet van een islamitische terroristische aanslag niet eens meer als nieuws wordt beschouwd?

De zoveelste overmeesterde moslim in Brussel, Londen, Berlijn of Parijs die een poging probeerde te ondernemen om de metro, het treinstation of een concertgebouw op te blazen lezen we eigenlijk niet eens meer met heel veel verbazing. We schrikken even op wanneer het voor ons wat korter bij komt in Amsterdam of Rotterdam en wanneer dit dan netjes afgedaan wordt onder het kopje ‘verwarde man’ slapen we allemaal rustig verder. Hoe rustig kun je nog slapen wanneer mislukte islamitische aanslagen niet eens meer als groot nieuws worden gezien?

Ik ben iets minder actief hier op Fenixx de laatste tijd en moet eerlijk bekennen dat het mij door drukte ook niet lukt om alle websites door te kijken waar ik normaal gesproken wel een bezoek aan breng om mogelijke artikelen die ik tegen kom dan met de lezers hier te delen en te voorzien van mijn eigen ongezouten mening.

Ik hoorde wel van de mislukte aanslag in Parijs, de zoveelste en schrok er eigenlijk van dat ik dit niet eens meer een artikel waardig vond. Her verbaasde me niet eens en dat is wellicht nog wel het ergste, onverschilligheid? De wetenschap dat dit kennelijk normaal en alledaags is doet me zelfs een beetje pijn. Wanneer men een paar jaar terug tegen mij zou zeggen dat ik onverschillig zou reageren op een mislukte islamitische aanslag dan had ik deze boodschapper gelijk een enkeltje zottenkot doen toekomen.

Eigenlijk is mijn reactie in deze gewoon menselijk en een normale reactie en dat realiseerde ik me eigen op het moment dat ik even de Jewish Press aan het doorlezen was en over deze mislukte aanslag in Jeruzalem las. Dit bericht haalde in elk geval de Nederlandse pers niet, of ik kon het niet vinden kan natuurlijk ook.

De politie en inlichtingenagenten in Jeruzalem voorkwamen vandaag een terreur aanslag in de Israëlische hoofdstad. Goed werk van hen leidden tot de arrestatie van een inwoner uit de wijk Issawiya.

De waarschuwing kwam dat de verdachte van plan was om een terroristische aanslag in Jeruzalem te plegen, mogelijk al vroeg op de donderdagavond, volgens een rapport van Israël’s Kanaal 2 .

Israëlische politie- en grenswachter patrouilleambtenaren, samen met agenten van het Israëlische Veiligheidsagentschap (Shin Bet), werkten de hele dag in een race tegen de klok om de islamitische terrorist op te sporen. Ze slaagden erin om hem samen met zijn voertuig in de wijk Mount Scopus te vinden en te arresteren voordat hij de aanslag kon uitvoeren.

De verdachte werd overgebracht naar de veiligheidsdienst voor ondervraging en nader onderzoek.

En dit is in een land als Israël dus dagelijkse kost en haalt de wereldpers enkel en alleen nog wanneer een aanslag wel lukt en minstens een tiental doden oplevert. Voor minder komt men bij de mainstream media de nest al niet meer uit. Of er moet een Palestijnse moslim terrorist iets te hard aangepakt worden want dan draaien de mainstream media uiteraard overuren, maar dat is weer een heel ander verhaal. Maar Israël zelf is de aanslagen al zo gewoon, ze zijn er aan gewend al kun je er natuurlijk nooit echt aan wennen dat je altijd maar weer op je hoeden moet zijn en moet vrezen voor je eigen leven.

Gaan wij hier binnen Europa ook naar toe?

Wanneer het aan de mainstream media en de Europese leiders gaat liggen waarschijnlijk wel. Denk eens hoe geweldig het zou zijn wanneer mislukte aanslagen gepleegd door moslims eenvoudigweg doodgezwegen konden worden. Geen vragen opwekkende verzinsels meer over verwarde mannen. Geen gezeur meer en negatieve reacties omtrent de moordzuchtige moslims en we kunnen allemaal lekker op twee oren slapen aangezien er ogenschijnlijk niets meer aan de hand is.

Wakker worden op het moment dat de aanslag wel lukt en dit dan eenvoudigweg als een incident kunnen benoemen dat moet de natte droom van Mark Rutte of Alexander Pechtold zijn.

Ons enkel bezig houden met al het moois dat de islam ons wel niet kan bieden en dit middels geweldige tv programma’s aan ons opdringen zonder dat er steeds maar weer negatieve geluiden omtrent deze achterlijke ideologie de kop op steken dat moet toch geweldig zijn voor de staats propaganda omroep.

Slaap zacht, tel de schaapjes en wacht rustig af tot de nachtmerrie je op gruwelijke wijze terug op aarde brengt. Droom maar lekker verder tot de islamitische (zelfmoord) terrorist ook jouw bed doet schudden en je lakens rood doet kleuren.

Slaap zacht met groet Bolo

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on Hoe ver zijn we heen wanneer de mislukte opzet van een islamitische terroristische aanslag niet eens meer als nieuws wordt beschouwd?

  1. Prachtige foto, Bolo 😉

    (en het stukkie, maar dat ga ik niet altijd zeggen)

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: