Nieuw

Socialistische regering van Venezuela adviseert zijn bevolking hun huisdieren op te eten

Pixabay.

De socialistische regering van Venezuela heeft bij zijn onderdanen aangedrongen om konijnen te zien als meer dan alleen maar “schattige huisdieren”, toen het zijn plan verdedigde om ze te fokken en op te eten, ondank dat de oppositie zegt dat dit niet zal helpen om de chronische voedseltekorten te eindigen, schrijft Reuters.

Het “Konijnen Plan” is een poging van de socialistische regering van President Nicolas Maduro om de beschikbaarheid van voedsel te vergroten. De overheid heeft zijn burgers ook aangeraden om groenten te kweken op daken en balkons van hun woningen.

Maduro’s tegenstanders verwerpen zulke ideeën als onzinnig, en beweren met klem dat het werkelijke probleem een mislukt project is van olie-gefinancierde socialisme, wat na de ineenstorting van de ruwe oliemarkt niet in staat was te overleven.

“Het is een cultureel probleem omdat ons aangeleerd is dat konijnen schattige huisdieren zijn,” zei Stedelijk Agricultuur minister Freddy Bernal tijdens een televisie-uitzending met president Maduro deze week. “Een konijn is geen huisdier, het is twee en half kilo vlees wat rijk is aan eiwitten, zonder cholesterol.”

Maduro’s critici bespotten het voorstel.

“Bent u serieus? vroeg Henrique Capriles, een staatsgouverneur en tweemaal presidentskandidaat, in een video waarin hij reageert op Bernal. “U wilt dat mensen konijnen gaan fokken om het hongerprobleem in ons land op te lossen?”

Lees meer:

http://www.reuters.com/article/us-venezuela-rabbits/venezuelas-new-plan-to-beat-hunger-breed-rabbits-idUSKCN1BP232

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3945/venezuela-urges-people-to-eat-their-pets.html

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Socialistische regering van Venezuela adviseert zijn bevolking hun huisdieren op te eten

 1. Lord of Hosts // september 16, 2017 om 19:16 //

  Zelfredzaamheid, dat helpt land en volk te overleven tijdens economische oorlogsvoering. Noord-Korea kan daardoor de volledige economische wurggreep weerstaan. Bij Venezuela zie ik het somber in, daar hebben NGO,s, in al hun hoedanigheden, zich al sinds jaar en dag, genesteld in de samenleving. De VS wil koste wat het kost, al moeten ze het hele land uithongeren, de macht aan de oppositie geven, die uiteraard kruipt voor de Amerikaanse politieke agenda, daar wordt al sinds Hugo Chaves heftig in geïnvesteerd en volledig gefinancierd, samengaand met een boycot op de in en uitvoerende handel, en dat is dan ook de reden van het voedseltekort. Geheel bedoeld om een volksopstand op gang te brengen om zo het gewenste effect te bereiken.
  Afgelopen augustus heeft de VS nieuwe wurgende sancties ingevoerd, een ernstige economische oorlogsdaad, en daarnaast gedreigd met een grootschalige militaire interventie.
  En de wereld blijft stil, oorverdovend stil.

  Liked by 1 persoon

 2. Die smerige communist maduro zou opgeruimd moeten worden.
  De is alleen maar aan de macht om zijn volk af te knijpen.

  Like

 3. Wel Lord of Host, Je kan dit allemaal wel beweren maar geologisch gezien is het grote onzin dat Venezuela honger lijdt met of zonder sancties van de V.S.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // september 17, 2017 om 23:47 //

  Venezuela mag dan door de socialisten naar de kloten geholpen zijn, dit konijnen’plan’ is niet zo gek als het lijkt, de tijd dat Nederlanders konijnen fokten voor de slacht is nog niet zo gek lang geleden. Waarschijnlijk wordt het op het platteland nog altijd gedaan, niks mis mee.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: