Nieuw

Roemeense kustwacht schiet bootvluchtelingen voor hun kloten

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4949 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on Roemeense kustwacht schiet bootvluchtelingen voor hun kloten

 1. De Artsen zonder Grenzen zullen waarschijnlijk enige bezwaren opperen tegen deze wat ons betreft verfrissende aanpak van het vluchtelingenprobleem.

  Het zou volgens hun een aantal Rechten en Verdragen kunnen schenden en dat is niet geheel in overeenstemming met onze (door de Overheden opgelegde) tolerantie en verdraagzaamheid t.a.v. kwetsbare minderheden.

  Volgens realistische politici (populisten?) hebben we hier echter te maken met een ware invasie van voornamelijk militante moslims die in met name West-Europa als een soort Bezettingstroepen moeten fungeren.

  Volgens welingelichte bronnen nemen de bijbehorende Bezettingskosten enorme proporties aan en de Roemenen willen om overigens begrijpelijke redenen dit niet voor hun rekening nemen.
  Na een slordige 45 jaren van communistische overheersing zijn ze daar niet bereid om zich na al dat doorstane leed zich nu te onderwerpen aan een Islamitisch Kalifaat. Ook al doet men vanuit Brussel wanhopige pogingen om de voordelen van het ruimhartig opvangen van de bootvluchtelingen zorgvuldig op een rijtje te zetten.

  Het zou namelijk een meer diverse samenleving opleveren, waarbij men de vredelievende Islam als een extra bonus moet zien.
  Het zou bovendien ook de vergrijzing tegengaan en nieuwe banen scheppen in alle mogelijke sectoren van de economie.

  ‘En al die aanslagen dan bij jullie, ook een extra bonus?’ mompelt een lid van de Roemeense Kustwacht terwijl hij zorgvuldig aanlegt voor een schot op alweer een boot volgestouwd met verse bezettingstroepen, waaronder volgens bevestigde geruchten zich ook als vluchtelingen vermomde IS-strijders bevinden.

  Die Roemenen mogen dan niet helemaal politiek correct handelen, maar ze blijven ondertussen wel gespaard voor een aantal forse problemen.

  In Brussel schudden de bureaucraten intussen vertwijfeld het hoofd over dit racistisch en discriminerend optreden en beraadt men zich op strafmaatregelen om dit de kop in te drukken.

  Het gekke van de zaak is echter dat die zo vaak beloofde sancties alsmaar uitblijven.

  De EU, een reus op lemen voeten?

  Liked by 1 persoon

 2. G.oed gedaan ROEMENIE…FUCK BRUSSEL!!

  Like

 3. 12 points for……. Romania!!!.
  Nu we toch zoveel corrupte agenten blijken te hebben kan NL beter agenten uit Bulgarije, Hongarije en Roemenië gaan werven, dat zijn tenminste echte mannen en niet van die halve geiten wollen sokken agenten, die hun bureaustoel niet durven te verlaten, omdat ze bang zijn wat fout te doen.

  Liked by 1 persoon

 4. weinig aktie 1 boot zonder beelden, die op het strand leven allemaal nog.
  Zonder bloedbad beelden hebben we nog zoiets als twijfels.

  Like

 5. Mogen die Roemenen hun land verdedigen.
  Brusselse eunazi’s hebben daar niets over te zeggen.

  Like

 6. Henk der Niederlànder // september 16, 2017 om 23:52 //

  Hopelijk gaat Brussel goed moeilijk doen tegen de Roemeense en Bulgaarse overheid.
  In Brussel hebben ze namelijk nog niet begrepen dat de beide landen niks met nieuwe import te maken willen hebben omdat ze al genoeg geleden hebben onder met name de ottomaanse onderdrukking.
  Zeikt Brussel genoeg is de kans groot dat beide landen zich gaan aansluiten bij de Visegrad groep.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: