Nieuw

Ontdek het verschil

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4949 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Ontdek het verschil

  1. Henk der Niederlànder // september 16, 2017 om 20:24 //

    Het zal natuurlijk duidelijk zijn dat de massamoord op de yezedi’s bij de evaluatie van deze oorlog gebagatelliseerd gaat worden, want Islam is vrede en deze dode yezedi,s zijn uiteraard de schuld van de e westerse coalitie dan wel Trump dan wel Wilders dan wel Baudet dan wel de zweetvoeten van Assad.
    Maar aan de Islam zal het zeker niet liggen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: