Nieuw

Niemand durft burgemeester Van der Laan aan te pakken

Amsterdamse gemeenteraadsleden brachten in het spoeddebat nog net geen ode aan Eberhard van der Laan.

Goed, het was dan wel onder de directe verantwoordelijkheid van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA) dat er mogelijk fraude en belangenverstrengeling ontstonden op de afdeling Radicalisering en Polarisatie. En het was ook op voorspraak van Van der Laan dat de toch niet zo gederadicaliseerde jongerenwerker Bilal L. aan de slag kon. 

Maar tijdens het spoeddebat leken raadsleden allerminst van plan Van der Laan hierover het vuur aan de schenen te leggen. Reinier van Dantzig (D66), Diederik Boomsma (CDA) en Marianne Poot (VVD) deden nog wel een poging om kritische vragen te stellen, maar de positie en het functioneren van Van der Laan stonden niet ter discussie.

Elsevier >>

Hey. Dat is opmerkelijk en gekvreemd. De ene na de andere deradicaliseringsgoeroe in 020 wordt ontmaskerd als tribale fraudeur of, noem eens wat geks, terrorist. Één naam blijft vreemd genoeg nog ongenoemd en het is tijd om daar verandering in te brengen. David Kenning. David Ontkenning. Ex-consultant van reputatiemanagementkantoor voor dictators Bell Pottinger (inmiddels stuq) en “psychoanalist”. Dit soort ongediplomeerde psychoanalyse is de alternatieve geneeskunst onder de psychologie (van zichzelf al niet de meest bullshitvrije beroepsgroep), dus het is heel raar dat zo iemand het oor van de burgemeester heeft.  GeenStijl >>

Daar zeiden wij van de week ook al iets over:

Deradicaliseringsklucht – Van der Laan houdt vol ‘dat het best wel meevalt’

Komt Van der Laan hiermee weg?

Dat is de vraag, vooral D66, VVD en CDA blijven veel vragen houden. Deze fracties hadden namelijk ook kritiek op de kern van zijn aanpak, die Van der Laan niet wijzigt.

De gemeentelijke antiradicaliseringsaanpak is geïnspireerd op de werkwijze van terrorismedeskundige David Kenning. Die stelt dat jongeren met allerlei sociale problemen, in het jihadisme een excuus kunnen zien om gewelddadige aanslagen te plegen. Diverse raadsfracties willen weten of ook andere visies ruimte krijgen, die de islam als oorzaak zien bij de radicalisering van jongeren.     Parool >>

Jihadisme is geen excuus. Jihad is the pinnacle of islam, het hoogst haalbare doel. Jihad is verplicht voor élke moslim. Heel deze deradicaliseringsklucht is zinloos met dit soort ‘experts’. Moslims inzetten om islam te bestrijden is als pyromanen inhuren om de brandweer te reorganiseren. Allereerst moeten alle moslims verwijderd uit dit soort projecten, dan alle sociologen, en vervolgens iedereen die geen verstand heeft van islam.


Zie ook:

De moslimbroederschap heeft Amsterdam overgenomen

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7433 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Niemand durft burgemeester Van der Laan aan te pakken

  1. Alle gemeenteraadspartijen van A’dam zijn te laf en besmet met het dhimmiattitude dat ze te laf zijn te eisen dat van de Laan op stapt.

    Het zijn allemaal heulers met de islam.

    Ik noem het landverraders en van der Laan is de grootste landverrader van Amsterdam.

    Heeft bewust die moslims op deradicaliseringsprojecten gezet, om ons te doen geloven dat zij hun broeders en zusters kunnen deradicaliseren, maar in feite wordt A’dam geislamiseerd door deze broederschapadepten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: