Nieuw

Imam verklaart aan schoolklas waarom moslims geen varkensvlees eten: “Varkens zijn homoseksuelen”

Door: Mats Dagerlind – Vertaling: ‘rommel’

Zweden – Verleden week brachten de vijfdeklassers van de Bulltoftaschool een studiebezoek aan de Mahmoodmoskee in Malmö die bestuurd wordt door de zogenoemde Ahmadiyya-beweging. Tijdens het bezoek vertelde  Imam Rizwan Ahmad Afzal aan de scholieren waarom moslims geen varkensvlees eten: “Dat komt omdat varkens homoseksuelen zijn en hun kinderen opeten.” De leiding van de school heeft nu verkondigd dat het heeft besloten dat er in de toekomst geen bezoeken meer van de school aan de moskee zullen plaatsvinden.

Bulltoftaschool directrice, Monica Germundsson, zei in een verklaring aan de media dat ze van mening is dat dit soort boodschappen onaanvaardbaar en provocerend zijn, en in strijd is met de waarden en normen van de school. Daarom is besloten om eventuele toekomstige bezoeken aan de moskee van de Ahmadiyyar-beweging stop te zetten.

Verschillende scholieren protesteerden al reeds tijdens het studiebezoek tegen de opmerkelijke argumentatie van de imam. Sommige scholieren verklaarden dat ze geschokt en verdrietig zijn over de imam-praatjes over varkens en homoseksualiteit. De imam werd echter erg kwaad en bekritiseerde de leerlingen, een gedrag wat ook heeft bijgedragen aan de beslissing om de scholieren voortaan niet meer de moskee te laten bezoeken.

Rizwan Ahmad Afzal blijft achter zijn verklaring staan en houdt vol dat een van de oorzaken waarom moslims geen varkensvlees eten voorkomt uit het feit dat varkens homoseksueel gedrag vertonen. Hij zegt echter ook dat hij misschien onbedachtzaam gehandeld heeft, en hierover gezwegen had als hij had geweten dat de leerlingen en de leraren van streek zouden raken.

Als de kinderen zich slecht voelen over de nieuwe kennis die ze hebben vergaard over moslims en de islam, is Rizwan Ahmad Afzal bereid om naar school te komen en zich te verontschuldigen. Maar hij neemt niets van zijn woorden terug.

De imam zegt dat alles wat we eten “ons lichaam en moraal beïnvloed”. Als de verslaggever vraagt of hij bedoeld dat het eten van varkensvlees iemand homoseksueel kan maken is het antwoord onzeker.

– Dat zou kunnen. Dat weet ik niet zeker, daar heb ik tot nu toe niets over gelezen in de koren, zegt Rizwan Ahmad Afzal.

Bron:

http://www.expressen.se/kvallsposten/grisar-kallades-homosexuella-skola-staller-in-moskebesok/

https://samnytt.se/imam-till-skolklass-om-varfor-muslimer-inte-ater-flaskkott-grisar-ar-homosexuella/

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5152 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Imam verklaart aan schoolklas waarom moslims geen varkensvlees eten: “Varkens zijn homoseksuelen”

 1. Een varken staat hoger in de diersoort evolutie dan een moslim, dus een varken zou een moslim moeten vreten en niet andersom.

  Like

 2. LOL

  We zijn een cabarateske humorsite soms 😉
  Die titel 😎

  Like

 3. Als varkens homo zouden zijn, waar komen al die nieuwe varkentjes dan vandaan.

  Like

 4. Moslim hebben homosexualiteit uitgevonden.

  Alleen nu ontkennen ze dat.

  Het zijn gewoon vieze flikkers.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: