Nieuw

Hongaarse premier Orbán lanceert nieuwe anti-campagne tegen Soros

Minister-President van Hongarije, Viktor Orbán, is de Oosterse vijand van de Europese elite. Niemand anders in Europa spreekt over de bescherming van 'het christendom,' behalve hij. Rechts: "Koning Jan III Sobieskie van Polen tijdens de strijd tegen de Ottomaanse Turken in Wenen, in 1683.

Met het verdelen van een vragenlijst onder de bevolking die de Hongaren in de gelegenheid stelt hun mening te geven over Soros’s massamigratieplannen is de Hongaarse premier Viktor Orbán een nieuwe anti-campagne begonnen tegen de Amerikaanse links-liberale miljardair George Soros .

De Hongaarse politicus en lid van Viktor Orbán’s Fidesz-partij Lajos Kosa kondigde donderdagmiddag het plan aan voor de “Nationale raadpleging”, rapporteert Der Standard.

Een “Nationale raadpleging” is geen nieuw verschijnsel voor de regering van Orbán, al sinds 2010 wordt de bevolking herhaaldelijk gevraagd om over diverse beleidskwesties zijn mening te geven.

Omdat het resultaat niet bindend zal zijn is de enquête over Soros meer een opiniepeiling dan een referendum. De Hongaarse regering voert al lange tijd een harde campagne tegen de invloed van de Hongaars-Amerikaanse miljardair met zijn Open Society Foundations-fonds en de netwerken van niet-gouvernementele organisaties (NGO’s).

Premier Orbán zei eerder dit jaar dat de houding van de Europese Unie betreffende massamigratie gebaseerd is op “Soros Migratie Plan”. Orbán zei dat het plan om jaarlijks één miljoen of meer migranten naar Europa te brengen het langetermijndoel heeft de nationale soevereiniteit van individuele natiestaten te vernietigen.

Tijdens de afgelopen zomer heeft de Hongaarse regering een postercampagne uitgegeven om het bewustzijn van Soros’s activiteiten onder de beolking te vergroten. Sommigen hebben geprobeerd de posters als “anti-Semitisch” te labelen omdat Soros een Joodse achtergrond heeft, maar volgens eigen zeggen oefent hij geen joodse religie uit.

De beschuldigingen werden als snel door het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken weggevaagd die vernietigend reageerde op Soros’s uitspraak dat hij achter groeperingen stond die Israël zwartmaken. Een lid van de rechtse Likud-partij die door de Israëlische premier Benjamin Netanyahu geleid wordt ging zelfs zover om een “Soroswet” te proponeren die het onmogelijk zou maken gelddonatie’s te verrichten aan anti-Israëlische organisaties.

Kort daarna, tijdens een staatsbezoek in Hongarije, zei de Israëlische premier dat Hongarije “in de voorhoede” staat om anti-Semitisme te bestrijden. “Ik wil u ook, premier, bedanken voor het opkomen voor Israël op internationale forums. U heeft dat keer op keer gedaan,” zei Netanyahu.

De invloed van Soro en zijn NGO’s is in de afgelopen jaren sterk gedaald in Midden- en Oost-Europa. Volgens een rapport van Politico hebben de door Breitbart News verrichte onderzoeken een sleutelrol gespeeld in de groeiende weerstand tegen Soro en zijn politiek.

Bron:

https://derstandard.at/2000064060928/Orban-startet-neue-Kampagne-gegen-US-Milliardaer-Soros

http://www.breitbart.com/london/2017/09/15/hungarian-prime-minister-orban-launches-new-campaign-soros/

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Hongaarse premier Orbán lanceert nieuwe anti-campagne tegen Soros

 1. Soros, de Hongaars/Amerikaanse Asscher zou in Europa persona non grata moeten worden verklaard.

  Like

 2. Pas maar op. Straks grijpt de Mossad in.

  Like

 3. Wat bezielt een oude man van over de 85 om de rest van de wereld in de ellende te willen storten?
  Echt een waardevolle hulp van Satan.

  Liked by 1 persoon

 4. Joodse haat tegen blanke westen is een grote motor hun haat uit te leven.En dat alleen omdat Romeinen Jeruzalem verwoest hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: