Nieuw

Blanke Christelijk Europese vrouwen baren vijandelijke Jihadnegers op de vuilnisbelt

Jihad komt in vele vormen. Voor een Westerling met moderne ideeën is het onvoorstelbaar dat een ideologie zich op alle mogelijke manieren richt op verovering, voortplanting, oorlog, onderwerping. Wij zijn van dat we de wereld moeten redden en hulp geven en vooral onszelf aan de kant schuiven, suïcidale idioterie.

We moeten af van het idee om naar islam te kijken alsof we naar onszelf kijken. Islam heeft een compleet andere mindset, onvergelijkbaar. Wij hebben een Gouden Regel, doe een ander niet dat u niet wilt dat u geschiedt. Dat is zo ongeveer de kern van onze beschaving. Het Christendom mag dan zo goed als verdwenen zijn, maar de geestesgesteldheid is dat niet. Islam kent een dergelijke regel niet. Het hoogst haalbare in islam is jihad. Jihad is de enige manier om rechtstreeks toegelaten te worden tot het paradijs. Ook de meest vrome moslim zal nog steeds op de weegschaal moeten staan op de dag des oordeels (die niet komt voor de laatste Jood gedood is), hoeveel punten heeft hij verdiend? Een martelaar -in de jihad gestorvene- niet, die mag ook gratis zijn familie uitnodigen zelfs (heel handig voor alle druks- en crimineellims, zijn ze in één keer heilig, islam maakt het makkelijk voor moordenaars). Waar oorlog afgeraden wordt in het Christendom en ons daar uit voortvloeiende humanisme, levert het in Islam de ultieme beloning op.

We kunnen islam niet langs onze Westerse meetlat leggen. Ons geestelijk gereedschap is niet geschikt om Islam te beoordelen. Vrede in de islamitische zin, zouden wij als slavernij betitelen, onderwerping is de letterlijke betekenis van Islam. Ons woordenboek is niet toereikend om islam te verklaren. En alles in Islam is gericht op het onderwerpen van de hele wereld, eerder zal er namelijk geen vrede zijn volgens Islam. Het is de ultieme monocultuur. Islam zal alle multiculturalisten lachend aan de hijskraan hangen.

Bangladesh – 83% moslim
Egypte – 90% moslim
Gaza – 98.7% moslim
Indonesië – 86.1% moslim
Iran – 98% moslim
Irak – 97% moslim
Jordanië – 92% moslim
Marokko – 98.7% moslim
Pakistan – 97% moslim
Palestijnse gebieden – 99% moslim
Syrië – 90% moslim
Tadzjikistan – 90% moslim
Turkije – 99.8% moslim
Verenigde Arabische Emiraten – 96% moslim
Afghanistan – moslim 100%
Saudi-Arabië – moslim 100%
Somalië – moslim 100%
Jemen – moslim 99.9%

Jihad dus. Jihad komt in vele vormen. Jihad is verplicht voor elke moslim, ook vrouwen, bejaarden, zwakken en zieken. Een ieder die niet persoonlijk kan vechten dient de ‘strijders’ anderszins te ondersteunen. Voedsel, geld, onderdak, subversieve activiteiten tegen de vijand.

Dit is niet alleen financiële jihad:

Het is ook geboorte-jihad, demografische jihad. In Engeland, Duitsland, Frankrijk, Nederland is polygamie verboden, maar van Mohammedanen wordt het getolereerd en beloond met een 23-voudige kinderbijslag-financiële-jihad. Struin hier maar even rond als je me niet gelooft. Kindbruidjes, pedofilie, het wordt gedoogd. Het is voortplantingsjihad en via kinderbijslag, financiële jihad, ook nog eens op onze kosten. We worden dubbel genaaid (23-dubbel met cumulatief na-effect, dat gaat heel hard, binnen één generatie is het gebeurd, over, zijn we dood). In heel Europa wonen Mohammedanen onze sociale stelsels uit waar wij ons hele leven lang voor betaald hebben en tot 80% werkt niet, wil dat ook niet, ze zien het geld als door de koran gelegitimeerde jizya, de afkoopsom die wij als ongelovigen aan de islammaffia moeten betalen om überhaupt in hun levensonderhoud te mogen voorzien. Onze zorgpremie en eigen risico gaan omhoog, terwijl asielzoekers gratis zorg krijgen, tot het bleken van hun tanden aan toe, terwijl ze gratis onze huizen krijgen, met voorrang. ‘Dames’ die een burka aantrekken is de meest keiharde openlijke fuckyou ik ga niet werken maar parasiteren. En ze komen er nog steeds mee weg.

Het is allemaal Jihad. Jihad is niet alleen bomaanslagen, AK-47’s. Het doel van islam is om iedereen Mohammedaan te maken. In Nederland gaat dat veel harder dan het CBS liegt en hebben we al meerdere strikt monoculturele jihad-enclaves.

Voortplanting is misschien wel het belangrijkste in Islam, mits het resultaat is dat het Mohammedanen voortbrengt. Als je een land ‘vreedzaam’ kunt veroveren ..

Moslimmannen mogen wel niet-moslim vrouwen trouwen, en tot seksslavin nemen, moslimvrouwen mogen dat omgekeerd niet. Want omdat de vrouw tot moslim/islamiet/mohammedaanse gemaakt wordt als ze met een moslim, maar omgekeerd niet. Als een man toch met een moslima wil, zal die moslim moeten worden (heeft iemand de voorhuid van Michael van der Galien recentelijk nog gezien?).

Er waren geen grotere negerslavenhalers dan de Arabieren. Het woord neger en slaaf is zelfs synoniem voor ze.

De mannen werden niet alleen ontmand en de vrouwen niet alleen misbruikt. Op een ongelofelijke schaal, we hebben het over 120 miljoen negers waarvan 80% stierf. Ze kregen vooral geen nageslacht. Dat is vreemd als je een seksgebaseerde slavernij veroveringsideologie hanteert. Toch? Lastig te volgen he met een Westerse single-minded mindset. De mannelijke negers werden gruwelijk gecastreerd, niet alleen de ballen er af maar alles, bij degenen die dat overleefden, niet doodbloeiden, werd vervolgens een ijzeren pijp naar binnen geslagen, omdat ze anders niet konden pissen. Je kan veel van Islam zeggen, maar niet dat het verantwoordelijk is voor de Afrikaanse bevolkingsexplosie. Ook de vrouwtjes zorgden niet voor nageslacht. De Arabische wereld is gevuld met Arabieren. Niet met nakomelingen van 120 miljoen negerslaven, ook niet met halfbloedjes van al die Europeanen die in slavernij gevoerd zijn.

In de Verenigde Staten is het een heel ander verhaal. Het duurt niet lang meer of negers zullen in de meerderheid zijn (grafiekjes). We hoeven ons niet af te vragen wat het lot van de Blanken dan zal zijn, kijk maar naar Zimbabwe en Zuid-Afrika. Want Oh hee, wat werden die slaven daar gruwelijk misbruikt. Vast, het valt niet goed te praten, maar ze werden niet gecastreerd, geaborteerd en gesteriliseerd en daardoor zullen ze binnenkort de moorddadige meerderheid vormen. Kijk naar de racisten van Black Lives Matter en je hoeft je geen enkele illusie te maken wat het Einddoel is.

Islam heeft altijd legers van negerslaven gebruikt. Zonder had islam niet binnen honderd jaar na de dood van Mohammed in Spanje kunnen staan.

Merkel belooft Turken extra kinderbijslag als ze op haar stemmen, in het Turks.

Baarmoederjihad is gevaarlijker dan de, inmiddels, dagelijkse aanslagen.

Merkel doet als Lodewijk Asscher die verkiezingsposters in het Turks liet maken. Het gevolg is dat de Turken zich nu afgescheiden hebben van de PvdJihad. En dat was volledig voorspelbaar, maar de prutsers weigeren om kennis over islam tot zich te nemen. (ik snap echt niet waarom, je hoeft je niet tien+ jaar in te lezen zoals de meeste islamcritici wel gedaan hebben, na een maand weet je ook wel dat islam uit de diepste krochten van de hel komt)

Baarmoederjihad en de headerfoto, om weer even terug te komen waar ik begon.

Hoe hard kun je jezelf verraden? En die mannen staan er goedkeurend bij te kijken? Hoe gehersenspoeld moet je dan zijn? Ik kan me niet een voorbeeld in de geschiedenis voor de geest halen waar vrouwen, de reproductieve capaciteit van een volk/land, zichzelf aanboden aan de vijand om hun kinderen te baren met goedkeuring van de mannen. Zoals je ziet is het screenshot van 2015 en wij hebben uitgebreid bericht over Calais en ook over de linkse sloeries die hun baarmoeders beschikbaar stelden aan de moorddadige veroveraars.

En dit dan:

Wat is er mis met die vrouwen?

We moeten NEUKEN VOOR HET VADERLAND niet voor de vijand.

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Blanke Christelijk Europese vrouwen baren vijandelijke Jihadnegers op de vuilnisbelt

 1. De idiotery van de desbetrefende vuilnisbelt vrouwen is dat ze straks slaafs terug in hun hondehok mogen kruipen voor hun verraad en hun tederheid met stok of steen in toom zal worden gehouden. Die bitches.

  Like

 2. Mooi @Fub
  BAM

  Like

 3. Het is gewoon het gevolg van bezuinigingen bij de psychische gezondheids zorg. Een blqnke vrouw die met gekleurden naar bed gaat voor een kind is het moeder zijn niet waard, een kind is geen hond die je even uit een nest rukt. Dit is exact hetzelfde….

  Liked by 1 persoon

 4. Claudia M. // september 16, 2017 om 10:22 //

  Wees er maar trots op… Hier lopen ook een aantal vrouwen met gekleurde kindjes, de verwekkers zijn in geen velden of wegen te bekennen. Daar sta je dan met je goede gedrag met je kindjes en geen vent. Drie keer raden wie voor de kosten opdraaien…, juist diegene die werken, want allemaal in de bijstand!

  Like

 5. FF die tondeuses opzoeken.

  Like

 6. Ik denk dat vrijheid inhoud dat als iemand met verbrand vlees wil leven en liefhebben dat moet kunnen, liefst ginder maar daarover heb ik geen recht van spreken. maar als iemand speciaal zichzelf laat bezwangeren om een gekleurd wezen te produceren dan is er iets goed mis, zowel in de bovenkamer als in de omgeving die deze persoon niet ter zelfbescherming laat opnemen, maar vooral met de morele vraag hoe ziek het is om op deze manier je keuze te maken. Wat ga je het geproducerrde resultast vertellen: hoi kind, de latex was op! Of iets in de trent van: ik wilde een zwarte downie en ik kreeg jou…..Enkel vuile rascisten doen dit zo, eigenlijk is het de ultieme vorm van vernedering van de zwarte medemens. Niks meer dan een zak zwart sperma voor de Gutmensch…. De mens als voorwerp. Kijk, zo kennen we Groen Links weer en hun kornuiten…

  Ooit gehoord van houden van……

  Like

 7. templars2017 // september 16, 2017 om 23:14 //

  Een dergelijke vaststelling heeft zijn oorzaak in het bekokstoven van een overname van het witte ras, De elite wil het witte ras weg wegens te slim ,te moeilijk te hanteren .
  Dus zijn ze al jaren in de weer om die voddekoppen hier binnen te sluizen in het begin ging het maar met mondjesmaat ,maar hoe langer het duurt hoe sneller ze worden ingebracht.
  Oorlog is misleiding ,is zo oud als de straat , als je sommige mensen genoeg bombardeert met bepaalde ideeën dan gaan ze die zelf gaan beginnen verspreiden en uitvoeren alsof het de normaalste zaak is .

  Als je het nuchter bekijkt dan zie je dat er aan verschillende fronten hard gewerkt wordt om het plan van de elite rond te krijgen.
  We worden geconfronteerd met almaar meer gespuis zonder dat we nog het recht hebben om er openlijk tegen te protesteren, datis hetgeen iedereen kent.
  Maar ook in de geest wordt oorlog gevoerd voor de voddekoppen ,in de reclame zie je steeds meer gekleurde types , steeds meer, er komt ook steeds meer reclame ,steeds meer.
  In de media wordt steeds gesproken voor de voddekoppen en tegen ons eigen volk.
  Nu heb je die vrouwen die het gaan doen met die parasieten ,zogenaamd uit mensvriendelijkheid , die hebben nog nooit gehoord van s.o.a.’s zeker.
  Vroeger was de leus baas in eigen buik , dat is nu nog steeds zo maar erger, links geeft vroeger keihard campagne gevoerd voor vrije sex met het motto alles moet kunnen en alles moet mogen.

  De homofilie is tot ongekende hoogten verheven en je mag er niet tegen zijn want dan ben je discriminerend ,maar die kunnen geen nazaten van het eigen ras op de wereld zetten ,ze kunnen als alles goed gaat NEGERTJES adopteren dus hoe meer homofielen ……..
  Het is een complet concept om op alle mogelijke manieren die voddekoppen hier in de meerderheid te brengen .
  Tegenspraak wordt niet geduld ,dat is meteen de uitveging van één van de meest belangrijke waardes van ons bestaan.
  Onze bloedlijnen zullen volledig veranderd worden en de eigenheid verdwijnen.
  Laat ons eerlijk zijn links geeft ondersteuning aan voddekoppen ,homofielen islamlovers etc in het kader waarvan ze zelf de ware toedracht niet van kennen .
  Ze denken dat onder hun verheerlijkte “nieuwe ” maatschapij het zullen naar hun wens hebben , homo’s worden opgehangen ,vrouwen wat ze ook zijn worden onder de knoet gehouden en gediscrimineerd ,ze werken mee aan een systeem die hen eens voltooid zal vernietigen, en wij moeten het laten gebeuren want we mogen niets meer zeggen.
  Als je wilt spreken van je eigen graf graven…….

  Like

 8. Is dit de rassenvermenging waar Hiddema het over had?

  Liked by 1 persoon

 9. “Wij hebben een Gouden Regel, doe een ander niet dat u niet wilt dat u geschiedt.”….en hier gaat het al fout. Waarom zou ik mijn vijanden willen behandelen zoals ik zelf behandelt wil worden? Beter zou de Europese jeugd leren dat zij hun eigen bloed moeten behandelen als hun eigen bloed, en hun vijanden als vijanden.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Blanke Christelijk Europese vrouwen baren vijandelijke Jihadnegers op de vuilnisbelt – Zeepertje.com – Facts Fun & News on ISLAM, "The religion of peace"

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s