Nieuw

Arthur van Amerongen: Zo rolt GroenLinks – blijf met je rotpoten van onze lieve jihadisten af

Ik heb de afgelopen dagen honderden foto’s bekeken van de landdagen van GroenLinks en zag geen ene Afro-Hollander, mohammedaan of Aziaat in het publiek. Alleen maar roomblanke papkinderen die een slakkenspoor achterlieten in het kielzog van de jukbeenderen-uitgedaagde fopmessias. Een feestje van GroenLinks is blanker, witter en rozer dan de jaarlijkse braai van de Afrikaner Weerstandsbeweging, ooit opgericht door de notoire gendertwijfelaar Eugène Terre’Blanche die zo smadelijk aan zijn einde kwam. Volgens officiële bronnen betrof het een roofmoord door een piepjonge Afro-Afrikaan maar boze tongen beweren dat het een crime passionel was.

Men kan veel zeggen over die BBQ’s van de AWB maar niet dat het bier er niet rijkelijk schuimde en dat er niet voldoende boerewors, sosatie, mielies, biefstuk, kip, varkenskarbonades, schapenvlees, lamskoteletten en biltong te kanen was. Nee, dan een braai van GroenLinks. Dat is een orgie van aangeprate, geveinsde allergieën met het ketogeendieet als de nieuwe dope, naast de halalle sojafrikandellen van de vleesloze slager.

Lees verder:

http://www.hpdetijd.nl/2017-09-15/zo-rolt-groenlinks/

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4954 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on Arthur van Amerongen: Zo rolt GroenLinks – blijf met je rotpoten van onze lieve jihadisten af

 1. Waar is Breivik als je hem nodig hebt?

  Like

 2. Viel mij 3 mei jl. ook al op:

  En we hadden er een stukje over:
  https://fenixx.org/2017/05/03/de-witte-supremacisten-van-groen-links-protesteerden-tegen-klimaatracisme/

  Like

 3. Ze willen chaos, maar als die chaos er dan eenmaal is dan roepen ze om hun moeder.
  Verschrikkelijke betweters.

  Like

 4. Het is tyd voor de trek.

  Like

 5. SA in de dagen van eugene. viel dronken van zijn paard maar was zijn tijd waardt

  Like

 6. mielie pap, not bad met chutnie van india (koelies)
  boere wors en vergeet niet droewors en skottelbraai, ploegschijf barbeque.
  Het was het mooiste land ter wereld, maar helaas .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: