Nieuw

Warum Google Earth keine Kreuze auf Kirchtürmen zeigt

Die Aufregung ist groß. Zuerst retuschierte Lidl auf Produktverpackungen Kreuze auf den Kirchen der griechischen Insel Santorini weg und erntete dafür Unmut bei seinen Kunden.

Jetzt soll auch der Internetgigant Google bei seinem Dienst Google Earth Kreuze von Kirchtürmen entfernt haben. Zumindest behaupten das mehrere Blogartikel und zahlreiche Einträge auf Twitter und Facebook.

„Sogar die Kreuze auf der Peterskirche und dem Petersplatz in Rom / Vatikan wurden bei Google Earth wegretuschiert!“, schreibt ein empörter Nutzer Afbeeldingsresultaat voor google kreuzen kirchenstellvertretend für mehrere Hundert. Ein anderer: „Werden auch Halbmonde auf Moscheen wegzensiert?“

Kreuze fehlen – aber auch Statuen und Mondsichel

Tatsächlich: Wer mithilfe der Software Google Earth, eines virtuellen Globusses, die Welt erkundet, erblickt dabei keine Kreuze auf Kirchen wie etwa der Martinskirche in Landshut ­– immerhin mit dem höchsten Backsteinturm der Welt. Auch auf dem doppeltürmigen Speyerer Dom sind keine Kreuze zu sehen…

weiterlesen>>
jungefreiheit
Also published on Zeepertje.com

Sonstigen; pi-news>> journalistenwatch>> pcwelt>>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.170 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1537 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

6 Comments on Warum Google Earth keine Kreuze auf Kirchtürmen zeigt

 1. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 2. Het wordt tijd voor een georganiseerde actie tegen google even wat geld uit de tas kloppen en dat gaat makkelijker dan je denkt

  Like

 3. ” blanke mensen op Google earth worden vanaf 2018 geheel gewist…..” dit in verband met gekwetste gevoelens van niet blanken…..

  Liked by 2 people

 4. Bij google maps staan nog steeds de kruisjes op het Vaticaan, ik heb zojuist gekeken.

  Like

 5. Google earth is 3d en heeft moeite met kleine details weergeven, dus dat zal de oorzaak zijn dat er kruisjes wegvallen.

  Liked by 2 people

 6. En die andere kerken @Aad? Heb ze zelf niet bekeken…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s