Nieuw

Viriele politicus van de Zweedse Linkspartij in zijn kont verkracht

Een mannelijke politicus in Falun is onder bedreiging van een mes verkracht, rapporteert de lokale media. De politicus koos ervoor om tijdens een persbijeenkomst in verband met een vertegenwoordigersbijeenkomst zelf te vertellen over de gebeurtenis.

Hij verklaarde tijdens de persbijeenkomst dat hij het vermoeden heeft dat hij het doelwit van deze misdaad is geworden wegens zijn politieke betrokkenheid – Ik werd uitgescholden voor “verdomde linkse-kut” en voor “verrader”, zei de man.

De misdaad is volgens de politie buitenhuis in Falun gebeurd, ergens tijdens de afgelopen zomer. Niemand is gearresteerd, maar het onderzoek is nog bezig.

– We hebben de plaats van het delict onderzocht en de sporen naar het forensisch centrum gestuurd, we wachten op het resultaat, zegt Stefan Dangardt, perswoordvoerder van de politie.

De politicus waar het over gaat is Patrik Liljeglöd, de districtvoorzitter van de Vänsterpartie (Linkspartij) in Dalarna, afgelopen zomer werd hij aangevallen en onder bedreiging van een mes verkracht.

Als men de foto van Patrik Liljeglöd bekijkt komt hij naar voren als een volwassen volgroeide man in zijn beste jaren. Hij is 38 jaar en zegt dat de dader alleen was. Dat moet een hele grote sterke dader zijn geweest.

Patrick zegt dat hij vertelt wat er gebeurd is omdat hij een debat op gang wil brengen over de veiligheid van politici.

Het is jammer dat hij niet probeert een debat op gang te brengen over alle andere verkrachtingen in Zweden waar niet-politici door getroffen zijn.

Hij kan in de rij staan, achter alle jonge Zweedse meisjes en vrouwen die al slachtoffer zijn geweest van deze afschuwelijke misdaad.

Bron:

http://www.dt.se/dalarna/falun/tydlig-koppling-till-politiken-falupolitikern-patrik-liljeglod-om-misstankta-valdtakten-under-knivhot

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4954 Articles)
Altijd in oppositie.

10 Comments on Viriele politicus van de Zweedse Linkspartij in zijn kont verkracht

 1. Is Henk Krol onlangs nog in Zweden geweest?.

  Liked by 1 persoon

 2. Dat moet inderdaad een reus van “vluchteling” geweest zijn, 1tje van 150Kg en ruim 2 M groot.
  Of hij heeft geen enkel verzet geboden, daar zie ik die linkse ook nog wel voor aan, anders worden ze boos.

  Liked by 1 persoon

 3. Als t Henk niet is geweest, wellicht een bijziende bruine beer.

  Liked by 1 persoon

 4. oh my god don’t kill me, just fuck my ass and rape me but don’t kill me. i love getting raped.
  Godverse kut mongool

  Like

 5. jesse staat in de rij voor deel 2

  Like

 6. Hier geloof ik gewoon geen barst van, gezien het postuur van de vent. Hij zal wel bisexuele neigingen hebben en het gewoon lekker hebben gevonden. Jaren geleden ging ik met een goede kennis op stap, de man was getrouwd en ze hadden net een kindje gekregen. Wij kwamen op zijn advies terecht in een homobar en tot mijn verbijstering ging hij uitgebreid staan te zoenen met 1 of andere kerel en hierna naar een speciale donkere kamer. Op mijn vraag naderhand of hij homofiel was zei hij, neen hoor, ik vind zowel een man als een vrouw lekker.
  Dus daar zie ik deze boom van een kerel ook voor aan, heeft hij gelijk de gelegenheid om net te doen alsof het een extreem rechtse “verkrachter” was.

  Like

 7. Die verkrachting is volgens eigen zeggen bijna twee maanden geleden geschied. En nu komt die er pas mee. Hij zal zal zich wel vrijwillig gepaald laten hebben en in der loop der tijd voor geschaamd hebben, en nu met een hersenkronkel proberen van zijn schaamte- en schuldgevoel af te komen.
  Zei psychiater Herr Rommel

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // september 15, 2017 om 12:16 //

  Zie het al helemaal voor me hoe hij aangifte kwam doen; “Goedemiddag meneer, gaat u zitten” “Nee dank u wel, ik blijf liever staan” 😀

  Liked by 4 people

 9. Eigen schuld dikke bult.

  Zijn gedachtegoed heeft hem de das om gedaan.

  Like

 10. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: