Nieuw

Trump: metrobommer was bekend bij Scotland Yard, pro-actief ingrijpen moet – Theresa May kwaad

Donald Trump heeft een punt. De jihadisten zijn altijd bekend bij de veiligheidsdiensten en de veiligheidsdiensten laten ze begaan. Dat heeft al honderden doden tot gevolg gehad. De vraag is waarom.

Theresa May vindt de opmerkingen van Trump niet behulpzaam, op zijn beurt beloofde Trump haar terug te bellen.

A Scotland Yard spokesman said: “The comments are unhelpful and pure speculation. If anyone has got any evidence or information, please contact the anti-terrorism hotline.” The Sun >>

Trump: “We moeten harder optreden.”

Parsons Green: Device intended to cause significant harm says PM – BBC News

Altijd bekend:

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

16 Comments on Trump: metrobommer was bekend bij Scotland Yard, pro-actief ingrijpen moet – Theresa May kwaad

 1. Trump heeft gelijk. Jihadisten zijn zieke en dementerende mensen.
  Dus….als iemand zegt dat hij overtuigd moslim is, kun je stellen dat die persoon ziek en dementerend is.

  Like

 2. Like

 3. Ik zei het al dat het een bekende was bij de inlichtingendiensten.

  Godverdomme waar zijn die inlichtingendiensten dan voor.

  Zijn die er om die woestijnratten bewust onze europese landen binnen te loodsen?

  kwade opzet?

  Ik begin het zo langzamerhand echt te denken.

  Liked by 2 people

 4. Ik heb maar een paar voorbeelden genoemd, maar het is werkelijk bij elke aanslag zo. Dat ze bekend zijn.

  Like

 5. De geestelijke armoede is tekenend bij links door zich drukker te maken over een twitterscheet van Trump dan islamitische aanvallen.

  Liked by 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel // september 15, 2017 om 23:16 //

  De andere kant is wel dat de inlichtingendiensten met de huidige regels niet in staat zijn iets te ondernemen, daarbij is het aantal wannabe terroristen groter dan het totaal aan mankracht dat ze op kunnen brengen. Nou ga ze dan maar in de gaten houden, prettige wedstrijd ! Punt is dat men pro-actief in zou moeten kunnen grijpen maar daarvoor moeten wetten ingrijpend veranderd worden en daar gaan jaren overheen. End van het liedje; we moeten er maar aan “wennen”. Niet wat ik wil, niet wat u wilt maar het zit er gewoon niet in dat we met de huidige politiek onszelf kunnen verdedigen.

  Like

 7. Met je eens Tijl, de diensten zouden meer bevoegdheden moeten krijgen en proactief op moeten treden.

  Maar iedere keer is er wel een smoes (bezuinigingen, mankracht te kort).

  Like

 8. Die diensten zitten vol PvdJihad-ers zoals Dick Schoof, die houden liever ons in de gaten.

  Like

 9. templars2017 // september 16, 2017 om 00:25 //

  Het is niet zomaar random dat de mini golf van aanslagen zijn uitgevoerd ,er zit mijn inzien een systeem achter , ik kreeg een ingeving ,noem het een gut feeling , om het eens dieper te bekijken.
  Dus heb ik de datum ingevoerd 15:9 in de verzen van de koran en wat komt bovendrijven :

  “Indeed, We We have sent down the Reminder, and indeed, We of it (are) surely Guardians.”
  Vrij vertaald :”Wij Wij hebben de herinnering gezonden en inderdaad wij zijn de bewakers ervan”

  Dit is een boodschap van de voddekoppen aan ons , wij zijn heer en meester ,we zijn jullie niet vergeten , wat kan duiden op nog meer rommel die onze weg opkomt.
  Om het geheel rond te maken heb ik een andere toepassing gemaakt van de dag voordien ,dus in plaats van 14:9 heb ik 9:14 ingevoerd ,hier de tekst ervan ,” Fight them; Allah will punish them by your hands and will disgrace them and give you victory over them and satisfy the breasts of a believing people ”
  Vertaling : “bekamp hen , allah zal hen straffen door jullie handen en zal hen in ongenade laten vallen en jullie de overwinning schenken en zal de boezem van de gelovige volken bevredigen”
  Het kan toeval zijn maar dat is iets waar ik niet in geloof , 3 aanvallen op een dag is van het goeie teveel om van toeval te kunnen spreken.
  Dit lijkt meer op een code die weggestopt zit in hun boek ,wetende dat wij dat boek niet kennen hebben ze een voorsprong om een teken door te geven onder elkaar en wij tasten in het duister.
  het kan wel aangeven dat er wel degelijk een systeem achter schuilt.
  Als fact check heb ik de Barcelona aanval op dezelfde manier behandeld , verbluffend : 8:16

  “And whoever turns his back to them on such a day, unless swerving [as a strategy] for war or joining , has certainly returned with anger from Allah, and his refuge is Hell – and wretched is the destination.”

  Vrije vertaling “al wie zijn rug draait naar hen op zulk een dag ,of als ze uitwijken (als strategie) voor oorlog of om toe te treden komen zeker terug met woede van allah ,en zijn toevluchtsoord is de hel”

  De “sleeper cells ” gebruiken de koran als codeboek voor hun operaties ,en dat is voor hen een voordeel dat altijd zal bestaan , er is daar geen voorbereiden aan enkel afwachten wat gaat komen zij schrijven het scenario ,niet wij!!
  Voor maart in Brussel : “They are the ones whose deeds have become worthless in this world and the Hereafter, and for them there will be no helpers.”

  Vertaald ” Zij zijn diegene wiens daden waardeloos zijn geworden in deze wereld en het hiernamaals ,en voor hen zullen er geen helpers zijn”

  Voor Parijs 2015
  “En voor de mens zijn er bewakers (Engelen), voor hem en achter hem. Zij waken over hem op bevel van Allah. Voorwaar, Allah verandert de toestand van een volk niet, totdat zij hun eigen toestand veranderen. En als Allah iets kwaads voor een volk wil, dan is er niemand die het kan afwenden. En er is voor hen naast Hem geen Helper.

  Als je de overheid hoort dan hebben ze de mond vol van al wat ze hebben gedaan , NA de feiten.
  Ze hebben er net zoveel greep op als wij , geen , als hier een groep wordt onderschept zijn er weet ik hoeveel die op andere plaatsen gewoon voortdoen, het is een gigantisch netwerk ,en het is onze schuld veel te lang bepamperd ,toegegeven ,mee geholpen om te integreren etc.
  We zijn de klos en de elite weet het ,daarom wordt er zo weinig gezegd erover en gedaan om het tegen te houden.

  Liked by 1 persoon

 10. Marhammed // september 16, 2017 om 07:46 //

  Stupid woman! Hate doesn’t come from terrorism but from the koran!

  Like

 11. templar er is maar 1 recept……

  Like

 12. Donald Trump slaat de spijker op zijn kop; waarom worden al die tikkende tijdbommen die al geruime tijd in het vizier zijn van de veiligheidsdiensten niet in preventieve hechtenis genomen in interneringskampen?

  Een van de redenen zou kunnen zijn dat er dan minimaal enkele duizenden moslims daarvoor in aanmerking zouden komen en dan zouden er wel eens ernstige onlusten kunnen uitbreken in de talloze moslimenclaves. Uit protest tegen deze ‘discriminerende’ maatregelen.

  Dat de Linkse activisten eveneens de straat opgaan om het vuurtje (honderden brandende auto’s) nog eens flink op te stoken moge overduidelijk zijn.

  Men is dus gewoon te bang en te laf om bijtijds corrigerend in te grijpen en het gewone volk mag de prijs betalen, want die aanslagen horen nu eenmaal bij de groeistuipen van een diverse samenleving.

  Door nu voluit de confrontatie aan te gaan, inclusief de massale rellen en betogingen voortkomende uit die preventieve inhechtenisneming kan men in de toekomst een hoop ellende voorkomen.

  Als men die onvermijdelijke confrontatie maar blijft uitstellen tot de moslimpopulatie dusdanig is toegenomen dat zij getalsmatig de meerderheid vormen is het uiteraard te laat.

  Als de huidige wet- en regelgeving niet voldoende ruimte bieden voor die administratieve detentie (laten we de zaak maar een politiek-correct tintje geven!) dan zou de Noodtoestand of desnoods de Staat van Beleg moeten worden uitgeroepen.
  Het aantal terreuraanslagen is blijkbaar nog niet voldoende om over te gaan tot deze maatregelen en het zou bovendien het gelijk bevestigen van Geert Wilders en andere z.g. populisten.

  Over populisten gesproken:
  Waarom worden de daders van het besmeuren van de voordeur van Thierry Baudet niet gegrepen? Met behulp van de AIVD had men dit allang kunnen doen maar het risico is niet gering dat er zich onder die vrouwspersonen enkele naaste familieleden bevinden van de Linkse politieke elite.

  En dat ongewenste schandaal moet uiteraard worden vermeden.

  Like

 13. WTF is het nut van inlichtingen diensten op deze manier Wat heb je eraan als de lui bekend zijn maar er niets aan wordt gedaan?
  Ik kan het de inlichtingendienst niet eens echt kwalijk nemen, want voor het schaduwen van 1 persoon, fulltime, heb je al gauw 10-15 mensen nodig. Volgens het CBS kent Nederland 850.000 islamieten. Dus zelfs als we de PC cijfers aannemen dat slechts 1% radicaal is betekent dat dat er dus 8,500 radicalen rondlopen. Dat is meer dan onze inlichtingendienst, dus schaduwen kan niet.: oppakken, gewoon preventief werken, dan hebben we dat gezeik niet meer van ‘hij was bekend’.
  Dan lijkt het me erg makkelijk

  Like

 14. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: