Nieuw

EU chief Juncker’s speech: “We need more immigration and more EU”. Nigel Farage responds: “You have learned nothing”

On 13 September, European Commission President Jean-Claude Juncker (unelected) held his State of the Union Address for 2017. It opens with Juncker asserting that after the crisis in 2016, the European Union has had a year in which it turned the situation around

/Under the heading ‘Staying the course’, Juncker claims that the EU cannot let itself be “blown off course.”…

 • Watch Juncker’s State of the Union address

/So what does that mean, “migration will stay on our radar“? Well, the EU wants more of it. Juncker states, without proof and counter-intuitively, that

Irregular migration will only stop if there is a real alternative to perilous journeys. We are close to having resettled 22,000 refugees from Turkey, Jordan and Lebanon and I support UN High Commissioner Grandi’s call to resettle a further 40,000 refugees from Libya and the surrounding countries.


At the same time, legal migration is a necessity for Europe as an ageing continent. This is why the Commission made proposals to make it easier for skilled migrants to reach Europe with a Blue Card. I would like to thank the Parliament for your support and I call for an ambitious and swift agreement on this important issue.

Note the deliberate mixing of refugees with migration…

readall>>
theoldcontinent
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on EU chief Juncker’s speech: “We need more immigration and more EU”. Nigel Farage responds: “You have learned nothing”

 1. Juncker en cs horen voor een tribunaal.

  Liked by 2 people

 2. O ze hebben daar in Brussel degelijk iets geleerd, namelijk dat ze werkelijk alles kunnen flikken in het nadeel van de burger en dat ze nog een verkoudheid oplopen….met andere woorden, men kan alles doe zonder persoonlijk gevolg of enige voelbaarheid, men kan zichzelf een tienvoudig loon uitkeren, men kan met de eigen “politieMacht” in de EU landen willekeurig executeren en enkel in Brussel bij een comissie verantwoording afleggen. Zover is de macht al genomen, over het even en de dood van iedere EU burfer kan nu al naar willekeur door Brussel worden beslist.

  De manier waarop het Nederlandse volk zich door twee premiers heeft laten beschijten is in Brussel een maatstaf voor hoe men kan omgaan met burgers. Feitelijk had het Nederlandse volk de straat op gemoeten na de tweede schijtpartij van Rutte en een boom moeten decoreren met de kadavers van de ministerraad. Dan zou politiek weer voor de burgers kunnen worden.
  Dan zou Brussel rekening houden met de mensen in Europa. Maar nu is duidelijk dat ze macht enkel hoeven te nemen, ze hoeven er niet eens om te vechten. De deur naar totale macht staat open…..en hoe meer rotzooi erin Europa op de straat is, hoe meer chaos des te minder organisatie van burgers. Dat vooral motorclubs worden aangepakt is niet voor niets, het is eigenlijk de enige strijdbare groep die onze westerse samenleving nog kent die enige risico voor een Islamistische dictatuur vormen.

  O ja, ze hebben veel geleerd.

  Liked by 2 people

 3. …nog GEEN verkoudheid oplopen….

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: