Nieuw

Een hoofddoek maakt nog geen goede columnist

Door: Afshin Ellian

Ooit waren de columnisten gezaghebbende denkers of satirici. De belangrijkste columnisten worden geacht in harnas te sterven. Daarbij denk ik aan Jan Blokker of Henk Hofland. De columnisten representeren verschillende denkrichtingen in een samenleving: rechts, links, conservatief, progressief, postmodern, modern et cetera. Je hebt serieuzere en minder serieuzere columnisten. Bij sommigen gaat het alleen maar om de vorm. Bij anderen gaat het alleen maar om de inhoud.

De kranten hebben tegenwoordig te veel columnisten en dat brengt ze vaak in problemen. Omdat niet iedereen een goede columnist kan zijn. Vooral de columnisten die alleen willen provoceren om te provoceren, brengen zichzelf en het medium in diskrediet.

Lees verder:

http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/blog/2017/09/een-hoofddoek-dicht-geen-maatschappelijke-kloof-541190/

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4938 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Een hoofddoek maakt nog geen goede columnist

 1. Een hoofddoek maakt dan nog geen goede columnist, het is bijkans wel een zekere garantie voor de diarree die uit zo’n smerige moslimbek spuit. Waarvan dit stuk vuil van het AD akte heeft gedaan en gelukkig veel abonnees heeft verloren met die naieve en eerlijke, ‘wij wisten het maar de domme policorrecten zijn te stom om de realiteit te zien’, actie. Zodat de andere dode bomen media gewaarschuwd zijn: Vertrouw_Nooit_Een_Moslim!

  Like

 2. En het veelvuldig gebruik van het woord ‘islamisme’ om islam maar niet aan te hoeven vallen, maakt Catshuisleugenaar Ellian tot een slechte journalist.

  Wim van Rooy:

  Like

 3. Ellian draait overal om heen, de man ontwijkt op een zeer geraffineerde wijze allerlei woorden en termen waar het eigenlijk over zou moeten gaan.
  Het merendeel van zijn publiek heeft dat alleen niet in de gaten, omdat het lijkt dat hij het wel bedoeld.
  Maar eigenlijk zegt ie niks, waar het wel over zou moeten gaan.

  Like

 4. Schaap noch geit schrijver noem ik hem wel eens. Als in vlees noch vis, maar dan de islamitische versie van ons spreekwoord.

  Like

 5. BertG. // september 15, 2017 om 18:54
  Ellian draait overal om heen, de man ontwijkt op een zeer geraffineerde wijze allerlei woorden en termen waar het eigenlijk over zou moeten gaan.
  ——–

  Het is een jurist …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: