Nieuw

De zelfmoord van het Westen is een gevolg van het trauma van WO I + WO II

Door: Martien Pennings

“Black Pigeon” zegt wat ik zelf ook al een tijdje beweer: de zelfverscheuring van Europa in 1914 – 1945 is de oorzaak van een psychisch trauma dat Europa het zelfvertrouwen heeft ontnomen om nog een andere eigen identiteit neer te zetten dan: iedereen mag hier naar binnen en alles en iedereen is beter dan wij zelf. En wie toch nog zegt dat de Westerse beschaving waarde heeft en zelfs méér waarde dan wat we met bakken tegelijk naar binnen laten is een nazi. En het wrange is nou juist dat wat we bakken naar binnen halen een echte nazi-ideologie aanhangt. Ga maar eens lezen: De ontkenningswaanzin inzake de islam van de Westerse quasi-elites en In Memoriam Hans Jansen: “Islam is genocide”.

Bron:

https://martienpennings.wordpress.com/2017/09/13/de-zelfmoord-van-het-westen-is-een-gevolg-van-het-trauma-van-wo-i-wo-ii/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4977 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on De zelfmoord van het Westen is een gevolg van het trauma van WO I + WO II

  1. Eindelijk iemand die het ook zo ziet. Ik begon al aan mijzelf te twijfelen. Europa is zichzelf verloren in een onterecht schuldgevoel. En zolang we dat niet door hebben zullen we niet met een frisse blik naar het heden kunnen kijken.

    Like

  2. Ik heb nergens last van, ik laat mij niks aanpraten.
    Zo kan je je eigen ook wel een trauma aanpraten over dat slaven verleden waar hooguit 1%, of nog minder, van de Nederlanders mee bezig zijn geweest.
    Het zijn vooral Duitsers die daar last van hebben.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: