Nieuw

Amazon censureert 800 slechte recensies van Hillary’s nieuwe boek

In slechts een paar dagen is Hillary Clinton’s onthul alles boek “What Happened” naar de top gestegen van Amazon’s (AMZN) bestsellerlijst.

Het boek beschrijft haar verbazingwekkende verlies van Donald Trump tijdens de presidentsverkiezingen van 2016 en haar afkeer van zijn “uiteendrijvende” campagne.

Maar wat doe je als er veel slechte recensies zijn van lezers die de verkoop kunnen schaden? Nou, dan springt Amazone gewoon op de populaire vrije mening-dodende censuurgolf en trekt ze eruit.

Hillary Clinton’s nieuwe boek met de titel “What Happened” is het meest verkochte boek in Amerika op dit moment, en dankzij de verwijdering van ongeveer 800 een ster beoordelingen, lijkt het door de overige beoordelingen een meesterwerk.

Als gevolg van het wegpoetsen van alle slechte sterrecensies, heeft “What Happened” momenteel een gemiddelde beoordeling van 4,9 van de 5 sterren op Amazon.

Natuurlijk, net als Clinton’s campagne, is deze beoordeling compleet frauduleus, maar als dit echt Hillary’s “laatste hoofdstuk” is, is het passend dat ze op deze manier vertrekt. De Clintons waren vanaf het begin fraudeurs, en is een nep beoordeling voor een boek vol leugens over een campagne wat beheerst werd door nep artiesten geheel in de lijn der verwachting.

De gedachte dat Hillary Clinton bijna de president van de Verenigde Staten werd geeft je de rillingen over de rug, en het is ook huiveringwekkend om te beseffen dat er nog steeds hersenloze zombies buiten lopen die nog steeds met Clinton dwepen na alles wat er over haar en Bill onthuld is.

In haar boek neemt Hillary veel tijd om naar andere mensen te wijzen. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor het uitvoeren van een vreselijke campagne, vertelde ze NPR-gastheer Rachel Martin dat ze als een “genie” zou zijn beschouwd als zij had gewonnen …

Een woordvoerder van Amazon vertelde FOX Business dat elk uur het resultaat van hun bestseller geüpdatet wordt, maar weigert om exacte verkoopcijfers te geven over Clinton’s “What Happened.” Een woordvoerder van Simon & Schuster, Clinton’s uitgever, weigerde ook FOX Business’s verzoek om verkoopcijfers .

Hopelijk is dit het laatste wat we horen van Hillary Clinton.

Bronn:

https://www.infowars.com/hillarys-new-book-now-has-a-rating-of-4-9-out-of-5-stars-after-hundreds-of-1-star-reviews-were-deleted/

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3943/amazon-scrubs-800-bad-reviews-of-hillary-s-new-book.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8000 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Amazon censureert 800 slechte recensies van Hillary’s nieuwe boek

  1. LoL, ik WIST dat je het ging doen 😉

    Like

  2. ben benieuwd hoeveel boeken worden terug gestuurd voor refund.

    Like

  3. Ik hoop toch wel van haar overlijden op de hoogte te worden gesteld.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s