Nieuw

Allahu Hakbar – moslim probeert twee françaises dood te slaan met hamer

Een man heeft twee vrouwen aangevallen met een hamer, berichten Franse media.

De twee vrouwen werden aangevallen op straat in Chalon-sur-Saone – de mohammedaan probeerde van een van de vrouwen haar hoofd in te slaan.

De politie is een klopjacht gestart met onder andere de inzet van een politiehelikopter.

Volgens Franse media schreeuwde de man “Allahu Akbar”.

Een van de twee vrouwen is zwaargewond.

Dit gebeurt op dezelfde dag dat een moslim een militair aanviel in Parijs en er een bom afging in de Londense metro.

h/t Polderboy

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Allahu Hakbar – moslim probeert twee françaises dood te slaan met hamer

 1. is dit de inluiding van een nieuw offensief? ik geloof niet in toevallige aanslagen die allemaal in dezelfde tijdsspanne gebeuren.
  Het zij geen grote aanslagen als Parijs maar niettemin het verstoort de normale levenswandel.
  Het gevaar van dergelijke aanvallen ligt in het onvoorspelbare karakter ervan , een voddekop die stilletjes op zoek naar slachtoffers en dan toeslaat is het ergste scenario die je kan bedenken, het kan overal en bij iedereen gebeuren.
  Het enige dat je er tegenover kan stellen is een hogere waakzaamheid van de burgers en de overheiddiensten.
  Er is weinig organisatie tegen in te brengen , je kan pleiten voor burgerwachten maar of dit heel de boel zal redden is maar de vraag.
  Kwaad zou het niet kunnen al is het maar om het veiligheids gevoel te verhogen.
  Misschien een optie om voor te leggen aan de overheid?

  Like

 2. Wanneer wordt er godverdomme ingegrepen tegen die vuile Mislim ratten!!

  Like

 3. Vrouwen zouden minimaal pepperspray moeten dragen. Er zijn een hoop you tube clips over het kokkerellen van de juice en de verschillende type containers voor sprayen.
  Zelf juice gemaakt van 6 vermalen ghost peppers in iso propyl alcohol. Wel filteren later en gebruik handshoenen bij dit soort pepers. Voor spuitbus gaat mijn voorkeur uit voor 1 van ijzer waar je een gat in de bodem boort en een autobandventiel in soldeert.
  doe vet aan het eind van de boor zodat het ijzer vijzel niet in de bus valt, voor zeker heid kan je met een klein magneetje eventuele deeltjes opvissen. Het ventiel ontdoe je van de rubber en moet waarschijnlijk wat worden ingekort zodat het ijdens het solderen niet in aanraking komt met de plastic opvoerbuis aan de binnenkant van de spuitbus. het beste is het ventiel voor te solderen zodat je niet te lang hoeft te solderen bij het bevestigen aan de bus. Na de soldeer beurt kan de spuitbus gevuld worden tot ongeveer 75% met de hete brei. Zelf gebruik ik daarvoor een injectie spuit. Daarna het binnen ventiel monteren en vullen met een drijfgas.
  Op pompen met compressor heeft weinig zin want je verliest te snel de druk bij het spuiten.
  R12a gas gebruik ik zelf omdat ik het heb en ook de aparatuur voor het vullen, Het komt voor in zelf repair AC busjes van het merk Red Tek en Duracool in Noord Amerika, maar het normale R134A kun je ook gebruiken of zelfs R600 wat veel voorkomt in europese koelkasten. In iedergeval de bedoeling is dat het gas onder druk vloeibaar is en het gaat koken wanneer de knop word ingedrukt. Als bij dit punt het te moeilijk word voor doe it yourself dan zoek iemand die Aircon Monteur is en de apparatuur beschikt om je busje te vullen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: