Nieuw

Uitkering te laat – Neger hangt blank kindje op

Uitkering, of toch kunst?

Zeg het maar Tanja Jess, wat voor associaties roept het op?

Hele video via Infowars >>

Nu begrijpen we hoe dit statistiekje tot stand komt.

Waar You Tube allerlei video’s demonitized (dat je er geen geld mee kan verdienen) en ongewenste video’s zelfs verwijderd, zoals van Nigel Farage:

Is deze snuff movie wel fully monitized:

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Uitkering te laat – Neger hangt blank kindje op

 1. Gewoon test wie er bang is te sterven en wie niet. Beetje katte kwaad, kwajongens streken. In elk geval goed voor 10 extra nekschoten als de dag er eenmaal is, mij pissig maken kost je vroeg of laat meer dan je lief kunt hebben.

  Liked by 4 people

 2. templars2017 // september 14, 2017 om 20:56 //

  Wat is dat? Wat is het cultureel aspect? KUNST?? uit afrikanistan zeker, dit kan toch niet?
  Maar kunstenaars zijn normaal gezien links hangende weet ik veel ,dus dan kan het .
  Stel dat je een blanke acteur ziet die de kleine roetmop zou opknopen staat heel de zooi op zijn kop !! zeker weten want dan zou het pas racistisch getint zijn, en DIT ,ik meende dat racisme verboden was maar als het roetmoppen zijn dan kan het ,walgelijk.
  Hier zie je dat op alle niveau’s de vreemden meer mogen als de gewone blanke man.
  Om nog maar te zwijgen van die smerige collaborateurs die het mogelijk gemaakt hebben ,hoe hebben ze het geflikt om dit te mogen voorstellen.
  Wat is het volgende een voorstelling in een park…..wat een walgelijke wereld is het aan het worden?
  Het wordt hoog tijd dat er grote kuis wordt gehouden ,al het gespuis er uit en diegene die meegewerkt hebben ook ,ongeacht wie het is.

  Liked by 1 persoon

 3. De moorden op suid afrikaanse boeren sijn ook niet rassist, nee hoor is ook maar kuns. We moeten ze egter wel begraven.

  Liked by 1 persoon

 4. Wat is het een vuile troep aan het worden in Europa….hier ook hoor,de ”elite” rooft de staatskoffers leeg.Mart Brasil.

  Like

 5. Jullie maken er zelf een puinhoop van.Dat gekkemens zit de Braboneger uit te lokken of hij boos wil worden omdat hij neger genoemd wordt.Hij zelf heeft er geen probleem mee.Hier in Brasil hebben ze dat ook niet.Mijn vrouw is een negerin en vele buren ook.Die noemen we NEGRON en NEGRONA, en dat is normaal want dat zijn ze.Mij noemen ze ALEMAN omdat ik op een duitser lijk,wit dus of Gringo,dus amerikaan.Julie zijn ”knettergek!”!

  Like

 6. Die neger ook opkopen met zijn hele familie erbij. Van groot tot klein. Ik hoop maar dat de vader van dat kindje er zoveel mogelijk van die apen over de kling gaat jagen want de blanken zijn daar over het algemeen goed bewapend. Als het mijn kind of kleinkind overkwam, liet ik hem direct hemelen, en anders zijn familie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: