Nieuw

Lachen gieren brullen met de PvdA

Tenminste als je het AD moet geloven… Het geeft wel een beetje aan hoe hopeloos de PvdA verslaafden inmiddels zijn. Zó hilarisch was het allemaal niet.

Wat gebeurde er ?Staatssecretaris voor Infrastructuur Sharon Dijksma (PvdA) heeft vandaag met een gevat antwoord laten doorschemeren hoe ze denkt over de Kamervragen van Roy van Aalst (PVV). Die stelde vragen over het bericht dat de NS stopt met het gebruik van ‘dames en heren’ tijdens het omroepen in treinen en op perrons.

De staatssecretaris gaf aan dat ze op de hoogte was van het bericht en het beleid een zaak van het bedrijf zelf vond. Van Aalst wilde ook weten hoeveel mankracht er bij NS bezig is met de verandering. Op die vraag had Dijksma een nogal gevat antwoord.

,,Deze informatie heb ik niet. Desgewenst kan ik u wel informeren over het aantal fte’s die gemoeid zijn met en de kosten van het beantwoorden van Kamervragen”, zo schreef Dijksma aan het PVV-Kamerlid. 

Hilarisch ! Althans volgens het AD….

Nou is Dijksma natuurlijk de aangewezen persoon om alle vragen omtrent genderneutraliteit te beantwoorden, er zijn al meerdere personen bij de aanblik van haar persoon tijdelijk of blijvend aseksueel geworden. Om het maar eens op z’n Haagsch te zeggen; “ik zou mijn hond er nog vanaf schoppen !”

Natuurlijk heeft Dijksma natuurlijk alle reden om vrolijk en opgewekt te zijn, er gloort een onbezorgde toekomst aan de horizon, zij kan binnenkort jarenlang van haar wachtgeld gaan genieten.  Sharon Dijksma is getrouwd en heeft een zoon en een dochter lees ik op Wikipedia. Je zou je af gaan vragen of de arts die de KI verzorgd heeft niet strafbaar is want op natuurlijke manier moet het toch onmogelijk geweest zijn tenzij ze getrouwd is met een of ander pervers type die valt op vrouwen met een overgewicht van honderd plus.

“Goh” zeiden haar vriendinnen na de bevalling, wij hadden niet eens gezien dat je zwanger was”….

Voor het geval dat het nog niet duidelijk was, Tijl walgt van dit soort “vrouwen” en niet zomaar een klein beetje !

lake-constance-1937138_640

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

12 Comments on Lachen gieren brullen met de PvdA

 1. Beetje mollig kan ik dan nog wel verhappen. Maar die schuifende vetklompen lust ik ook niet.
  Wist je trouwens dat er kerels zijn die op die rolpensen vallen? Een Zweedse zwager van mij is van zijn vrouw gescheiden omdat ze een maagoperatie had ondergaan en slanke lijn had gekregen. Dat kan hem niet opwinden. Nu is die weer met een vetkever getrouwd. Nog omvangrijker dan die waar die eerst mee getrouwd was. Die is zo dik dat ze bij Mc Donalds groepskorting krijgt, de Mount Everest staat in de schaduw bij haar.

  Liked by 3 people

 2. Ik ben op het web NASA-foto’s van de aarde tegengekomen waarop ze duidelijk te zien is.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // september 14, 2017 om 02:06 //

  Ja ik weet dat er mafkezen zijn die daar op vallen, maar zoals mijn moeder al placht te zeggen; “Onze lieve heer heeft vreemde kostgangers”. En helaas had ze gelijk; er lopen meer idioten vrij rond dan dat er in de gekkenhuizen zitten.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // september 14, 2017 om 02:09 //

  Je moet je eens voorstellen dat zo’n wijf niet eens meer in staat is haar eigen billen af te vegen omdat ze er niet meer bij kunnen. (ik heb even moeten onderbreken om te braken…)

  Liked by 1 persoon

 5. Allemaal nutteloze discussie die afleiden van de werkelijke problemen. Trap er niet in.

  Like

 6. Als je te lang met onderhuidse vetklompen blijft rond sjouwen, gaan die vetklompen uiteindelijk verstenen, zoals dat medisch heet, en dan sjouw je dus onderhuids een aantal keien mee. Omdat dit natuurlijk geen gezicht is zul je die versteende vetklompen operatief moeten laten verwijderen. De loshangende huidvellen zullen daarna operatief ingenomen moeten worden omdat de partner anders steeds meer moeite krijgt om het gaatje te vinden tijdens het copuleren. Of dit allemaal door de verzekeraar vergoed gaat worden blijft een open vraag.

  Like

 7. Ha, heeft iemand deze Dijksma de laatste tijd eigenlijk nog wel gezien.
  Ik heb begrepen dat er in het Londonse riool een gigantische vetklomp is gesignaleerd.

  Liked by 2 people

 8. Nu gaat de NS zoiets roepen als “beste reizigers”.
  Als ik mijn zoontje alleen van het station ga ophalen ben ik geen reiziger en mag ik mij beledigd voelen als ik zo wordt aangesproken.
  Vervolgens zal de NS en politiek dan redeneren dat er maar een klein aantal mensen op een perron staat die geen reizigers zijn en het dus geen groot probleem zou moeten zijn.
  Op dezelfde manier kan ikzelf ook redeneren door te stellen dat ook slechts een gering aantal mensen er niet zeker van is of ze man of vrouw zijn of willen zijn of dit af en toe omwisselen.
  Met dezelfde redenering als die de NS en politiek dan hanteert kunnen we dan stellen dat dit dan ook maar een klein probleem is.

  Like

 9. Dit soort wandelende vetklompen krijgt op zekere dag fysieke problemen, zoals Diabetes 2, Artrose meestal in de knieën en hartklachten.
  Ik snap niet dat deze mensen niet eens de moeite nemen om hun gewicht dagelijks te controleren. Ik weet toevallig veel van voeding af en geef dus advies aan enkele familieleden die nu daadwerkelijk aan het afvallen zijn, nadat ze eerst het excuus hadden van Ja ik kan er niets aan doen ik heb Obesitas. Gelul natuurlijk, heeft bijna heel de USA zeker Obesitas. Ze kunnen gewoon geen maat houden met eten. Advies? Ga in het begin gewoon eens 1 dag per week vasten. Kan bij gezonde mensen geen kwaad. Heb je wel karakter voor nodig, en dat heeft die rooie nog nooit gewerkt hebbende niksnut Dijksma niet.

  Liked by 1 persoon

 10. Tijl Uylenspiegel // september 15, 2017 om 02:53 //

  Nou ik heb niet zoveel verstand van eten maar genoeg om te weten dat overgewicht een stevige wissel op je gewrichten trekt en dus uitermate schadelijk is. Daarnaast kan ik me er nauwelijks een voorstelling van maken wat zo iemand in de spiegel ziet van zichzelf. IJdel of niet maar je komt allemaal weleens onder de douche vandaan en dan zie je jezelf, dan moet er toch iets door je heen gaan. En Dijksma is niet sinds gisteren ineens zo dik, dat was ze al toen ze nog tiener was en waarschijnlijk daarvoor ook al.

  Liked by 1 persoon

 11. Ze heeft genoeg inkomen, als 2 verdiener, om een personal trainer in te huren die haar dan regelmatig aftuigd. Dit soort wandelende olifanten neem niemand toch serieus ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: