Nieuw

Hoe serieus kun je GroenLinks nog nemen ?

En dan met name na het concept verkiezingsprogramma van GroenLinks in Amsterdam, dit is gewoon een verzameling zweefteven en mafkezen die elk gevoel met de realiteit hebben verloren.

Wat “willen” ze ? Allereerst willen ze van de binnenstad van Amsterdam een gesloten vesting maken door al het autoverkeer te weren en ook moeten komende vier jaar 10.000 parkeerplaatsen in de stad worden geschrapt. Nou kom ik zelden in Amsterdam maar het lijkt nog niet zo heel gek om te denken dat er in de binnenstad niet eens 10.000 parkeerplekken zijn.

Verder wil GroenLinks armen tegemoet komen door de gemeente hun schulden te laten afkopen. Ook pleit hij voor een ’repressievrije’ bijstand. Dat betekent dat er geen enkele verplichte tegenprestatie wordt verwacht van bijstandstrekkers. Daarnaast moet het voor deze groep mensen gemakkelijk worden om bij te verdienen.

Dat zegt iets over hun achterban en de opstellers van dit “programma” !

china-2301388_640

Verder is Zwarte Piet niet langer welkom en moet Keti Koti een nationale feestdag worden….

Natuurlijk willen ze het toch al barmhartige asielbeleid van de stad nog veel verder verruimen. Verder pleit de partij voor een uitbreiding van een milieuzone en moet het vliegverkeer op Schiphol worden teruggedrongen. Consumentenvuurwerk wordt als het aan de partij ligt ook al uitgebannen.  „Wij willen een radicaal sociale, groene en vrije stad. Omdat we er van overtuigd zijn dat verandering noodzakelijk is. Meer dan ooit tevoren.” “Vrij” dankzij repressie, op zijn minst een bijzondere gedachte…

Het plan is opgesteld onder leiding van bureau De Helling-directeur Jasper Blom. In de commissie zaten onder andere oud-Kamerlid Tofik Dibi en raadslid Femke Roosma.

Tja wat moet je kun je daar nou nog over zeggen ? Zouden ze nou werkelijk verwachten dat ze daar veel handen mee op elkaar krijgen ? Willen ze misschien terug naar de tijd van paard en wagen ? Stel dat zo’n partij het in Nederland voor het zeggen krijgt willen ze dan straks ook een verbod op tractoren ? Wat moet Femke Halsema nou met haar oldtimer (diesel) Mercedes ? Hoe moet dat met al die minder validen ? Krijgen die straks net als Jetta Klijnsma een tandem fiets met chauffeur ? (en dat is geen geintje, die heeft ze écht) Wat te doen met de rondvaartboten; trekschuiten van maken ?

Zou het nou niet een stimulans zijn voor “armen” om schulden te maken, per slot staat dan de Gemeente weer klaar om die af te kopen met geld van… inderdaad.

En dit zijn dus mensen die zichzelf als intellectueel zien ! Wordt het niet eens tijd om te kijken waar zij hun opleiding hebben genoten, dit is verdomme nog erger dan het communisme ! Winkelcentra staan al leeg omdat winkeliers het afleggen tegen internet, als er straks geen publiek meer komt kunnen ze het helemaal schudden ! De horeca heeft het al moeilijk omdat ze rokers buiten moeten laten blauwbekken en zo kun je nog wel een poosje doorgaan.

Zelfs Karl Marx zou denk ik gezegd hebben “kan het niet een tandje minder”?

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

14 Comments on Hoe serieus kun je GroenLinks nog nemen ?

 1. Het wordt tijd om die linkse club verplicht op een survival excursie te sturen naar Venezuela.
  Dat voor minstens 10 jaar en daar zelf zien te overleven.

  Like

 2. Keti Koti is toch de dag voor alle zwarte pieten van Nederland.
  Dus wat willen ze nou.

  Like

 3. Als dat er door zou komen, dat ze schulden gaan overnemen, dan betaal ik vanaf die dag geen enkele rekening meer.
  1 grote bende ga ik er dan van maken, complete winkels koop ik dan leeg.
  Moet makkelijk kunnen, want ik sta nog op geen enkele lijst.

  Kunnen ze dat nou echt niet zelf bedenken.

  Liked by 1 persoon

 4. Reinier Vangie // september 14, 2017 om 13:27 //

  Ik weet een plekje voor die gestoorde idioot.PIETER BAAN CENTRUM UTRECHT. Daar horen dit voor gekken naar verbannen te worden.

  Like

 5. Dat Groen links zoveel zetels heeft gekregen de laatste verkiezingen zegt genoeg over het aantal mensen dat weinig snapt van economie en denkt dat geld aan bomen groeit . Ze zouden zich eens af moeten wie hun uitkeringen betaalt want dat krijgt 75 % van de GL stemmers.
  ipv hun weldoeners ofwel de de werkende mensen samen met het MKB te wijzen op hun plichten . Linkse stemmers zouden eens wat meer de hand in eigen boezem moeten steken ipv van geld uit te geven en te ontvangen waar ze zelf niet voor hebben gewerkt . 75 % van de GL stemmers zijn klaplopers ofwel ontzettend dom ofwel allochtoon maar vooral zeer kortzichtig .

  Like

 6. Geestig hoe Groen Links zijn achterban bedient. De omvolking van Amsterdam is al grotendeels geslaagd. De grachtengordel bewoners zijn getalsmatig uitgeschakeld, bijna 60% van de bewoners is nu van geimporteerde herkomst , echte Mokummers gedwongen naar de periferie verhuisd, en vervangen door provinciaalse multikul dwepers. Dat is een brisant gezelschap, al zeg ik het zelf. Scooterbezitters malen niet om een autovrije stad, en die ouwe diesel Mercedes van pa wordt toch alleen gebruikt voor de vakantie naar het thuisland. Maar hallo zeg, schulden door een ander laten betalen, dat is halal kalkoenspekkie voor het bekkie.
  Driewerf foei voor die cynische landverraders van GL.

  Liked by 1 persoon

 7. Eerlijk gezegd neem ik dat hele politieke zooitje van links tot rechts al heel lang niet meer serieus.
  En dat was al voor de leeftijd dat ik stemrecht kreeg, vandaar dat ik ook nooit mijn stem heb weggegooid op die idioten in Den Haag. Ik wacht op bijltjesdag. Dan zullen ze mijn stem horen.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // september 14, 2017 om 15:16 //

  Ja Pitbulls grommen niet, die bijten in één keer en laten niet meer los ! Dus je gravatar verraad je al een beetje…

  Like

 9. GL, de parlementaire poot van de antifa.
  Ik hoop nog mee te maken, dat dat vunzige zooitje tegen de muur gaat.

  Like

 10. Tijl, en wat zegt jou gravater dan, dat je zo gek bent als een deur.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // september 14, 2017 om 15:51 //

  Nee bij mij stond in het plaatje “Pak hem beet hou hem vast” en dat is geen dollen !

  Like

 12. @Tijl, ben je zo fors geschapen?.

  Liked by 1 persoon

 13. Schulden opkopen is zo gek nog niet. De ECB steekt ook honderden miljarden in waardeloos papier. Komt het nu eens een keer bij de burger terecht in plaats van bij de criminele elite. Autovrij maken is ook prima. Ik kom er toch nooit dus zal het niet missen. Zet er dan gelijk een hek omheen dan heb je een mooie inrichting. Bespaart Pieter Baankosten. Voor het slopen van de tienduizendste parkeerplek kun je Lenin en Stalin uitnodigen. Ze zijn wel een beetje stijf maar applaudisseren zal nog wel lukken.

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel // september 14, 2017 om 23:10 //

  Ja Bert daar past geen antwoord op, als ik ja zeg dan ben ik een opschepper en als ik nee zeg ben ik een loser. Laat ik het zo zeggen; ik heb een flinke neus en je weet wat de Duitsers zeggen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: