Nieuw

Het is wéér raak – autobrandenterreur in Ede

foto slechts ter illustratie, willekeurige brandende auto

Destijds waren ontevreden hangjongeren mohammedanen het probleem. Het leidde tot aanvaringen tussen politie en verveelde jeugd straatjihadisten.

De daders hadden het voorzien op drie BMW’s, weet dochter Jessica (18). ,,Er stonden drie BMW’s op een rij. In de wijk wordt gefluisterd dat een conflict met zigeuners reden is voor brandstichting.

Vorig jaar gingen er zeker 33 auto’s in vlammen op. Het merendeel in de wijk Veldhuizen. Na een confrontatie tussen hangjongeren mohammedanen en de politie volgde een demonstratie tegen het wangedrag van de reljeugd straatjihadisten. Destijds werd zeker één verdachte aangehouden.

Telegraaf >>

Telegraaf-tekst hier een daar aangepast en verbeterd. Wel één verdachte opgepakt vorig jaar. In het voorjaar van 2016 gingen er maar liefst 2249 auto’s in de hens. Voor 2017 kunnen we geen overzichtscijfers meer vinden.

 

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: