Nieuw

Het is wéér raak – autobrandenterreur in Ede

foto slechts ter illustratie, willekeurige brandende auto

Destijds waren ontevreden hangjongeren mohammedanen het probleem. Het leidde tot aanvaringen tussen politie en verveelde jeugd straatjihadisten.

De daders hadden het voorzien op drie BMW’s, weet dochter Jessica (18). ,,Er stonden drie BMW’s op een rij. In de wijk wordt gefluisterd dat een conflict met zigeuners reden is voor brandstichting.

Vorig jaar gingen er zeker 33 auto’s in vlammen op. Het merendeel in de wijk Veldhuizen. Na een confrontatie tussen hangjongeren mohammedanen en de politie volgde een demonstratie tegen het wangedrag van de reljeugd straatjihadisten. Destijds werd zeker één verdachte aangehouden.

Telegraaf >>

Telegraaf-tekst hier een daar aangepast en verbeterd. Wel één verdachte opgepakt vorig jaar. In het voorjaar van 2016 gingen er maar liefst 2249 auto’s in de hens. Voor 2017 kunnen we geen overzichtscijfers meer vinden.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s