Nieuw

Dänemark bildet reguläre Soldaten zur Grenzsicherung aus

FLENSBURG. Die Ankündigung der dänischen Regierung, künftig auch reguläre Soldaten zur Grenzkontrolle einzusetzen, hat für heftige Reaktionen gesorgt.

Die Sprecherin für die deutsch-dänische Zusammenarbeit der SPD-Landtagsfraktion in Schleswig-Holstein, Birte Pauls, kritisierte die Pläne. „Die EU hat Dänemark bereits dazu aufgefordert, die Grenzkontrollen zu beenden. Wir sind ernsthaft besorgt darüber, daß sich Dänemarks Mitte-Rechts-Regierung offensichtlich über geltendes EU-Recht hinwegsetzen will.“

Bislang unterstützen Soldaten der Heimwehr die Polizei lediglich beim Dienst. Jetzt sollen auch die regulären Streitkräfte an der Grenze, hier der Übergang Krusau, eingesetzt werden. Ähnlich äußerte sich Flensburgs Oberbürgermeisterin Simone Lange (SPD): „Seit anderthalb Jahren gibt es keine unkontrollierte Flüchtlingsbewegung mehr, weshalb die Grenzkontrollen im Grunde ohnehin ihre Notwendigkeit verloren haben. Dennoch erleben wir eine schrittweise Verschärfung auf der dänischen Seite, und ich frage mich, was kommt noch, was wird das nächste sein?“ Sie erwarte eine Reaktion der Bundesregierung.

Der europapolitische Sprecher der dänischen Partei Alternativet im Folketing, Rasmus Nordqvist, sprach von einem falschen Signal. In einer Zeit, in der man eigentlich die EU-Zusammenarbeit stärken müsse, schlage die dänische Regierung einen falschen Kurs ein…

weiterlesen>>
jungefreiheit
Also published on Zeepertje.com

Sonstigen; shz>>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on Dänemark bildet reguläre Soldaten zur Grenzsicherung aus

 1. templars2017 // september 14, 2017 om 22:12 //

  Typisch , als een lidstaat van de EU altijd slaafs het beleid van de EU heeft gevolgd en plots om één of andere reden zijn eigen grens wil bewaken dat lokt dat enorme protesten uit bij de elite van de EU.
  De lidstaten zitten dus gevangen in een systeem dat zo erg is dat zelfbeschikkingsrecht niet meer bestaat.
  Als je als regering van je land zelf geen beslissingen meer kan nemen in het belang van je eigen land dan besta je in feite als land niet meer…..
  Europa’s elite dicteert al lang wie wat zal gaan doen , dit is geen democratie maar dictatuur , net hetzelfde als binnen de USSR in het recente verleden ,een centraal bureau die bepaalt wat er gebeurt binnen de grenzen van een land die tot die unie hoort.
  Veel verschil met de voormalige USSR is er niet meer , werken betalen en ZWIJGEN , want wij EU elite weten alles beter.
  En Junker durft dan nog zonder te blozen verkondigen ,meer Europa , meer immigratie, etc..
  Als je de uitspraken van die alcoholfles naast de uitspraken van Timmermans legt die het lef had te zeggen “ieder land zal diversiteit (multicul) moeten aanvaarden anders is er oorlog” dan is dat volgens mij een oorlogsverklaring aan iedere bevolking.
  Als land verplicht worden je land naar de kloten te helpen omdat die klootzakken het zo willen is crimineel.
  Het is toch raar dat er over de uitspraken zoals die van Timmermans geen wijde media aandacht werd gegeven ,nog een bewijs dat zij bepalen wat de media doet en laat.
  mensen wordt toch eens wakker ,het is enkel vanuit de buik van de bevolking dat er verandering kan komen ,maar de tijd dat de elite bang was van het volk is al lang verleden tijd .
  Heden ten dage is de bevolking bang van de elite ,waarom? simpel omdat ze onder de knoet gehouden worden en het idee ingelepeld krijgen dat er in de pas moet gelopen worden anders zijn de gevolgen niet te overzien aan de ene kant aan de andere kant omdat ze niet op de hoogte gehouden worden over wat er werkelijk gebeurt.
  Weer is de waarheid het eerste slachtoffer ……….

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: