Nieuw

Burgemeester zelf in de bres voor ’ex-jihadi’

AMSTERDAM – Burgemeester Eberhard van der Laan heeft er persoonlijk voor gezorgd dat Bilal L., die in het netwerk zat van de Hofstadgroep, een terreuraanslag voorbereidde en daarvoor is veroordeeld, aan de slag kon gaan als jongerenwerker in Amsterdam.

Hoewel Bilal L. een strafblad had en volgens de gemeentelijke regels zonder een Verklaring Omtrent het Gedrag niet aan de slag mocht gaan als jongerenwerker, is het Van der Laan geweest die ervoor gezorgd heeft dat L. dispensatie kreeg.

Lees verder:

http://www.telegraaf.nl/binnenland/29243496/__Van_der_Laan_droeg_Bilal_voor__.html

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4954 Articles)
Altijd in oppositie.

8 Comments on Burgemeester zelf in de bres voor ’ex-jihadi’

 1. Maart 2018 kan men de collabo partij, die de pvda is afstraffen.
  De burgemeester, die de salafisten steunt, is inmiddels ter dood veroordeeld.

  Liked by 1 persoon

 2. Nu nog de rest van die linkse ambtenaren zuiveren en eventueel deporteren na afname NL nationaliteit.

  Like

 3. Afslachten die kankerhond

  Like

 4. Als deze burgemeester nog de beschikking had over enig zelfrespect dan zou hij zijn functie per direct moeten neerleggen na het begaan van deze kolossale blunder.

  Uiteraard om gezondheidsredenen en dus in het belang van Amsterdam en niet te vergeten de algehele veiligheid van ons land.

  Maar er is binnen de PvdA blijkbaar een cultuur ontstaan van het tot iedere prijs vasthouden van de macht op ieder niveau. En de rekening mogen wij betalen in de vorm van de alsmaar toenemende invloed van de politieke, dus radicale islam in Nederland.

  Figuren als Fatima Elatik kunnen zich letterlijk alles veroorloven en worden nog dik betaald ook.

  Radicale imams kunnen ongestoord hun haat tegen onze samenleving ventileren in het kader van de Godsdienstvrijheid en terroristen kunnen zwaar gesubsidieerd naadloos aan de slag als jongerenwerker en zodoende dus nieuwe jihadstrijders werven.

  Men zou deze houding als uiterst naïef kunnen omschrijven, maar er is een zekere grens tussen politiek gemotiveerde naïviteit en regelrechte collaboratie met in dit geval de radicale Islam.

  De PvdA is overduidelijk een partij die op haar retour is, en deze keer definitief. Geen Job Cohen-effect of andere kunstgrepen kunnen ditmaal haar neergang nog blokkeren of vertragen.

  De Nederturken kiezen nu voor hun eigen partij DENK en de aanhang van weleer; de handarbeiders die vroeg in de morgen op hun fiets sprongen om zware fabrieksarbeid te verrichten bestaat gewoon niet meer.

  De verzorgingsstaat is voltooid en de ouden van dagen die daar keihard voor hebben gewerkt om dit fenomeen mogelijk te maken kunnen intussen verrekken en aan de allochtonen de eer om die verzorgingsstaat tot op het bod uit te kleden. Een georganiseerde rooftocht met dank aan de regentenpolitiek van de linkse elite.

  Van de PvdA zijn we echter nog niet helemaal af, op alle ministeries zitten op de hoogste posities topambtenaren van deze signatuur. Om over het aantal burgemeesters van deze zieltogende partij die in ons land de scepter (en de subsidiebuidel) zwaaien maar te zwijgen.

  Het zal nog een hele generatie duren voordat deze creaturen voorgoed zijn weggezuiverd en hun nalatenschap, de uit de hand gelopen multiculturele samenleving van haar ergste uitwassen zijn ontdaan.

  Like

 5. @Horatius, het kankergezwel, dat de pvda is uitstekend omschreven.

  Like

 6. De kat op het spek binden, daar zijn de linkse partijen erg goed in, wanneer gaan we ze stoppen en ter verantwoording roepen.

  Like

 7. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: