Nieuw

Zweden publiceert ‘Seksgids’ om jonge migranten te leren dat ze niet moeten verkrachten

Het Zweedse departement voor Jeugd- en Maatschappijvragen heeft een nieuw programma aangekondigd om de stijgende verkrachtingen door nieuw aangekomen migranten te bestrijden, met het publiceren van een ‘seksgids’ om hen een basis sekskennis te leren, en dat vrouwen geoorloofd zijn ‘nee’ te zeggen, is men in de overtuiging dit probleem te elimineren.

Youmo In Practice.

Het handboek met de titel “Youmo In Practice” is bedoeld om volwassenen te helpen die met nieuw aangekomen jonge migranten werken om met hen te praten over onderwerpen over seks, gezondheid en gender, schrijft Metro.

De gids zal volwassenen ook laten zien hoe men het onderwerp van vrouwelijke afwijzingen behandelt in een poging om de ​​toename van seksaanvallen van jonge migranten te bestrijden.

Lena Nyberg, directeur-generaal van de Jeugd- en Maatschappijvragen autoriteit, zegt: “We zien een grote behoefte bij jongeren om meer kennis hierover te vergaren, en een grote behoefte bij volwassenen om hulp en ondersteuning te krijgen in hoe ze over deze kwesties moeten praten.”

Nyberg zegt dat het een moeilijk onderwerp was om te behandelen omdat migranten uit veel verschillende culturen komen, maar benadrukt dat ze bewust moeten worden gemaakt van de wetten en wat er in Zweden van ze verwacht wordt. “Een van de vele onderdelen is het discussiëren met jonge meisjes en jongens over wat men kan en niet kan,” zegt ze.

De gids is gebaseerd op de website van youmo.se die sinds april van dit jaar in gebruik is en geleid wordt door het departement Jeugd- en Maatschappijvragen.

Seksaanvallen zijn in de afgelopen twee jaar in Zweden gigantisch gestegen, vooral in en rond asielhuizen en op muziekfestivals. Veel gevallen hebben rechtstreeks verband met minderjarige daders en minderjarige slachtoffers.

Na een groot aantal gevallen van seksueel misbruik vond de gemeente Falkenberg het noodzakelijk om asielverblijven op geslacht te splitsen om verder misbruik van jonge meisjes te voorkomen.

Verleden jaar hebben vijf minderjarige Afghaanse migranten een 15-jarige jongen groepsverkracht en dit met hun smartphones gefilmd. Het slachtoffer was in dit geval ook een Afghaan en werd met een mes op zijn keel langer dan een uur verkracht.

Rapporten hebben ook uitgewezen dat het overgrote merendeel van de groepsverkrachtingen, negen van de tien, worden gepleegd door mannen met een migratieachtergrond. Veel van de groepsverkrachtingszaken betroffen ook minderjarige kinderen.

Bron:

https://www.metro.se/artikel/s%C3%A5-ska-unga-nyanl%C3%A4nda-l%C3%A4ra-sig-om-sex

http://www.breitbart.com/london/2017/09/12/sweden-sex-guidebook-migrant-sex-attacks/

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4984 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Zweden publiceert ‘Seksgids’ om jonge migranten te leren dat ze niet moeten verkrachten

  1. De verrijking spat er van af, Hup Zweden Sie schaffen dass.

    Liked by 1 persoon

  2. Enige publieke castraties…liefst met twee stenen hun ballen verpletteren zal betere resultaten leveren!!

    Like

  3. ik vind het gemeen ! iemand met een gemiddeld iq van 65 die blank ik word in een inrichting gestopt wegens gevaar voor samenlevung en zizhzelf en als iemand die gekleurd is met datzelfde iq in Zweden aankomt moet hij een cursus volgen…niet eerlijk !

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: