Nieuw

Tien man verdacht van groepsverkrachting – politietekort vertraagt arrestaties met 10 maanden

Zweden immigrantengeweld – Tien mannen zijn verdacht van een groepsverkrachting van een 30-jarige vrouw. De misdaad vond plaats in augustus verleden jaar in Botkyrka, maar de verdachten werden pas deze zomer gearresteerd – ondanks dat er al meerderen waren geïdentificeerd. “Helaas heeft de politie veel meer te doen en heeft niet de middelen over om aan deze zaak te werken,” aldus officier van justitie Markus Hankkio. 

De groepsverkrachting in Botkyrka duurde enkele uren, volgens het slachtoffer – een 30-jarige vrouw.

– Tien mannen worden verdacht van ernstige verkrachting. Er zijn personen onder de verdachten die niet noodzakelijkerwijs hebben deelgenomen aan de groepsverkrachting, maar in plaats daarvan hulp hebben verleend.

De raadsman van de vrouw, advocate Elisabeth Massi Fritz, schrijft in een e-mail naar de Zweedse Metro: “Het handelt zich om een vreselijke verkrachting die voor mijn cliënt tot een zware marteling gelijkende trauma heeft geleid. Dit is een van de vreselijkste gevallen van verkrachting die ik  in mijn 26-jarige loopbaan ben tegengekomen.”

Botkyrka heeft ongeveer 90.000 inwoners, waar men 100 verschillende talen spreekt, 58 procent is in het buitenland geboren, of met beide ouders in het buitenland geboren. De arrestanten zijn al eerder veroordeeld voor diefstal, drugsdelicten, bedreigingen tegen ambtenaren, drugshandel, ontvoering, seksueel misbruik van kinderen, mishandeling, gewelddadig verzet, poging van aanvallen op een politieagent, poging tot diefstal, rijden zonder rijbewijs en poging tot verergerd fraude, om een ​​paar dingen te noemen.

Bron:

https://www.metro.se/artikel/tio-m%C3%A4n-misst%C3%A4nks-f%C3%B6r-gruppv%C3%A5ldt%C3%A4kt-polisbrist-f%C3%B6rsenade-gripanden

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4988 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Tien man verdacht van groepsverkrachting – politietekort vertraagt arrestaties met 10 maanden

 1. De toekomst van Zweden ziet er zonnig uit, straks is het er net zo goed toeven als in Egypte, Libie, Syrie of Irak.
  Thank you social demoncrats.

  Like

 2. De beste optie voor de Zweden is nu de tacktiek der verschroeide aarde, de steden verlaten en de infrastructuur ontmantelen. Zonder gas, stroom of water en zonder internet of mobiel telefoonnetwerk heb je snel genoeg een uitstroom naar andere landen. Haal ook demobilitiet weg door wat bruggen en veerdiensten te verwijderen en zeker in de winter word het een moeilijke tijd voor de parasieten. Gemak dient de mens en hen die gemak als voor en achternaam hebben zullen de makkelijkste weg kiezen. Kwestie van de verzorging en vertrowteling weghalen. Verraders een andere kant laten zien van het gras van deze aarde is ook een werkende optie, het hoeft niet moeiljk te zijn. Zoals wijlen Johnny Cash al zong: …one piece at time…

  Het spel van overheid en justitie is door middel van dit soort berichtgeving de mythete creerren dat men welwil maar niet de middelen heeft, noch voldoende macht. Dus wat krijgt men, meer geld, meer macht en op een bepaald moment heb je een macht die niemand meer verantwoording hoeft te geven. In Spanje gebeurd dit nu al, waar de hoofdofficier van justitie de opdracht ana politie en paramilitaire politie heeft gegeven overhedisfunctionarissen, burgers en alles wat met verkeizingen voor onafhankelijkheid te maken heeft op te pakken of in beslag te nemen. Tussen 1800 en 1939 heeft Spanje 8 burgeroorlogen gehad, voornamelijk arm tegen rijk, zoals de situatienu ontwikkeld kan erweleens een volgende aan de deur staan te kloppen, niet in de laatste plaats door de centrale regering doordgezet in het streven met alle middelen een unie te behouden. In Europa zijn een aantal landen die feitelijk een unie zijn en geen land als geheel, Griekenland, Zwitserland en Groot Britannie springen direct als eersten omhoog. Maar ook Belgie en Duitsland zijn in wezen geen land als geheel, met verschillende weggevingen op provinciaal niveau en soms zelfs lokaal, met deelstaat parlementen of parlementen op taal gebaseerd. Frankrijk heeft provincies die onafhankelijkheid nastreven door cultuur en taal verschillen.
  Zodra de crisis dieper toeslaat zal dit op spelen, en als in bijvoorbeeld Italie en Griekenland tijdelijke visa en reistickets worden uitgedeeld is hun probleem over, en dat van ons net begonnen. Het hoeft geen orkaan te zijn die je huis en land vernield, die alle opgebouwde rechten en zekerheden afbreekt, een paar naieve van zichzelf overtuigde narcistische politici en een kudde meelopers is genoeg. Het kan binnen een week van regenbui tot overstroming leiden….

  Like

 3. templars2017 // september 13, 2017 om 21:52 //

  Wat de elite en de overheden ook beslissen aan wetten en regels , als de vlam in de pan slaat dan is het game over .
  Wetten zullen niet meer gelden het zal elk voor zichzelf zijn ,een overheid zal ook al niet meer functioneel zijn en orde handhaving zal ook ontbreken, vergeet niet agenten zijn ook maar mensen met familie en kinderen ,denk je dat ze zullen hun eigen verwanten in de steek laten om iets te proberen te doen om het geweld te stoppen als er geen commando infrastructuur is ?
  Het beest dat op de loer ligt om toe te slaan is heel vervaarlijk ,complete chaos , de wereld zoals wij het kennen verdwijnt volledig , productie valt stil ,transport ook niemand die weet wat juist waar gebeurt ,totale verwarring.
  Zij die niet voorbereid zijn worden van de kaart geveegd , informatie wordt moeilijk te verkrijgen laat staan te verifiëren.
  Ons denken wordt volledig onderste boven gehaald iedereen kan een vriend of een tegenstander zijn.
  Voedsel wordt een probleem ,evenals drinkwater , het wordt puur overleven, zij die niet voorbereid zijn worden weggevaagd.
  Dit zijn geen loze dingen dit zijn een paar voorbeelden die wij gezien hebben in militaire dienst.
  Overleven in noodsituaties gaat enkel lukken voor hen die voorbereid zijn zowel op materieel als mentaal vlak, zeker het mentale dat gaat wegen na een tijd.
  Een klein voorbeeld ,stel je moet om welke reden dan ook je huis verlaten ,in wat ga je slapen?
  je weet dat het niet veilig is ,hoe ga je je slaapplaats beveiligen ? ,hoe zorg je voor eten in regenweer ?, wat doe je als iemand van je groep ziek of gewond raakt?
  Mensen praten er niet graag over en doen het af alsof het iets onmogelijks is , dat zij diegene die het verdomd moeilijk gaan krijgen.
  Ik heb ook niet alle antwoorden maar ben voorzien materieel en mentaal , heb je het niet nodig zoveel te beter ,heb je het niet als je het nodig hebt dan zijn de gevolgen niet te overzien.
  SI VIS PACE PARA BELLUM

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: