Nieuw

Reactie Nigel Farage op de EU-superstaat plannen van Juncker

Hier de toespraak van Juncker:

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Reactie Nigel Farage op de EU-superstaat plannen van Juncker

 1. Like

 2. templars2017 // september 13, 2017 om 22:19 //

  Junker, de grootmoefti van de EU , deze oude dronkelap is het noorden volledig kwijt me dunkt ,hij wil alle lidstaten dwingen te doen wat hij en zijn bende eurofielen wensen.
  Hij heeft het lef te verkondigen dat het Europa voor de wind gaat , Europa is als unie een Titanic en net als de Titanic is hij aan het zinken ,maar hier staat Junker te zeggen full steam ahead.
  Het is niet te geloven hoe die kwibussen in hun ivoren toren de draak steken met de gewone man.
  Landen zoals Polen en Hongarije zullen het nog zwaar krijgen in een poging om die Euro- superstaat te maken.
  Wat Junker en zijn criminelen niet beseffen is dat de weerstand en de afschuw in de lidstaten onder de bevolking groter is dan dat ze kunnen bevatten ,niet moeilijk die schurken komen er nooit.
  In Frankrijk is macron ook bezig met meer macht te geven aan de bazen en het werkvolk nog maar eens strop rond de nek te leggen, ook die vent heeft geen inzicht in wat hij doet en voert gedwee zijn orders van de grote bankiers uit voor wie hij jaren gewerkt heeft.
  Het is een gevaarlijk spel dat ze spelen en ze zijn hautain genoeg om met niemand rekening te houden.
  De geschiedenis heeft een gewoonte om zich te herhalen ,nu zitten wij op ramkoers met het verleden een dergelijke assymetrische verhouding elite -gewone man kan niet blijven duren.
  Een mens kan maar zoveel verdragen als hij kan en dan is het buigen of barsten .
  Laat dan nog de invasie van bruinhuiden erbij en het plaatje is compleet , de ene vertrappelen ,vernederen , monddood maken om de andere niets in de weg te leggen en de voddekoppen alles geven terwijl de eigen mensen meer en meer ontzegd worden is een situatie die gaat overkoken.
  Als de weerstand groter wordt dan wat het sociaal weefsel van een maatschappij aankan dan scheurt het weefsel.
  Het is typisch voor de elite om te zeggen dat alles prima verloopt om te verhullen dat het in werkelijkheid op springen staat.
  Dat is ook één van de redenen waarom er zo weinig media aandacht aan is gegeven.
  We gaan nog spannende tijden tegemoet ,want in Europa gaat het geen orkaan zijn die voor verwoesting zorgt , de knop van zelfvernietiging is al half ingedrukt…….

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // september 14, 2017 om 02:00 //

  Ik heb eerlijk waar, geprobeerd om naar het gewauwel van Guy Verhofstadt te kijken maar ik moest om gezondheidsredenen stoppen, deze walgelijk lelijke man is meer dan staatsgevaarlijk, hij probeert de nieuwe Hitler te worden, en gezien het feit dat er zelfs idioten zijn die zelfs voor hem applaudisseren vrees ik het ergste. Waar is Volkert als je hem nodig hebt ?

  Like

 4. Waarom pakken idioten als Volkert van der Graaf altijd de verkeerde personen om zich te bewijzen , ik kan er genoeg aanwijzen waar ze een lintje voor zouden verdienen zonder hier namen te noemen .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: