Nieuw

Overkoepelend orgaan der asielindustrie presenteert: Open AZC dag op zaterdag 23 september 2017

Ook zo benieuwt naar het tuig uit het nabij gelegen asielzoekerscentrum dat al dagen weken maanden nee jarenlang ongestraft de buurt terroriseert?  Of ben je op zoek naar die minderjarige jongen van 40 die maar niet met zijn poten van langs fietsende kleine meisjes af kan blijven? Dan hoef je niet langs te komen aangezien deze tijdelijk even buiten het zicht worden gehouden. Evenals de overlast veroorzakende criminelen en het rondhangend straattuig. Wat je wel ziet zijn speciaal ingevoerde kinderen en leuke gezinnen om ons te tonen hoe geweldig al die asielzoekerscentra allemaal zijn.

In 2016 hadden ze ook al zo een kijkdag opgezet echter hielden een aantal centra de deuren wijselijk op slot aangezien de bewoners juist te voor een meisje te veel hadden verkracht of gezamenlijk een eenzame zwerver in elkaar getrapt hadden. Het promo filmpje ziet er dan wel weer zeer gelikt uit en je zou bijna zo’n arme asielzoeker opnemen in je eigen huis.

Oeps sorry ik bedoelde dit filmpje.

Wil je ook weten waar je belastinggeld aan wordt besteed? Wil je ook zien waarom opa en oma nog maar eens per week mogen douche? Wil je ook zien waarom miezerig ventje Pechtold die bejaarde zelfmoordpil er zo nodig door moet drukken?

Neem dan een kijkje in het plaatselijk parasietenopvangkamp, hieronder de locaties waar u terecht zien voor een leuke en gezellige middag. Door op de locatie te klikken kunt  het programma van de dag bekijken.

Ik wens u allen veel plezier tijdens deze parasieten jacht uh dag

met groet Bolo

 

Meer info : https://www.openazc.nl/

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2161 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Overkoepelend orgaan der asielindustrie presenteert: Open AZC dag op zaterdag 23 september 2017

 1. Like

 2. Goh wat jammer mijn gemeente staat er niet bij dat is nou pech hebben zeg .
  Overigens het filmpje kwam ik niet verder dan 35 seconden dat dan weer wel.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // september 13, 2017 om 22:57 //

  Het eerste filmpje was waarschijnlijk een moslim die zijn zusje tot de orde riep, dat is zijn taak en daarbij gaan ze een stuk (nou ja stuk, een gigantisch eind) verder dan wenselijk is in een beschaafde samenleving. Maar ja beschaving is waarschijnlijk ook niet te vertalen naar het Arabisch, dat woord kennen ze helemaal niet.

  Like

 4. trebor2110 // september 14, 2017 om 00:05 //

  Tijl denk niet dat het ze zus is , hij gaat namelijk de vader en de moeder neuken .

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // september 14, 2017 om 01:43 //

  De vader ook ?? 😀

  Like

 6. Degeneratie door assimilatie

  Moslims zijn allemaal huichelende pedofiele homo’s, maar dat wisten we al. Ze volgen slechts de woorden van de almachtige, zoals staat geschreven. Is cultuur…net als vrouwen en gehandicapten aftuigen, kinderboederijen uitmoorden, hondjes en katten van hoge gebouwen gooien, en jonge meisjes met een gebrek aan zelfvertrouwen achter het raam zetten.

  Mij is de emmer van dit soort lui vol. Ze zullen nooit vrijwillig weggaan, en sommige van onze eigen echte Nederlanders bieden hun steun. Dat is onze echte vijand, de verraders en collaborateurs uit eigen kring. Iedere geïmporteerde moslim is een potentiële moordenaar, en welke dat niet zijn zullen ter zijner tijd door de groep worden gedwongen dat te zijn. Al is het maar om te overleven. Het stomste dat het westen heeft gedaan is islam als een godsdienst benoemen en het vervolgens de bescherming geven die het anderen juist ontneemt, structureel. De blindheid en de enorme naïviteit die hier een rol speelt zal duizend jaar doorklinken en steeds verbazen, zelfs bij de moslims in de toekomst.
  De definitie extreme sekte met fundamentele discriminatie en totale verachting voor alles wat leeft is een betere beschrijving dan islam erkennen als godsdienst. Zelfs de scheppingen van de eigen “God” worden vernield. Dat is zelfs geen verering, maar een woord ervoor kan ik niet vinden. Waanzin is enigszins in de richting.

  Wil je een veilig land met normale inwoners die elkaar respecteren, wil je in je tuin je gazon zien en niet het opgeschoten onkruid, dan is met de zeis maaien keihard nodig. In de tuin die wij de onze plachten te noemen staan ondertussen zelfs ongewenste struiken.

  De toekomst is dat de straat niet langer begaanbaar zal zijn, dat in 2050 met 60 miljoen extra import negers en arabieren plus wat er in die tussentijd word gefokt op iedere blanke 10 gekleurden rondlopen. Wie de som maakt en ziet hoe er financieel word aangespoord om meer moslims en negers te fokken kan uittellen dat de blanke Europeaan word uitgeroeid. Onder de dan aanwezige bevolking zal ook wel weer een rangorde zijn, waarbij een deel minderwaardig zal zijn volgens de anderen. Gene kippenhok of er is er ene met een kale kont.
  Binnen nu en tweehonderd jaar is er niemand meer blank, want wie dan in Europa nog blank is word vermoedelijk opgevreten, al is het maar om intelligentie over te hevelen.

  Het gevolg op korte termijn van import en de enorme gesubsidieerde groei van kleur volk is dat racisme gericht zal zijn op blanken, dat een vrouw in Nederland niet meer vrij en veilig over straat kan en schijnbaar is iemand bij de EU zelfs bezig met een project om iedere blanke vrouw verplicht een gekleurde baby te laten dragen. Dus niet enkel de verdwaasde vrouwen die een bruinige baby willen, maar ook hen die het niet willen via wetgeving dwingen. En de blanke echtgenoot moet mee opvoeden. Zo ziek is de gedachtegang van sommige links menschen.

  We zullen her opvoedingsprojecten krijgen, voor niet regulier denkende blanken zoals ik, of gewoon kampen, compleet met sanitaire mogelijkheden. Wat er gebeurd is het schuiven met wetten, het uitbreiden met bevoegdheden en het totaal anoniem worden van de verantwoordelijken. Wie voorsteden in Frankrijk bezoekt kan de chaos letterlijk op de straten zien, met overal groepjes die inschatten wat de buit zal zijn van de voorbijgangers. Wie in Brussel in de wijken rond Molenbeek loopt beseft pas wat er meekomt met migratie, voelt pas wat het is om prooi te zijn, letterlijk. ogen en haat, overal.
  En wie echt oren en ogen openzet en kijkt hoe de wereld geforceerd veranderd zal beseffen dat het woord veiligheid enkel opgaat voor de mensen in de torens van de EU, die zichzelf bewaking en bescherming kunnen toebedelen. Ook zij zullen in de toekomst met de gevolgen van hun eigen “beleid” / achterlijke denken en dat van hun voorgangers worden geconfronteerd, maar ze zullen voor dat moment al beschermd wonen, weg van het gepeupel, weg van de echte wereld. Ook hun dagen, althans van een groot deel van die mensen zijn geteld. Als macht in Europa volledig bij de EU ligt zal bij de EU een inkrimping van zetels volgen, met een uitkoop voor wie dat wil. Zo gezegd om het systeem werkbaar te maken, maar uiteindelijk is het dan gewoon een machtsovername. Wie als burger nog eigen bezit heeft zal worden geplukt, anoniem en zonder de mogelijkheid te protesteren. De uitroeiing van de blanke Europeaan is wat er op de agenda staat van Rutte en Co, van Merkel en Junckers, van Verhofstadt en Van Baalen, van Timmermans en Sagertini. Dezelfde mensen die andere landen laten bombarderen zonder dat we er oorlog mee hebben halen hun eigen slachtoffers hierheen…uit menslievendheid…..

  Hoe is het in godsnaam mogelijk dat mensen die toch zeker lagere school hebben gehad op dit soort lieden stemmen?

  Als de intelligentie van de gemiddelde Europeaan zo laag is dat deze lieden leiders kunnen zijn en blijven, dan zal ons lot inderdaad uitsterven zijn en dan is vermenging de enige manier om een deel van onze genen te laten voortbestaan, al is het op een heel ander niveau dan wat wij als mens kunnen definiëren. We moeten weer leren roven en moorden….De waanzin en de enorme achterlijkheid van mijn eigen soort verbaast mij en verwart mij, dit is totaal zelf destructief gedrag. Dit is tegennatuurlijk.

  De enige optie waarom dit soort gedachten en politiek leeft die over blijft is oorlog. Simpelweg oorlog. Je kunt niet zo snel zoveel culturen, zoveel verschil in arm en rijk zo snel samen willen voegen. Je kunt niet een bevolking willen vergroten zonder deze te kunnen voeden. De EU moet nu al veel voedsel importeren, de droogte gordel rond de aarde word groter en de oogsten worden steeds slechter. Olie is belangrijk, maar voedsel nog veel meer. Het rijkste land ter wereld als het om voedsel gaat is straks Rusland, en dat land zal bepalen wie het voedsel mag kopen. De VS heeft zoveel last van rampen en misoogst dat ze zelfs al graan uit Rusland importeren…

  Europa zal zichzelf moeten voeden met wat het zelf produceert, en daarvoor moet de totale bevolking zeer waarschijnlijk halveren, mogelijk decimeren. Welke boer kan straks nog functioneren als overal de veiligheid weg is? Er is simpelweg niet voldoende eens voedsel in Europa te produceren voor de orde van grootte van de bevolking zoals men die wil. Importeren werkt alleen als anderen het wel hebben en willen verkopen of ruilen. Geld heeft slechts nut als iemand het wil aannemen en ruilen voor iets anders. Alleen een gek ruilt zijn laatste eten voor papier.

  Oorlog in Europa is door het EU beleid van de afgelopen 40 jaar onafwendbaar geworden, men kan slechts de tijd rekken en het trachten lokaal te houden, maar het zal steeds opkomen. Een overvol konijnenhok met te weinig eten is een garantie voor kannibalisme en dood. Welkom in het Europa van de toekomst, met dank aan de genoemde lieden in dit stuk.

  Liked by 1 persoon

 7. Ongelimiteerde moslimimmigratie naar Europa in ruil voor betaalbare olie.
  Met verder de verplichting te zorgen voor voldoende moskeeën en andere voorzieningen en voorrechten waaronder het behoud van de eigen nationaliteit.

  Dit was de deal die men sloot met de Arabische olieproducerende landen vlak na de oliecrisis halverwege de jaren 70.

  Een deal die men blijkbaar achter gesloten deuren heeft gesloten want de gewone autochtone burger wist hier niets van tot op de dag van vandaag.
  Het uiteindelijke resultaat van deze overeenkomst zien we voornamelijk terug in West-Europa waar op de wat langere termijn de autochtoon een bezienswaardigheid wordt bij ongewijzigd beleid.

  Ieder volk krijgt de regering die het verdient en als we maar hardnekkig blijven stemmen op partijen die deze multiculturele chaos op hun geweten hebben dan verdienen we uiteindelijk gewoon niet beter.

  Mocht het gewone volk het op een gegeven moment toch volkomen zat zijn, en er dus alsnog een burgeroorlog zou uitbreken dan zal het helaas te laat zijn.

  De Overheden zullen, geïnfiltreerd als ze zijn namelijk partij kiezen voor de z.g. onderdrukte etnische minderheden en uiteraard de moslimpopulatie. Daarbij de Linkse activisten opgeteld dan is het niet moeilijk te voorspellen hoe dit gaat aflopen.

  Toch is het niet definitief te laat. Als wij als Nederland gewoon het voorbeeld gaan volgen van landen als b.v. Hongarije en Polen en dus maling hebben aan het schrikbewind vanuit Brussel en dus de grenzen alsnog hermetisch sluiten dan bestaat de mogelijkheid de zaak tot beheersbare proporties terug te brengen.

  Rutte is volgens eigen zeggen geen romanticus, dus niet vatbaar voor het idee van Juncker tot het vormen van een Europese superstaat gelijk een zekere Adolf Hitler ook van plan was.

  Laat hij daar dan ook naar handelen en zich niet laten degraderen tot het schoothondje van Angela Merkel met haar open-grenzen-politiek voor militante moslims en pakweg de halve bevolking van Afrika.

  Maar we moeten helaas toch het ergste vrezen: met een blijde lach op het gelaat is Rutte niet van plan echt een vuist te maken tegen de bureaucraten en technocraten in Brussel en Straatsburg.

  Lachend de ondergang tegemoet onder de vergenoegde blikken van partijen zoals DENK, een partij die slechts een voorbode is wat ons straks te wachten staat als de religieuze baardmannen definitief hier de macht zullen overnemen.
  Als op termijn de Troonrede wordt voorgelezen door een Grootmoefti dan pas zal tot de politieke elite gaan doordringen wat zij hebben aangericht met het propageren van de diverse samenleving.

  Alleen ons Koningshuis zal dan nog pal staan voor het behoud van onze Eigen Identiteit.

  Echter wel vanuit Argentinië vanwege de verplichting ook onze Overzeese Gebiedsdelen te beschermen.

  Verrek, dat doet ons denken aan de bange meidagen in 1940!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: