Nieuw

Juncker kondigt Europese superstaat aan

Als het aan voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker ligt dan gaat het vol gas vooruit met het Europese project in de laatste twee jaar voordat hij afzwaait. Telegraaf >>

Volgens Juncker groeit de economie weer en is de migratiecrisis onder controle.

Praatjes voor de bühne. De EU wil zelfs migratiecentra opzetten in Egypte, Tsjaad, Niger en Mali vanwaar uit Afrikanen legaal naar Europa kunnen komen. Dan zal het wel heten dat het opgelost is, maar is het alleen gelegaliseerd, er wordt geen einde gemaakt aan de omvolking. Het is en blijft de uitdrukkelijke wens van de EU om voor 2050 60 miljoen migranten naar Europa te halen.

Juncker pleit voor één minister van financiën, één president (samenvoegen voorzitter Commissie en voorzitter Europese Raad) en uitbreiding van de Schengenzone met Roemenië, Bulgarije en Kroatië.

De hoogste ambtenaar van de EU, Jean-Claude Juncker, liet er woensdag in zijn State of the Union in Straatsburg geen misverstand over bestaan: zijn Europa kent één richting, namelijk op naar een EU-superstaat.

Juncker wil dat de eurozone wordt uitgebreid, net als de Schengenzone; de EU moet meer macht krijgen over belastingen, er moet een eurozonefonds komen, een soort Europese geheime dienst, een Europese Defensieunie en een Europees Openbaar Ministerie.

Waar het ontbreken van een vetorecht toe leidde, bleek in 2015 toen Oost-Europese landen werden overstemd en verplicht tot de opname van niet-Europese immigranten.

Elsevier >>

Om het laatste restje soevereiniteit van de lidstaten om zeep te helpen pleit Juncker ook nog voor het afschaffen van het vetorecht. Dat betekent in de praktijk dat een paar grote landen het voor het zeggen krijgen en de kleintjes niks meer in te brengen hebben (zie tabel zetelverdeling hierboven).

Rutte over Juncker: ik ben niet zo’n romanticus

De voorzitter van de Europese Commissie zei ook dat de Balkanlanden uitzicht moeten houden op toetreding tot de EU. Daar kan Rutte zich minder goed in vinden: „Ik heb grote twijfel of we die stap moeten zetten.” Telegraaf >>

Rutte staat er om bekend dat hij in Nederland het één zegt om dan in EU verband het andere te doen. In Brussel zit hij altijd braaf op om pootjes te geven. Geen Balkanlanden erbij, maar wel tot het uiterste en over de democratische grens gaan om Ostraum in de vorm van Oekraïne aan Het Rijk toe te voegen.

These were the WWII aims of Germany, under the Nazi government:

And this is the current EU under economic occupation, in the process of consolidation:

and, if all goes according to the German elite’s plan, this is the near future:

Their aims never wavered. Only their methods adapted.

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Juncker kondigt Europese superstaat aan

 1. Rutte zit met zijn lachende kop diep in de duitse aars, dromend van een mooi Europees baantje van die man valt niets te verwachten.

  Like

 2. FF off topic,
  Van de Laan doet vlucht naar voren
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/29237632/__Van_der_Laan__team_niet_op_orde__.html
  Zijn burgemeesterschap zal de geschiedenisboekjes in gaan als een van de ernstigste vormen van verraad.

  Like

 3. Like

 4. Henk der Niederlànder // september 13, 2017 om 23:16 //

  Kijk naar de kaartjes en je ziet dat Adolf Hitler WW2 na 75 jaar toch nog gewonnen heeft.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // september 13, 2017 om 23:17 //

  Het ergste is natuurlijk dat het hele €uroparlement keurig netjes bleef zitten luisteren en waarschijnlijk instemmend knikte in plaats van hem het spreken onmogelijk te maken. Joel zo’n vent de tent uit en schop hem met pek & veren terug naar Luxemburg. Dan maak je een statement naar Merkel & Macron. Tot hier en nooit meer verder en als je dan toch zo nodig sprookjes wilt vertellen dan doe je dat maar aan je kleinkinderen.

  Like

 6. Eenheid in Europa…..enkel in de geest vannJunkers en de mongolenbreinen van Rutte en Merkel.

  Terwijl wij hier lezen in de Pravda van onze EU hoe goed het gaat en hoe blij iedereen is, is er overal in Europa een halve oorlog gaande. En nee, niet met de moslims, die laat ik even buiten dit verhaaltje. Het gaat over de lokale afscheidings bewegingen in de EU, in Italie, Griekenland , Groot Brittanie, Frankrijk, etc, etc….

  …en het verzwijgen door de pers….https://nl.express.live/2017/08/07/massatoerisme-spanje-geweld/

  ….om nog maar te zwijgen over de golf van overvallen, berovingen en verkrachtingen die deze zomer de vakantie van velen hebben verziekt, net als de levens van hen die deze ellende en meer is overkomen en die nooit meer hetzelfde zullen zijn….

  …en de pers is verantwoordelijk als laatstein de informatie rij. Er is door agenten overal in Europa aan de pers gelekt over incidenten, maar ze zijn in die grote pot die alles uitdooft gestopt, op internet direct gecencureerd of compleet verdwenen.

  Binnenkort komt er een soort evaluatie van noodoproepen van vakantiegsngers publiek, als het goed is staat het al op internet en is het al gemirrord?

  We worden letterlijk op alles voorgelogen, tot de regen die valt toe. Er word gecensureerd op een niveau waar Adolf blij van was geworden en Stalin jaloers. En de zogenaamde vrije pers, “bewakers van democratie” ( God, hoeveel aanhalingstekens moetje er eigenlijk wel rond zetten)

  We worden verneukt tot in den treure.

  Voor wie echt een computer nerd is of mr. Hackgraag, de EU server is gewoon totaal toegangkelijk via de hoofdcomputer van de ” university of Kent” die gewoon in Brussel zit. Toen het mainframe van de EU in 1999 open ging was ondergetekende de eerste bezoeker, en de informatie die er toen al was was enorm. Ik kan me alleen een schatting maken hoeveel er nu te vinden is. Die lijn is permanent open, hetis namelijk dele van het geheel. Helaas ben ik nu te oud voor dit soort spul en niet meer up to date zoals ooit….daarvoor is er teveel te snel veranderd, en een Tia of twee verder helpt ook niet echt…

  …en voor wie van het licht in Brussel met kerst wil genieten als sfeerverlichting van 3 …er is een huisje in Sint Aghata waar alles samenkomt…en een watertje dat hoger ligt…

  Like

 7. @Henk, het zal toch niet zo zijn, dat die Merkel een kleindochter is van de Feldwebel.

  Like

 8. @Tijl Uylenspiegel // september 13, 2017 om 23:17

  Ho ho, zie reactie van Farage bij ‘video’.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // september 14, 2017 om 02:03 //

  Ja sorry, je hebt gelijk Fubar, helaas keek ik in mijn ijver ook naar het andere filmpje en heb even geluisterd naar Guy V.
  Een grove fout, dat is slecht voor een mens z’n gezondheid.

  Liked by 1 persoon

 10. Like

 11. Juncker smerige eunazi die je bent.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: