Nieuw

Hillary Clinton Blames Angry Voters for Defeat; Calls for ‘Sacred Resistance’ Against Trump

NEW YORK CITY — Hillary Clinton, in an event discussing her faith at a Manhattan Church Thursday night, partly blamed angry voters for her defeat and called for “sacred resistanceagainst President Trump.

"An Evening with Hillary Clinton to Benefit Camp Olmsted": Hillary Clinton, in an event discussing her faith at a Manhattan Church Thursday night, partly blamed angry voters for her defeat and also called for “sacred resistance” against President Trump.The event, “An Evening with Hillary Clinton to Benefit Camp Olmsted,” was a fundraiser for the children’s camp, during which Clinton was going to discuss her faith with her pastor, Bill Shillady, who in turn was supposed to discuss his new book, Strong for a Moment Like This: The Daily Devotions of Hillary Rodham Clinton.

However, days before the event, the publisher yanked the book and destroyed remaining copies after it found multiple examples of plagiarism.

Each ticket was to include a copy of the book, but ticket holders received refunds for that part of the ticket for the event at Riverside Church. Shillady was not in attendance and was replaced by Rev. Ginger Gaines-Cirelli…

readmore>>
breitbart
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on Hillary Clinton Blames Angry Voters for Defeat; Calls for ‘Sacred Resistance’ Against Trump

 1. Het is toch wat met die linksliberale globalisten, ze kunnen hun verlies maar niet verkroppen.

  Liked by 1 persoon

 2. Een paar toespraakjes voor GS of JPM en ze is het zo weer vergeten.
  Geld maakt gelukkig voor de Clintons.

  Liked by 1 persoon

 3. Durf te wedden dat zij zich wéér kandidaat stelt voor de volgende presidentsverkiezingen, wanneer zij onverhoopt mocht winnen dan heeft de wereld nog ongeveer 3 jaar te gaan naar een volledige chaos.

  Liked by 1 persoon

 4. Dat mongool wijf geeft iedereen(inclusief de russen) de schuld behalve haarzelf. Mocht ze zo stom zijn Adriaan, om zichzelf kandidaat te stellen, dan is Trump verzekerd van 8 jaar

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: