Nieuw

Afshin Ellian: Extreem-linkse bekladders verdienen geen podium

Door: Afshin Ellian

Media en andere publieke instellingen moeten de bekladders van het huis van Thierry Baudet behandelen als verwerpelijke extremistische groeperingen. Deze linksextremisten zijn simpelweg tuig, schrijft Afshin Ellian.

Hij lijkt op een magneet die te veel emoties en woede aantrekt. Thierry Baudet roept agressie op bij een luidruchtige minderheid in de media en in de krochten van extreemlinks.

Het ‘Radicaal Anarchistisch Feministisch Front’ schreef op internet over de laffe bekladding van het Baudets huis het volgende: ‘We protesteren met deze actie tegen het verderfelijke gedachtegoed van Baudet. We verzetten ons tegen het groeiende gevaar van Forum voor Democratie dat een nieuwe fascistische beweging probeert op te bouwen van hordes (jonge) witte mannen. Gun Baudet en trawanten geen rust!’

Lees verder:

http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2017/09/540470-540470/

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4988 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Afshin Ellian: Extreem-linkse bekladders verdienen geen podium

 1. Alphons Mantel // september 13, 2017 om 15:25 //

  wat is er verderfelijk aan natuurbehoud en welvaartsbehoud (FvD)?

  Like

 2. Johan // mei 16, 2018 om 17:42 //

  Het “Vaginaal Anarchistisch Feministisch Front” is weer op stoom gekomen : een hoop gepruttel in de marge tegen FVD en de PVV. Meer kunnen ze niet.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Waldemar en Thierry (met alles rond aanslagen Thierry Baudet) – Zeepertje.com – Facts Fun & News on ISLAM, "The religion of peace"

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: