Nieuwsticker

“Saoedische overheid financierde generale repetitie voor de aanslagen van 9/11”

De Saoedi-Arabische ambassade in Washington DC zou een “generale repetitie” van de aanslagen van 11 september, vandaag zestien jaar geleden, hebben opgezet en gefinancierd. Dat blijkt uit bewijsstukken die werden neergelegd in een rechtszaak die tegen de Saoedische regering loopt.

De ambassade zou twee medewerkers hebben ingeschakeld om de cockpitbeveiliging tijdens binnenlandse vluchten binnen de VS te testen, waarna een dozijn kapers in de Twin Towers vlogen. Daarbij kwamen ruim 2.800 mensen om het leven.

Volgens de documenten die New York Post kon inkijken wordt in de aanklacht gesteld dat “een patroon van zowel financiële als operationele steun van de Saoedische overheid” de kapers maanden voor de aanslagen heeft geholpen.

Saudi government allegedly funded a ‘dry run’ for 9/11

Fresh evidence submitted in a major 9/11 lawsuit moving forward against the Saudi Arabian government reveals its embassy in Washington may have funded a “dry run” for the hijackings carried out by two Saudi employees, further reinforcing the claim that employees and agents of the kingdom directed and aided the 9/11 hijackers and plotters.

Two years before the airliner attacks, the Saudi Embassy paid for two Saudi nationals, living undercover in the US as students, to fly from Phoenix to Washington “in a dry run for the 9/11 attacks,” alleges the amended complaint filed on behalf of the families of some 1,400 victims who died in the terrorist attacks 16 years ago.

New York Post >>

Doe mee met 7.220 andere volgers

About Fubar (4531 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on “Saoedische overheid financierde generale repetitie voor de aanslagen van 9/11”

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: