Nieuw

“Saoedische overheid financierde generale repetitie voor de aanslagen van 9/11”

De Saoedi-Arabische ambassade in Washington DC zou een “generale repetitie” van de aanslagen van 11 september, vandaag zestien jaar geleden, hebben opgezet en gefinancierd. Dat blijkt uit bewijsstukken die werden neergelegd in een rechtszaak die tegen de Saoedische regering loopt.

De ambassade zou twee medewerkers hebben ingeschakeld om de cockpitbeveiliging tijdens binnenlandse vluchten binnen de VS te testen, waarna een dozijn kapers in de Twin Towers vlogen. Daarbij kwamen ruim 2.800 mensen om het leven.

Volgens de documenten die New York Post kon inkijken wordt in de aanklacht gesteld dat “een patroon van zowel financiële als operationele steun van de Saoedische overheid” de kapers maanden voor de aanslagen heeft geholpen.

Saudi government allegedly funded a ‘dry run’ for 9/11

Fresh evidence submitted in a major 9/11 lawsuit moving forward against the Saudi Arabian government reveals its embassy in Washington may have funded a “dry run” for the hijackings carried out by two Saudi employees, further reinforcing the claim that employees and agents of the kingdom directed and aided the 9/11 hijackers and plotters.

Two years before the airliner attacks, the Saudi Embassy paid for two Saudi nationals, living undercover in the US as students, to fly from Phoenix to Washington “in a dry run for the 9/11 attacks,” alleges the amended complaint filed on behalf of the families of some 1,400 victims who died in the terrorist attacks 16 years ago.

New York Post >>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7467 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on “Saoedische overheid financierde generale repetitie voor de aanslagen van 9/11”

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: