Nieuw

OVERHEID; MOET THIERRY OOK DOOD?

Door: Joost Niemöller

Veiligheid is een basisvoorwaarde om een goed functionerende democratie mogelijk te maken. Een andere voorwaarde is vrijheid van meningsuiting. Veiligheid en vrijheid van meningsuiting maakt het mogelijk dat opinies zich kunnen verenigen en dat deze vormen van vereniging zonder bedreiging in het openbaar kunnen plaatsvinden. Zo kan er een woordenstrijd plaatsvinden die niet ontaardt in fysiek geweld.

Van zo’n situatie is in Nederland sinds het begin van de massamigratie in de jaren zeventig van de vorige eeuw, steeds minder sprake. De geschiedenis van Hans Janmaat en van de Centrumpartij is er vooral een van onveiligheid en van censuur geweest. Er vielen geen doden, maar wel gewonden. Pim Fortuyn werd vermoord om zijn mening. Theo van Gogh werd vermoord om zijn mening. Hirsi Ali moest onder strenge beveiliging door het leven en is uit Nederland vertrokken. Geert Wilders gaat als een gevangene door het leven.

Lees verder:

http://joostniemoller.nl/2017/09/overheid-moet-thierry-ook-dood/

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on OVERHEID; MOET THIERRY OOK DOOD?

 1. Misschien is niet alleen de islam niet het grootste gevaar van ons land maar de zeer incapabele linkse politici die alle anders denkende net zoals de moslims bij voorbaat al veroordeelt hebben . Linkse politici overspelen hun hand denk ik door een ieder voor fascist en racist uit te maken die er anders over denkt . Ik ben dan ook de mening toegedaan dat zowel de dood van Fortuin als van Buch de schuld zijn van onze zeer linkse media en politiek .
  En als er echt wat zou gebeuren met Baudet dan hebben de foute linkse kliek de trekker ook hier overgehaald . Ik weet niet hoelang de normaal denkende bevolking die inmiddels niets meer durft te zeggen het nog zal pikken .
  Ik hoop dat er weer snel verkiezingen komen en dat de politiek de gehele zwaar gesubsidieerde MSM eens flink op schop gaat nemen en alle geldstromen per direct intrekken zodat ze ons land niet meer in tweespalt kunnen drijven met hun zieke geesten.

  Like

 2. Niet te hopen dat Baudet hetzelfde lot is beschoren als Pim Fortuyn.

  Waarom wordt Baudet niet bewaakt vanuit overheidswege?

  Binnenkort komt Baudet met een statement over de bekladdingen en het naar binnen werpen van ‘vieze substanties’

  Like

 3. Alphons Mantel // september 12, 2017 om 10:08 //

  inderdaad is het grootste probleem het parlement dat voortdurend paspoorten geeft aan criminele asielzoekers en aan Turken en Marokkanen; waarom is dat nodig?

  Like

 4. http://www.telegraaf.nl/binnenland/29212330/__Camera_s_bij_huis_Baudet__.html

  Veel zal het niet uitmaken, want die gasten lopen allemaal met een capuchon of gemaskerd rond op dat moment.
  En nou helemaal, nu dit bekend is.
  En de camera beelden worden altijd achteraf pas bekeken.
  Anders heb je net zo veel mensen nodig als dat er camera’s hangen om dat allemaal te monitoren.

  Like

 5. Volgens mij heeft Baudet het recht om nu ergens politiek asiel aan te vragen, gezien hij als parlementslid word bedreigd door regerings troepen. Oja, Antifa is nog steeds op de loknlijst van de staatsveiligheid, net als andere “linkse” bewegingen. Google even “Paul Kraaier” , kijk even naar de vervolging van de plaatser van de bom bij de Pegida protest optocht en zie wat de belonign is voor het bedriegen van mensen, het plegen van geweld en het opblazen van auto’s en pompstations; Kamerzetels en dito kamer pensioen, een “leerstoel” bij de universiteit…

  Geweld loont mensen, mits je ergens onderaan de streep maar een lijntje hebt naar de staat en de gouveneurs generaal.

  Asiel vragen Baudet, en vanaf afstand de staat voor het internationaal gerechtshof dagen, wie weet heb je dan in 2036 wel recht gekregen….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: