Nieuw

Nieuwe ontwikkeling in Zweden – Scheermesjes in hondenspeelgoed stoppen

Pixabay.

Eén van de vele pogingen om honden te doden. “Hoe kan men zo’n grote haat tegen honden hebben om dit te doen?”
Een klant ontdekte dat iemand scheermesjes had gepropt in hondenspeelgoed in een winkel in Skåne, meldt Ystads Allehanda. De bedoeling was natuurlijk dat de honden hun bek zouden verwonden als ze in het speelgoed bijten. Sinds dit jaar zijn er rondom Zweden allerlei pogingen ondernomen om honden te verwonden of te doden.

Het personeel van Dollarstore in Sjöbo kreeg van een klant een telefoonoproep met de mededeling dat hij een scheermesje had gevonden in een gekocht hondenspeelgoed, een rubberen varken waar de hond in kan bijten.

Het bleek dat dit niet het enige scheermeisje in speelgoed was in de winkel, toen het personeel de overige rubberen varkens controleerde vonden ze zes scheermesjes.

Iemand heeft de koppen van de speelgoedvarkens losgedraaid, er scheermesjes ingestopt en de koppen weer vastgedraaid, zegt politieagent Johan Sandelin tegen Ystads Allehanda.

Hij vindt het een zeer ernstige gebeurtenis.

Er is geen verdachte gearresteerd.

Dit is maar één van de vele wrede pogingen om honden in Zweden te doden of te verwonden. De laatste tijd zijn er meerdere gevallen gerapporteerd waar honden met glycol vergiftigd zijn geweest.

Vorig week schreef bijvoorbeeld Kvällsposten over “jongens” in Helsingborg die in een park geprobeerd hebben honden te vergiftigen met stukken brood die met glycol gedrenkt waren.

– Hoe kan men zo’n grote haat tegen honden hebben om dit te doen?, zegt een andere hondenbezitter in Varberg, waarvan zijn twee honden in de voortuin dodelijk vergiftigd zijn met glycol, tegen SVT Nyheter.

Bron:

http://www.friatider.se/stoppade-rakblad-i-hundleksaker

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4988 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Nieuwe ontwikkeling in Zweden – Scheermesjes in hondenspeelgoed stoppen

 1. De daders, halal af laten maken door een stel valse honden lijkt mij een gepaste straf.

  Like

 2. Bewijs….de hond is de mens zijn beste vriend ! …..dit zijn dus geen mensen !!!!!
  Als het geen mensen zijn dan mag er op gejaagd worden ….en de hond mag mee natuurlijk!

  Like

 3. De voor de hand liggende oorzaak wordt niet gemeld zie ik. Heeft kennelijk niets met de verregaande islamisering in Zweden te maken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: