Nieuw

Islamitische school Amsterdam opent met 30 leerlingen terwijl 180 vereist was

Hahaha, regels van de ongelovige honden wiens land ze stelen, bezetten, uitwonen en op spugen, daar houdt een mohammedaan zich natuurlijk niet aan. En de dhimmies laten het gelaten over zich komen.

Op de eerste schooldag van het Cornelius Haga Lyceum waren er krap 30 leerlingen. En geen 186 zoals in de aanvraag stond en op basis waarvan de school een gebouw had gekregen.

In de aanvraag van schoolbestuur Stichting Islamitisch Onderwijs (SIO) werd altijd gewag gemaakt van 186 geïnteresseerde leerlingen. Op basis daarvan is het wit met blauwe gebouw bij Sloterdijk neergezet.

Afgelopen vrijdag flyerden sympathisanten van het lyceum nog bij moskeeën en islamitische scholen voor extra leerlingen.

Op 1 oktober is de officiële telling, waar ook de financiering op is gebaseerd, dus de school heeft nog even. Maar 150 extra leerlingen in twee weken, dat wordt nog een hele uitdaging. Parool >>

Op 26 juli schreven wij:

We berichten vorige week al dat de Stichting Islamitisch Onderwijs Amsterdam (SIO) alles uit de kast haalt om leerlingen te ronselen in een ultieme poging om een islamitische middelbare school te openen. We berichtten toen ook al dat De Raad van State het geen probleem vond dat een voormalig bestuurslid zijn steun uit had gesproken voor ISIS.

Vandaag veegt De Raad van State de bezwaren van de staatssecretaris van tafel:

Is het inmiddels al aannemelijk ?

en bepaalde eerder deze maand dat de VVD-bewindsman de oprichting alleen kan stoppen door aannemelijk te maken dat de voorspelde leerlingenaantallen niet gehaald gaan worden.

Dertig leerlingen verzameld in de anderhalve maand sinds bovenstaande, terwijl deze club er al langer mee bezig is. Nog twee weken om 150 extra leerlingen te vinden. Het uitdelen van gratis laptops en fietsen heeft blijkbaar niet geholpen. Welke truc zullen ze nu uit de hoed hoofddoek toveren, en zal de school gesloten worden als ze niet voldoende leerlingen binnen weet te halen?

Waarom wil de Raad van State er toch per se een ISIS school doordrammen.

Parool:

Niet veel meer dan dertig kwamen deze ochtend naar school, de eerste echte schooldag, na een week van een nazibezetting, een solidariteitsprotest en media-aandacht.

‘nazibezetting’, Parool? Smerige Collaborateurs met het oudste nazisme ter wereld zijn jullie.

Deze woorden gaan zich nog eens tegen jullie keren.

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Islamitische school Amsterdam opent met 30 leerlingen terwijl 180 vereist was

 1. Met een beetje mazzel ontlopen Piet Hein ( wat brengt hij die naam te schande ) Döner en Teek Willink hun straf.

  Like

 2. Toch zorgen de moslims ervoor dat er hier in dit land de ultieme democratie heerst. De moslim piept en de staat maakt hakkies. De moslim wil een school of moskeet en de staat springt met uitgestrekte arm in de houding en laat een snorretje groeien en een baard waarna de moslim vervolgens 23 scholen en 112 mosketen krijgt. Gefinancierd door de staat of eigenlijk door dat andere, dat oorspronkelijke, kutvolk. Doen wij, als oorspronkelijk en volledig horig kutvolk misschien iets verkeerd. Kunnen we niet beter toch maar een matje kopen, een baard laten groeien en stoppen met het kijken naar de Staatstelevisie?

  Like

 3. polderboy // september 12, 2017 om 20:30 //

  Van wat ik lees in de uitspraak van de Raad van State kan je Dekker moeilijk gelijk geven.
  Ze hebben Koulani eruit geflikkerd, en in diverse kranten aangegeven hem om reden van de iSIS uitspraak eruit geflikkerd te hebben.
  Verder heeft een ambtenaar van Dekker gebeld naar de school dat hij eens een praatje erover wilde komen maken, wat de school niet nodig vond, maar wat ze, als hij dat EISTE, natuurlijk wel wilden doen. Dekker noemde daarom als reden “een weigering van het bestuur”:kolder.

  Maar goed, zorgelijker is dat Gulen scholen helemaal leeg zijn gestroomd, door de gewelddadige bedreigingen van Erdogan fascisten in die buurt.
  Ook Umar is er etnisch weggezuiverd.
  Denk wordt er de grootste partij, is de prognose.
  Vandaag lees ik dat de Amsterdamse ondernemer van het jaar hebben afgeknald, terwijl het volgepakt stond met mensen:
  “Op het moment dat dit gebeurde stonden er veel mensen rond de plek waar het incident plaatsvond.”
  http://www.at5.nl/artikelen/172963/slachtoffer-schietpartij-burgemeester-de-vlugtlaan-48-http://www.at5.nl/artikelen/172973/doodgeschoten-man-is-mede-eigenaar-hfc

  Islamitisch onderwijs heb je daar helemaal niet meer nodig. De sharia heerst er al op straat.
  Die sturen liever de kids naar openbaar onderwijs. Wat daar nog aan ongelovigen zit, kunnen ze dan ook meteen weg terroriseren, zoals Umar. Vandaar dat zich er maar 3 hebben aangemeld bij dat SIO.

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // september 12, 2017 om 20:41 //

  Vervolg op 20:30
  Ja, als je iemand ongestraft wilt afknallen, dan zet je de boel helemaal vol met je eigen getuigen, waarvan je op voorhand weet, dat die “niks gezien hebben”. Dat voorkomt, dat er getuigen zouden kunnen zijn, die “iets gezien hebben”. Leer mij fascisten kennen…

  Liked by 1 persoon

 5. polderboy // september 12, 2017 om 20:52 //

  Hier het verhaal over een openbare school in Marseille, waar een Joodse leerling wordt aangemeld, maar niet wordt aangenomen.
  Een leerling zegt: ” Als een Jood hier op school zit, dan zal hij dat moeten verbergen.”
  En de directeur van de school zegt: “Als ik hem toelaat, dan wordt hij helemaal tot moes geramd.”
  http://www.jta.org/2017/09/08/news-opinion/world/french-ex-principal-reveals-he-advised-jews-not-to-attend-his-school-for-their-safety

  Islamitische scholen heb je daarvoor niet nodig. Alleen maar genoeg islamieten, dan ben je er.

  Liked by 1 persoon

 6. Wij willen hier in Nederland geen islamitische scholen.
  Geen een!
  Islam heeft nooit deel uit gemaakt van Nederland en Europese landen en hoort hier niet, noch haar gewelddadige manieren.
  Het gedachtengoed van Mohammedanen is uiterst discriminerend en zeer gewelddadig tegenover anderen.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. ISIS school in Amsterdam kreeg 1.200.000 euro teveel betaald
 2. ISISlamitische school Amsterdam – 45 leerlingen – had al lang gesloten moeten zijn

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: