Nieuw

Camera bij huis van Baudet om bivakmutsen te herkennen

Dat dus.

De camera hangt sinds dinsdagochtend aan een lantaarnpaal tegenover het huis van de politicus. Parool >>

Hoe enorm zinvol politiecamera’s zijn weten we sinds de aansl … aanrijding bij Amsterdam CS. Achteraf heb je er niks aan, en voorkomen doet een camera al helemaal niet.

Staat er eigenlijk straf op het weigeren van bescherming het opzettelijk in gevaar brengen van bedreigde politici, Van der Laan? Als jurist weet je dat misschien.

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Camera bij huis van Baudet om bivakmutsen te herkennen

 1. https://nos.nl/artikel/2191798-huis-thierry-baudet-beklad-met-verf-en-anarchistisch-teken.html

  Verf tegen voordeur Baudet
  Nieuws, gepost door: Radicaal Anarchistisch Feministisch Front op 07/09/2017 09:04:23
  Wanneer: 07/09/2017 – 03:52

  Afgelopen nacht hebben wij een bezoek gebracht aan de woning van Thierry Baudet, xxx, Amsterdam. We hebben met roze verf op zijn deur het teken van ons anarchistisch vrouwenverzet tegen zijn sexisme en racisme achtergelaten en de rest van de verf over zijn trap uitgestort. Daarnaast hebben we een traktatie achtergelaten in zijn brievenbus.

  We protesteren met deze aktie tegen het verderfelijke gedachtengoed van Baudet. Zie de citaten hieronder. We verzetten ons tegen het groeiende gevaar van Forum voor Democratie dat een nieuwe fascistische beweging probeert op te bouwen van hordes (jonge) witte mannen. Baudet en consorten verpakken hun racisme, seksisme en nationalisme in pseudo-intellectuele gewichtigdoenerij. Zo verhullen ze hun frustratie over het feit dat hun eeuwenlange machtspositie steeds verder dreigt af te kalven doordat niet-mannen en niet-witte mensen steeds duidelijker hun stem laten horen.

  Baudet zegt:

  “De realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden.”
  “Ik weet wel dat vrouwen over het algemeen minder excelleren in een heleboel beroepen en minder ambitie hebben.”
  “Onze steden exploderen door de immigratieproblematiek. (…) We zullen ze moeten tegenhouden.”
  “Ik wil graag dat Europa dominant blank en cultureel blijft zoals het is.”
  “Gewelddadig optreden in Geldermalsen tegen komst asielzoekerscentrum is noodweer tegen een injectie van criminaliteit.”
  “Een christelijke school moet een homoseksuele leraar kunnen weigeren of ontslaan. (…) Het probleem zijn de islamitische scholen.”
  “De zelfhaat die we proberen te ontstijgen (…) door de Nederlandse bevolking homeopatisch te verdunnen met alle volkeren van de wereld, zodat er nooit meer een Nederlander zal bestaan.”
  “Cultuurverschillen zijn uiterst hardnekkig. Daarom: stoppen met massa immigratie.”

  Gun Baudet en trawanten geen rust!

  Radicaal Anarchistisch Feministisch Front

  Zou dit links tuig ook een fb of een hotmail hebben.

  Kunnen we deze linkse radicale gekken ontmaskeren.

  Of zijn het groenslinks gekkies van dwars .

  Like

 2. Wat Baudet hierboven in de opstelling van @danny zegt zijn waarheden als een koe en kun je met een beetje zoeken op de google massaal onderstreept krijgen. Maar in kringen van zich vrouw noemende verknipte wezens mag dat niet waar zijn. Vrouwen zijn immers ver verheven boven die tiefuslijer die meer geld verdient, zorgt voor de dekking op hun pinpas en ook nog eens een grotere lul heeft.

  De arme mutsjes die deze aanslag op hun geweten hebben kunnen het niet verkroppen dat bij de vingervlugge pianoman geen schijn van kans hebben. En bij niemand eigenlijk, denk ik zodat ze zich van ellende maar gehuld in reuze plastic kutten bij nacht en ontij gewapend met hun menstruatiebloed en stront op weg begeven om hun hunkerende geile liefde voor de pianoman te doven met een aanslag op zijn deur. Ik maakt het uit, gillen ze dan, en neuken kun je ook niet!

  Liked by 1 persoon

 3. Als de radiaal anarchistisch feministische verbond lef heeft , gaan ze de discussie met Baudet aan maar dan wel zonder bivakmutsen en andere ‘fratsen’.
  Maar daar hebben zij klaarblijkelijk de geestelijk bagage niet voor.

  Ze moeten ook niet gaan denken,dat ze niet te achterhalen zijn, vroeg of laat komt hun laffe identiteit toch boven water.

  Je zal maar zon dochter op de aardkloot hebben gezet…………..

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // september 12, 2017 om 21:03 //

  Heel duidelijk de uitleg van de antifa’s ,wij mogen dus niet opkomen voor de bewaring van ons ras , van racisme gesproken , wij moeten ons dus laten overspoelen door een bende bruinhuiden die enkel een veroveringsoorlog uitvoeren en ons als primair doel hebben, van xenofodie gesproken.
  Volgens die zwartgeklede randdebielen zijn wij de schuld van heel de heisa omdat wij opkomen voor onze eigen identiteit , wij vormen legers of knokploegen van “jonge( witte”) mannen ,waar zijn die dan ,ik heb nog geen gezien? jullie?
  Ik heb altijd geweten dat volgens de nieuwe filters op Facebook en al die bullshit die ze sociale media noemen GEEN racistische uitspraken worden geduld ,maar je eigen ras verloochenen staat daar niet in , typisch linkse zever.
  De lafheid die uit links vloeit is ongelooflijk ,ze durven enkel als iedereen slaapt hun actie uitvoeren , maar strijden met open vizier ho maar!
  De overheid gaat dan heel plechtmatig een kamera gaan instaleren ,alsof dat veel gaat helpen,
  Beter zou zijn een deel van die linkse ratten oppakken en beschuldigen van de wandaad of ze het nu gedaan hebben of niet ,resultaat na een beetje sudderen ,ze geven de namen of aanwijzingen naar de echte daders.
  Dit is een mes dat dubbel snijdt één je vindt de juiste daders, twéé er komen barsten in hun eigen rangen waardoor ze onstabiel kunnen worden in hun werking , zaai twijfel en oogst verdeeldheid , is niet moeilijk .
  Het wordt hoogtijd dat die antifa’s met hun eigen wapens worden bestreden en uitgerookt !
  Dat je eigen soort de cohesie van de samenleving op springen zet ten voordele van een doel dat enkel een hoop ellende met zich meebrengt is hoogverraad ,in oorlogstijd krijg je daar de kogel voor ,zelfs zonder krijgsraad als je op heterdaad betrapt wordt.
  Hier geven ze toe dat ze tegen het behouden van de originele bevolking zijn, als dat geen bewijs is dan weet ik het niet meer.
  Wat ik kan vaststellen is dat het in Nederland veel harder bevochten wordt dan bij ons in België bij ons hebben ze rond de kritische partij(en) een cordon sanitair gelegd om het monddood te maken ,het heeft toch een bepaald succes gekend want hier is het veel stiekemer aan het gebeuren en vissen we soms redelijk laat achter het net wat informatie aangaat.
  We leven dus echt in een Orweliaanse wereld , goed =slecht , waarheid=leugen etc.etc.

  Like

 5. Templars@

  Geheel met u eens.

  Lafheid zit bij links in de genen.

  Zij zullen nooit strijden met open vizier.

  Ze verkopen hun moeder nog liever voor een euro dan met open vizier te strijden.

  Maar links zal echt niet gespaard gaan worden door de islam, die lacht ze alleen maar hard uit achter hun rug voor zoveel onnozelheid.

  De linkse nuttige idioten.

  Like

 6. @Breinbrouwsels
  “zodat ze zich van ellende maar gehuld in reuze plastic kutten”

  Je bedoelt dit:
  Photos: Designer Celebrates Vaginas at New York Fashion Week

  Liked by 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel // september 13, 2017 om 01:27 //

  Vloeken is een gebrek aan woorden, vandalisme als bedreiging is een gebrek aan argumenten.

  Like

 8. @rommel
  achter jouw link zitten tenminste nog meiden met een kut verscholen die doenbaar zijn. Nee, dit
  https://www.yahoo.com/style/lady-part-costumes-ruled-the-womens-march-171016296.html
  heb ik voortdurend voor mijn oog zweven zodat alles wat ooit omhoog kon het kopje laat hangen en de angsthaas zich terugtrekt in z’n holletje als ie welke vrouw dan ook ziet.

  Like

 9. Met een goed functionerende AIVD had men de daders allang kunnen opsporen. Maar het zijn Linkse activisten en die genieten een speciale behandeling al vanaf de jaren 80 toen deze antifa’s o.a. de Centrumpartij letterlijk onder vuur namen.

  De antifa’s kunnen we op één hoop vegen met de radicale Islam en andere staatsgevaarlijke elementen.

  Landverraders van de ergste soort: administratieve detentie is hier geboden, dus opsluiten in interneringskampen.

  Op water en brood, zonder sociale media en zelfs zonder make-up.

  Alhoewel: wat moeten die vrouwen met make-up artikelen?

  Zelfs een bronstige asielzoeker zou zijn neus ophalen en zeker niet zijn geslachtsdeel.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Waldemar en Thierry (met alles rond aanslagen Thierry Baudet) – Zeepertje.com – Facts Fun & News on ISLAM, "The religion of peace"

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: