Nieuw

Burgemeester Bart de Wever wil Belgische gevangenis in Marokko

Door: Nina Bernaerts

Burgemeester Bart De Wever heeft gisteren tijdens zijn bezoek aan Marokko gepleit voor een Belgische gevangenis in het land. “Wij willen dat zij hun illegale criminele gevangenen terugnemen”, klinkt het. De Wever wil ook beter samenwerken om informatie uit te wisselen.

Marokko heeft evenveel Syriëstrijders als heel Europa samen, 1.200 zijn er al vertrokken. De Wever zat gisteren samen, achter gesloten deuren weliswaar, met onder andere consul generaal Karim Lahlou. “Die gesprekken gaan goed en zijn open maar op sommige vragen krijgen we gewoon geen antwoorden. Als ik peil naar de motieven van hun vertrekkers, krijg ik daar een weinig concreet antwoord.

Lees verder:

http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-antwerpen/-belgische-gevangenis-in-marokko-a3257460/

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4988 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Burgemeester Bart de Wever wil Belgische gevangenis in Marokko

  1. Goed idee. Snel daarna de islam als terroristische organisatie aanmerken en DEPORTEREN ALLE MOSLIMS!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: