Nieuw

Whoehahaha – VVD-blondje van infraf(r)actuur en milieudingessuh wijt migratiejihad aan klimaat(vluchtelingen)

Heb je net Jesse The Movie gehad, zit ReferendumDoder Wiegel daar bij WNL op zondagochtend goedkeurend te knikkebollen als Melanie Hagen Schultz (geen familie van die Duitse boekverkoper) de meest ongelofelijke kul uitkraamt.

Rippen, embedden, van WNL wil niet lukken met het programmaatje wat wij daar normaal voor gebruiken om wat te lenen bij de door ons betaalde NPO, dus moet u even naar 27:00 scrollen als u op onderstaande plaatje klikt.

Even daarvoor hebben ze het nog doodserieus er over dat er in het volgende kabinet misschien wel een minister van klimaat komt. Nou wist ik al lang dat ze niet sporen, maar doe me dan graag ook een minister van weerbericht want dat kunnen ze nog geen drie dagen vooruit fatsoenlijk voorspellen, daar valt ook nog wel een inhaalslag te maken. De zeespiegelstijging is trouwens al compleet gestopt door Hurricane Irma dus het is wel een beetje achteraf naar de dokter gaan met je loopneus.

Rick Nieman tegen Melanie Schultz: “U gaf ook een speech en u zei daarin en dat vond ik zeer opmerkelijk, ‘er zijn nu al meer klimaatvluchtelingen dan oorlogsvluchtelingen‘. Zo ingrijpend zijn de klimaatveranderingen ?”

Schultz: “Ja, ja wat je eigenlijk ziet is dat bijvoorbeeld de oorlog in Syrië eerst voorafgegaan is door zeven jaar aan enorme droogte, en daardoor zie je vaak dat er politieke instabiliteit ontstaat, ja eh eh ja ja eh eh generaal Middendorp heeft het al vaker gezegd (klopt onze legertop is geïnjecteerd met policor GroenLinks gif, mijn eigen neef zelfs, Middendorp) die link is eigenlijk ook heel duidelijk (niet, de mijne wel, Fub). Tussen mensen die vluchten als gevolg van slechte situaties en de politieke instabiliteit.”

Politieke instabiliteit, een fucking oorlog door jihadisten onder leiding van Obama, is nog geen klimaatverandering, trutje ! Ik ga niet opzoeken of er inderdaad 7 jaar droogte aan voorafgegaan is, omdat ik weet dat er minstens 70 jaar aan moslimbroederschap-agitatie aan voorafgegaan is. Vanaf dag één gesteund door de CIA, ja zolang al. Het is er al 1400 jaar droog. Islam veroorzaakt namelijk woestijnen en overbevolking, waar islam komt verschijnt woestijn. Ik heb even twee kaartjes voor je over elkaar gelegd dom blondje, wereldkaart van islam, en een wereldkaart van woestijnen. Islam is een woestijnideologie. Zelfs als klimaat het probleem is dan is de oorzaak in dit geval nog steeds islam. Als je het klimaat wilt verbeteren begint dat met de bestrijding van Islam, en het steriliseren van Afrika, maar dat is een ander punt. (die onderste kaart dat zijn woestijnen).

Ik heb sterk de indruk dat vrouwtje Schultz niks leest en simpelweg Middendorp napraat, want dat is tenslotte geaccepteerd en dan kan ze niet echt op der bek gaan. Niemand van de andere aanwezigen, ook Wiegel niet, corrigeert haar. Dat is misschien nog wel enger, en dat is precies waar al die policore gekken op gokken. Door mohammedanen verwaarloosd en tot woestijn gemaakt land kun je trouwens prima weer vruchtbaar maken. Ben je wel eens in Israël geweest ? Weet je waarom mohammedanen niet effectief landbouwen ? Omdat Mohammed er de pest aan had. Boeren moeten namelijk elke, ELKE !, dag voor hun land zorgen, of het nou planten of dieren zijn. Boeren kunnen nooit op vakantie, laat staan op jihad, en daar had Mohammed dus niks aan. Liever roofde die de vruchten van de buren, net als zijn parasitaire navolgelingen.

Rick Nieman: “Die gaan dan bijvoorbeeld van het platteland naar de stad, daar wordt het te druk”.

Zie Tokyo en New York, daar komen ook heel veel klimaatvluchtelingen vandaan. Nog ff en ik ga uit Amsterdam weg, niks met islam te maken hoor, ligt aan de temperatuur.

Melanie: “Precies” (is modewoordje onder het kakkersvolk).

Pak gelul ..

Luister en kijk het zelf maar. Ik ga niet alles uittypen. Wiegel knikt erbij. Ik heb niet het idee dat hij er wat van begrijpt, maar hij ziet een mogelijkheid om zijn hersenloze partijgenote te promoten. Ik  kan het helaas helaas niet video-knippen, maar die Wiegel is in opperste adoratie, seniele gek. Screenshot dan maar van 28:33 (dit keer geen link onder het plaatje):

Ze weet blijkbaar niet dat de moslimbroederschap al sinds de jaren dertig in Syrië loopt te stoken, en dat ISIS door Obama … De Arabische Lente is snel weer vergeten,  want anders dan staat de hele politieke en journalistieke club voor aap, dus nu is het het klimaat.

De reden is jihad. We hebben het al honderdmaal verteld, en ondanks dat zelfs wij er wel eens moe van worden zullen we het blijven doen:

Last year, three Afghans stopped in front of my house on the same island and asked for drinking water. I gave them three bottles and asked if they needed anything else. Coffee? They accepted and sat down in the garden chairs.

Over coffee, they said they were glad to be hosted “not by an infidel on this infidel island” but by a Muslim. The young Afghan who was dressed like a dancer from a cheap hip-hop clip on MTV said, “One day we good Muslims will conquer their infidel lands.” I asked why he was receiving “infidel” money for living. “It’s just halal,” he answered. “They [‘infidels’] are too easy to fool.”

M., another fluently English-speaking Syrian, gave me a long lecture on the wonderful governance of Turkish President Recep Tayyip Erdoğan. “Turkey is the best country in the world!” M. said. “ Erdoğan is the leader of the ummah.” I asked why he had risked his life to cross illegally from the “best country in the world” to the “poor, infidel lands.” “I want to go to Europe to increase the Muslim population there,” he said. “I want to make a Muslim family there. I want to have plenty of children.” I reminded him that Greece, too, is a European country. No it’s not, he answered.

Besa >>

Een minister voor klimaat, en de extremisten van GroenLinks doen niet eens mee.

Winsemius is al geweest, dus dan zal Nijpels wel de volgende klimaatminikser worden toch. Hij zal er niet slechter van worden met al die windmolens in zijn tuin. Baantjesjongleur.

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Whoehahaha – VVD-blondje van infraf(r)actuur en milieudingessuh wijt migratiejihad aan klimaat(vluchtelingen)

 1. Met zulke figuren bij de VVD is daar ook helemaal niets van te verwachten.
  De VVD is overgenomen door mensen, die zich beter bij D666 kunnen aansluiten.

  Like

 2. Mijn dag begon zo goed maar als ik dan die achterlijkheid van die gutmenschen hoor die kompleet geilen op die Koffieboon Anan dan ben ik er alweer helemaal klaar mee .
  Dit land wordt geregeerd door debielen en gutmenschen kots er van .
  Weet je wat ik ga ffe lekker op mn motor wat milllieu vervuilen en effe wat gummen de band heeft tenslotte meer dan een vlak zie jullie later 🙂

  Like

 3. polderboy // september 11, 2017 om 11:42 //

  Een tijd geleden belde mijn baas: “Waarom ben je er niet?”

  “Beetje rond pooieren, net een juwelier overvallen in A’dam West en voor zijn kankerjodenkop geschoten, en nu ben ik mijn rugzak aan het inpakken voor ISIS. Eerst even langs Erdogan, wapens en geld ontvangen, en dan democratie stichten, want Mogherini, uw hoofd van uw EU wil dat graag. Nou ja, ik ga dus lekker hoeren verkrachten en christenen de kop afhakken. Maar goed, dat kom door de klimaat verandering, baas, uw minister Schulz zei het nog. Trouwens de PvdA, uw politieke partij zegt dat het komt omdat u me discrimineert.”

  Tja, kwaliteit van ons bestuur kan het net aan liggen? Of toch?

  Liked by 2 people

 4. leeft Wiegel nog ?
  hij lijkt op een koptsiche paus, die wordt in een zetel zittend opgebaard

  Liked by 2 people

 5. over heer Wiegel, schrijffout = koptische paus, is te zien op google, u tikt koptische paus in stoel opgebaard

  Like

 6. @Trebor, als de etniciteit er niet bij staat dan weten we het al.

  Like

 7. Kheb het al vaker gezegd, (bijna)overal zitten mongolen aan de top.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Minister Schultz in beeld als nieuwe baas van Schiphol
 2. Studie: ‘Honderdduizenden klimaatvluchtelingen in aantocht’

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: