Nieuw

Waarom 9-11 plaatsvond op 11 september

Het artikel maakt niet volledig duidelijk dat islam op het toppunt van zijn macht was tot 11 september 1683 toen de mohammedanen verslagen werden voor de poorten van Wenen. 9-11 was bedoeld om de geschiedenis vanaf daar weer op te pakken, om te draaien, en vanaf daar weer voort te gaan. Moslims zijn data-fetisjisten en plegen hun aanslagen bij voorkeur op data die voor hen betekenis hebben. Moslims zijn zich wel bewust van hun geschiedenis waar wij die in de prullenbak gegooid hebben. Ook Bengazi vond trouwens plaats op de verjaardag van 9-11.

Dit artikel verscheen al eerder op Fenixx.

Waarom 9-11 plaatsvond op 11 september

door Andrew Stunich
Islam-Watch

Maar heel weinig mensen lijken te beseffen waarom Al-Qaeda 11 september uitgekozen had als datum voor de destructieve, zorgvuldig geplande, aanval op de Verenigde Staten, maar de informatie is verhelderend en een discussie waard. Een beter begrip van de drijfveren van islamitisch terrorisme helpt om in te zien waarom het gebrek aan historische kennis van Westerlingen zo gevaarlijk is. Omgekeerd, worden islamitische terroristen gedreven door gebeurtenissen van honderden jaren geleden. Zij begrijpen dat islam en het Westen al bijna 1400 jaar in een dodelijke strijd verwikkeld zijn, met slechts een korte tussenpauze waarin het Westen vergeten lijkt te zijn wat er op het spel staat.

Een gedeelte van de motivatie van de islamitische terroristen is om de trend van de islamitische neergang in vergelijking met het Westen te keren, een trend die volgens velen startte op 11 september 1683 toen een groot Turks leger op vernederende wijze verpletterd werd door de Europeanen bij de Slag om Wenen.

In 1683 vielen de Ottomanen Wenen aan. De Ottomanen beschouwden Wenen als de toegangspoort tot hegemonie over heel West-Europa. De daaropvolgende Slag om Wenen was een keerpunt in de geschiedenis. De Turken hadden zich zorgvuldig voorbereid en hadden voorraden en op buit beluste jihadisten verzameld vanuit het hele Ottomaanse Rijk. Europa was op dat moment zeer kwetsbaar en was verdeeld in elkaar bevechtende koninkrijkjes en verzwakt door onderlinge twisten waardoor de Turken bijna in staat waren het hele Europese continent te veroveren. De Turkse voorbereidingen waren echter zo grondig dat ze niet onopgemerkt konden blijven en daardoor konden de Europeanen net op tijd verdragen en overeenkomsten sluiten om elkaar bij te staan tegen de Turken en dat bleek doorslaggevend voor het verdere verloop van de geschiedenis.

Oriana-GatesofVienna.jpg

De Slag om Wenen was een zwaar gevecht met een onzekere uitkomst. Het scheelde niks of de Turken hadden de stad veroverd. Het enige dat Europa op het nippertje redde was de aankomst van een ontzettingsmacht onder leiding van de Poolse koning Jan Sobieski de Derde (cavalerie, en teken daar bij aan dat hij ook in de minderheid was, Fub). Jan Sobieski en zijn troepen behaalden deze belangrijke overwinning op de Turken op 11 september 1683. De overwinning was zo totaal dat de Poolse koning Jan Sobieski deze aan zijn vrouw beschreven zou hebben als:

“Onze schatten zijn ongehoord … tenten, schapen, koeien, en niet weinig kamelen … het is een overwinning zoals niemand ooit van gehoord heeft, de vijand is compleet verslagen en heeft alles verloren. Ze moeten nu rennen voor hun leven … “[1]

Opgeleide, fundamentalistische moslims voelen de vernedering van de nederlaag honderden jaren later nog steeds. Vanuit hun gezichtspunt zijn zij de ontvangers van allah’s finale openbaringen en is het vernederend voor hen dat hun “perfecte” islamitische cultuur zich neerwaarts beweegt in vergelijking met het Westen. Zij wensen deze trend om te keren en 9-11 was, als datum, bewust uitgekozen om de loop van de geschiedenis een andere wending te geven en een nieuwe 11 september te creëren die wél door de islamitische wereld gevierd zou kunnen worden.

Bekeken in deze historische context, winnen de gebeurtenissen van 9-11-2001 aan betekenis. Het is te vroeg om de aanvallen af te doen als een simpele Amerikaanse tragedie en een kleine overwinning voor de terroristen zoals vele Westerlingen lijken te doen. Nieuwe peilingen laten zien dat veel Amerikanen zich nauwelijks ernstig zorgen maken over terrorisme, maar zulke gemakzucht is verre van gerechtvaardigd.

Er valt veel te vrezen voor Westerlingen en veel te vieren voor islamitische terroristen sinds 9-11. 11 September heeft geresulteerd in grote belangstelling voor de islamitische ideologie en veel daarvan is verrassend en voornamelijk positief van aard. Terwijl islam wat tegenslagen te verduren gekregen heeft op het slagveld, blijft islam maar dieper binnendringen in het Westen, via desinformatie, immigratie en voortplantingssnelheid. Europa staat op het punt om compleet verloren te gaan aan de islam. Ondanks alle waarschuwingen van zulke onverschrokken en briljante schrijvers als Oriana Fallaci, zie ik geen enkele indicatie dat de Europeanen in staat zullen zijn om de nodige strenge maatregelen te nemen om hun cultuur te redden van de aanstormende islam. De meeste Europeanen en hun nakomelingen zijn niet in staat om het dodelijke gevaar te herkennen dat op ze af komt, en de meeste Amerikanen zien niet in dat Europa werkelijk op het punt staat om door de minderwaardige islam cultuur onder de voet gelopen te worden.

Net zo alarmerend is het feit dat grote delen van de islamitische wereld almaar verder weg lijken te zinken in islamitisch extremisme en er geen enkel teken te ontwaren is dat deze trend gekeerd zal worden. Bijvoorbeeld, Libanon, Egypte en Pakistan zullen binnen een halve eeuw verloren zijn aan islamitische extremisten (Pakistan is al verloren, Fub, de schrijver is nog veel te positief). Olierijkdom blijft maar binnenstromen in het Midden-Oosten – westers geld wat de westerse economieën schaadt –  en voorziet in een inkomstenbron waarmee over de hele wereld de fundamentalistische islamitische ideologie uitgedragen wordt, ook in de Verenigde Staten, en wordt ook aangewend om internationaal terrorisme te financieren.

Triest genoeg ziet de toekomst er niet rooskleurig uit. Verre van dat 9-11 de duidelijke wake-up call was, de dikke vette wekker die afging, die het had moeten zijn, lijkt het er op dat het niets meer was dan een kortstondig ontwaken uit een coma, als de dronkaard uit zijn roes die even een slokje koffie neemt om daarna weer verder te sluimeren, en niets wijst er op dat de nodige maatregelen genomen zullen worden om de heimelijke en voortdurende opmars van de islam te stuiten. Terwijl de meeste huidige volwassen Amerikanen nauwelijks enige belangrijke effecten van de voortschrijdende islam op zullen merken gedurende hun leven, zolang de terroristen gestopt blijven worden in hun pogingen om massavernietigingswapens in te zetten in de Verenigde Staten, zullen hun kinderen en kleinkinderen minder gelukkig zijn wat dat betreft.

Het spijt me dat het deze nalatenschap is die we laten aan de volgende generatie. Ik vermoed dat, in tegenstelling tot de zogenoemde “grootste generatie” van de helden van WW-II, onze nakomelingen heel wat minder vleiende benamingen voor onze generatie zullen hanteren.

De terroristen verdienen tenminste enig krediet voor hun besef van de geschiedenis. Omgekeerd, was zelfs de horreur van 9-11 niet genoeg om de ingeslapen Westerlingen wakker te schudden uit hun decadente roes, en hun complete gebrek aan besef van geschiedenis.

(vervloekt zijn ze, zou ik er bijna aan toevoegen, Fub)

[1] See Wikipedia, Battle of Vienna: http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Vienna

Bron: https://themuslimissue.wordpress.com/2016/11/30/why-911-occurred-on-september-11/

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Waarom 9-11 plaatsvond op 11 september

 1. Republikein // september 11, 2017 om 22:14 //

  Het stond in de sterren.

  Like

 2. templars2017 // september 11, 2017 om 23:05 //

  Het is juist dat de islamieten verslagen zijn voor Wenen in 1683 op 11 september , in iedere aanslag is wel ergens een numerieke achtergrond terug te vinden die stoelt op hun sprookjesboek of iets dergelijks.
  Dit bepaald hoe gefrustreerd die voddekoppen zijn als het over het westen en andere geloven gaat ,christelijk en joods in het bijzonder.
  Het is ook niet te miskennen dat al wat in dat boek gekriebeld is geweest door mohametje zijn eigen schrijfsels zijn die hij aan de toenmalige bevolkingen verkocht als zijnde door allah gegeven .
  Als je 600 jaar na de feiten van Christus een boek gaat schrijven die de rol van Christus minimaliseert als een profeet van je eigen god dan stel ik mij daar vragen bij.
  Per slot van rekening was de eerste versie van de koran gestoeld op de Arabische vertaling van de bijbel uit het latijn omdat die idioten te lam waren om latijn te verstaan of het te leren .
  Dus als je een basis hebt en die staat je niet aan omdat het je persoonlijke verwachtingen niet invult dan is het niet zo moeilijk voor iemand als mohametje om het zeer inginieus aan te passen ,het te verhalen alsof het van allah (betekend god in het arabisch) komt (zgz. in dromen)
  Het is gewoon een manipulatie van een bijbel die is omgevormd tot een boek voor verovering van de rest van de wereld.
  Iemand heeft ooit gezegd “geloof is het vergift van de menselijke geest” in dit geval is dit van toepassing.
  Die geitenneuker had door dat al de kompels rond hem zeer gewonnen waren voor zijn verovering idee , en waren er wat blij mee om hun persoonlijke rijkdom te vergroten op de kap van diegene die ze zonder berouw zouden mogen vermoorden in naam van het (nieuwe) geloof.
  Om, zeker te zijn dat zijn plan zou slagen heeft hij zijn eigen familie de meest belangrijke taken en posten toebedeeld, het was in wezen een familie onderneming.
  Ze zijn op rooftocht getrokken en boekten succes na succes en hebben zo hun macht uitgebreid.
  Wat een pittig detail is ligt in het feit dat nadat zijn haring van zijn uitgevonden geloof niet bakte in mekka ,waar hij deel uitmaakte van een bepaalde stam, hij naar het nabij medina vluchtte .
  Zijn vertrek werd door zijn eigen stam gezien als verraad waardoor er een prijs op zijn hoofd werd gezet , hij is lang achtervolgd om de schande van het verraad te betalen met zijn eigen bloed ,het is slechts door een list dat hij aan zijn achtervolgende stamleden kon ontkomen.
  Ook goed om weten is dat de moskee is uitgevonden door hem want het bestond eenvoudig weg niet ,er was in die tijd in die regio geen geloof dat één god aanbad maar een cultuur van vele goden ,mohametje ging dat eens allemaal veranderen……ze zijn verdomme nog bezig ,
  De reden waarom van mohametje geen tekeningen mogen gemaakt worden is waarschijnlijk omdat er nog altijd een prijs op zijn hoofd staat……….benieuwd hoeveel…….

  Like

 3. 9-11

  Like

 4. Republikein // september 11, 2017 om 23:52 //

  Geen memory zegt BNI.

  Like

 5. trebor2110 // september 12, 2017 om 00:53 //

  Laten we Karel Martel niet vergeten
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Karel_Martel

  Like

 6. Het wordt hoog tijd om Wenen 1683 dunnetjes over te doen.

  Dat is het enige waar de woestijnratten gevoelig voor zijn.

  Nuke Mekka maar, dan weten ze gelijk dat het menens is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: