Nieuw

Flüchtlingshelferin packt aus: Jetzt hat sie genug

Über das Verhalten von sogenannten „Flüchtlingen“, den laschen Umgangen mit ihnen, den sogenannten „Präventivmaßnahmen“ im Umgang mit hochgradig aggressiven, bereits ertappten Tätern und das Erlebte einer Flüchtlingshelferin mit einem „Schutzsuchenden“ berichtete die Osnabrücker Zeitung in ihrer Onlineausgabe vom 2. September.

„Schutzsuchender“ geht auf Flüchtlingshelferin los

Anlass dazu war der Umstand, dass sich eine Flüchtlingshelferin an die Zeitung wandte, deren „Bild von Flüchtlingen erschüttert sei“, nachdem sie von einem Afrikaner aus dem Flüchtlingshaus am Natruper Holz, dem sie hilfreich begegnen wollte, attackiert wurde. Die Frau, die mit ihrem Fahrrad unterwegs war, berichtete der Zeitung, dass der Täter, ein Somalier, sie angesprochen habe und sie dachte, er wolle nach dem Weg fragen. Danach folgte die Überraschung:

„Er wirkte aufgeregt und hochaggressiv. Er drängte mich mit seinem Fahrrad in die Ecke und wollte mich schlagen. Ich bin den Schlägen ausgewichen und konnte Gott sei Dank fliehen, obwohl er mich verfolgt hat.“

Das alleine könnte man noch als „Einzelfall“ abtun, aber die Begleitumstände brachten die Frau zur Verzweiflung. Denn die Polizei teilte auf Anfrage der Osnabrücker Zeitung mit, dass „von derselben Person bereits zwei Tage zuvor Frauen am Rubbenbruchsee belästigt wurden“…

weiterlesen>>
unser-mitteleuropa
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

5 Comments on Flüchtlingshelferin packt aus: Jetzt hat sie genug

 1. Stom kutwijf moet niet zeiken, zij en al die andere linkse asielratten knuffelaars zijn mede de veroorzaker van deze misdadige stroom moslim ratten die ons de ondergang in trekken!

  Liked by 2 people

 2. Links importeert criminelen uit Noord Afrika om de west Europese bevolkingen te terroriseren.
  Lukt het niet via de stembus dan doen de klavers, roemers en asshers het gewoon op een andere manier en het secreet sargentinie zit nu in een cruciale positie om het nog sneller te laten verlopen.

  Liked by 2 people

 3. Aan gort trappen, de politie doet niks en beschemt de vrouwen niet tegen dit gedrocht.

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // september 11, 2017 om 14:31 //

  Die mevrouw heeft ,uit eigen beweging of misleid door linkse propaganda, aan den lijve ondervonden wat wij hier telkenmale herhalen , het is het zoveelste incident in een lange rij.
  Het zal niet beteren ,zij die daar inspanningen geven en verkeerdelijk denken dat de zwartjes arme sukkels zijn die gepamperd moeten worden zullen vroeg of laat de ware sukkels leren kennen , vals hoogmoedig ,ijdel en in de volle overtuiging dat ze de toekomst zijn.
  Het enige probleem is dat de toekomst die ze brengen niet dat is wat wij willen.
  Terugzenden naar land van herkomst wegens ongeschikt voor Europese landen en beschaving is de oplossing.
  Als je solliciteert en je toekomstige werkgever vind je niet geschikt ga je toch ook niet gaan wonen in zijn kantoor .
  Dus ongeschikt = retour .
  Dan hoor je “we moeten die mensen helpen” zij hebben geen hulp nodig gehad noch gevraagd om hier te geraken , dat was geregeld door weet ik wie allemaal, dus ze willen enkel hier zijn om te profiteren op de kap van hen die wel moeten werken voor de kost.
  Als in een gewone straat 1/4 van de inwoners zou werken en moeten instaan voor de 3/4 die niet werken hoe lang zou dat duren ?
  Die toevloed aan luiaards kan onze samenleving niet dragen ,het weefsel van de moeizaam opgebouwde sociale zekerheid is te fragiel geworden.
  Enige oplossing return to sender ,maar ook op eigen kracht ,misschien mits begeleiding.

  Liked by 2 people

 5. Werkte dit soort berichten enige tijd geleden nog woede op, tegenwoordig is het eerste waar ik aan denk; is het slachtoffer een weldenkend iemand met hart en hersenen op de juiste plek, of is hier sprake van zo’n linkse idioot die met zijn of haar ‘welkomst-spandoek’ de islamo fascisten inhaalde als ware zij de langverwachte ‘redding’ van dit eens zo prachtige continent.
  Mocht dit tweede het geval zijn, dan kan wmb de ellende die hen persoonlijk treft niet groot genoeg zijn!
  Anders gezegd; “boontje komt om zijn loontje’.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: